Şimdi Ara

Merkel: Türkiye’deki sorunlar Almanya’ya taşınmasın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Almanya Başbakanı Angela Merkel, uzun yıllardır Almanya'da yaşayan her Türk kökenlinin, Almanya'nın gelişimine katkıda bulunması gerektiğini söyledi. Merkel, Türkiye'deki sorunların Almanya'ya taşınmamasını istedi.

http://www.sozcu.com.tr/2016/dunya/merkel-turkiyedeki-sorunlar-almanyaya-tasinmasin-1369162/

Ne diyor bu merkel kafiri, TORKOYODOKO SORONLOR OLMONYOYO TOŞONMOSON.

Aklı sıra Türkiye sorunlu ülke algısı yaratmaya çalışıyor, ama benim zeki milletim bu kirli oyunu bozaaaarr !!!!!!!(!)!!!!!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Orta doğu ile avrupa arasında resmen köprü gibiyiz, sınır kapılarını açsak napar bunlar merak ediyorum
  • sınır kapısı bu yol geçen hanı değil. tek taraflı olmaz .Sen açıyorsun o kapatamaz mı ? Hadi yaptın diyelim sonuçlarına katlanacak kadar güçlü müsün ?
  • Geçenlerde bir televizyon programına çıkan Türk asıllı bir Avusturya milletvekilini linç etmeyip de sözlerine önyargısız olarak kulak verseler yeterli olur. IŞİD'le mücadele ediyor bahanesiyle PKK'ya, PYD'ye, YPG'ye destek vermeleri, bu terör örgütlerine karşı çıkanları da IŞİD terör örgütü destekçiliğiyle suçlamaları Türkiye'deki terör sorunlarının Avrupa'ya sıçramasına neden oluyor ama haberleri yok. Müslümanları dincilerden, Kürtleri Kürtçülerden ayırabilseler ve hem dinci hem de Kürtçü teröristleri Türkiye'nin yaptığı gibi aynı kefeye koyabilseler ortada sorun morun kalmayacak. Ama İslam hakkında sadece kulaktan dolma bilgilerine güvenerek hareket eden batılıların "bütün müslümanlar teröristtir" önyargısına kapılmaları ne yazık ki buna engel oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mazda Motor Corporation

Aklı sıra Türkiye sorunlu ülke algısı yaratmaya çalışıyor, ama benim zeki milletim bu kirli oyunu bozaaaarr !!!!!!!(!)!!!!!

Ne yani? Türkiye sorunsuz bir ülke mi? Böyle bir algı yaratmak için özel bir çabaya mı ihtiyaç var?
  • Bir daha ****u disable yapmayacam k bakma sözcü gider başka yerden okurum.
  • Haksız değil Almanya da çok sayıda Türk yaşadığı için çekinceleri vardır. Ama söylemin derinlerinde Suriye krizi yatıyor. Bunlar böyle konuşuyorken Suriye meselesini çözmemiz için bir nevi bize önü açık izin vermiş oluyorlar. Bizde akıl olsa Avrupa ile uğraşmak yerine Suriye krizini çözerdik. Sen Avrupaya saydırırken iyi ama kötü bir durum yaşayınca Avrupanın yanında durmasını bekliyorsun. Çelişkilerle dolduk taştık. Adam gibi bir lider gelmedi şu ülkeye. Daha ne vakte kadar Suriyelileri besleyeceğiz. 7 düvele karşı duran kurtuluş savaşının çocukları Suriye'ye giremiyor mu. Ölelim biz vallaha bak gerek yok böyle yaşamın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.