Şimdi Ara

Merhabalar yardım.!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Günaydın arkadaşlar. Çok uzun zamandır sitenizi büyük bir zevkle takip edenlerdenim. Ciddi manada kaliteli sorular ve güzel cevaplara şahit oldum. Tecrübelerinizden ve bilgilerinize dayanarak yardım almak istiyorum. 2.el Laguna3,passat yada yeni mondeo düşünenlerdenim. Ortalama 40.000 TL bütçeye sahibim. Gönlümden passat geçiyor ama duyduklarıma göre vw'nin yedek parçası ve servis ücreti ciddi manada pahalı. Laguna3'ü ise Fransız otomobili olmasına rağmen Euroncapta aldığı 5 yıldız güvenimi tazeledi. Yorumlarınızı bekliyorum

Saygılar

• Her duyduğunuza inanmayın (bakınız imzam ) VW'in servis ve yedek parçası her marka kadar pahalıdır

Şu konuda merak ettiğiniz herşey var;

http://forum.donanimhaber.com/m_36287121/mpage_14/tm.htm
  • Nazik cevabınız için tşk ederim :)
  • yetkili servislerde vw parçası hermarka gibi pahallıdır.mesela caddy turbo arızası yetkilide 3630 tl özel serviste 1700 tl masrafı var.alacağınız aracın en fazla 1 sene garantisi olacaktır.ondan sonra özel servise gidersiniz.masraf 3 te 1 oranında düşer.en az yetkili servis kadar aracınızla ilgilenirler
  • İçlerinde bakım gideri en düşün olanlar ford ve renodur..3 üde D sınıfı olmasına rağmen Laguna,passat ve mondeo ya göre bana sorarsanız 1 gömlek aşşağıdadır..

Passatın 1.4 122 BG lık TSI motorunu alabiliyorsanız tavsiye ederim ancak 102 bg 1.6 motorlusunu almak yerine Mondeonun 1.6 125 Bg lik Ti-Vct Motoru çok daha mantıklıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Duratec

İçlerinde bakım gideri en düşün olanlar ford ve renodur..3 üde D sınıfı olmasına rağmen Laguna,passat ve mondeo ya göre bana sorarsanız 1 gömlek aşşağıdadır..

Passatın 1.4 122 BG lık TSI motorunu alabiliyorsanız tavsiye ederim ancak 102 bg 1.6 motorlusunu almak yerine Mondeonun 1.6 125 Bg lik Ti-Vct Motoru çok daha mantıklıdır.

102 hp Passat yerine motor için 125 hp'lik Mondeo derseniz yanılırsınız çünkü;

Passat 102 hp yakıt tüketimi ortalama : 7.6

Mondeo 125 hp yakıt tüketimi ortalama : 7.2

0-100 Passat 102 hp: 12.4 saniye

0-100 Mondeo 125 hp: 12.3 saniye

Max hızları da 190-195.

Başka bir sebep için mondeoyu seçebilirsiniz ona birşey demem ama 1.6 motoru için Mondeo demek yukarıdaki verilere göre bayağı saçma.Öte yandan 102'lik vw motoru itin bir tarafına sokmaya çalışmanız artık sıktı,öve öve bitiremediğiniz diğer 1.6'lardan neredeyse hiçbir farkı yok

Konuyu açan arkadaş için söylüyorum verdiğim linkteki konuyu baştan aşağı okursanız kullanan kişilerden 1. ağızdan doğru bilgilere ulaşırsınız

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arkadaşlar merhaba
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.