Şimdi Ara

Merhabalar,oyun dünyasına atılmak istiyorum.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaşım 15. Arkadaşlarla birlikte video çekmeye karar verdik. Ama biz bu oyun piyasasına fark yaratmaya geldik. Mesela herkez video'ya

Merhabalar benim adım ..... ;

Diye başlar ama biz mesela korku oyunu mu oynuyoruz ? O zaman intro olarak ;

Karanlık bir oda sıfır ses ve sadece surata vuran bir ışık ardından Korkuya Hazır mıyız ? demek. Başka bir örnek savaş oyunları.

Suratımızı aynı Bordo bereliler gibi boyayıp ağzımızda rambo bıçağı elimizde Silah. Yani demek istediğim izleyicilere komik süprizler yapmak istiyoruz. Çekilişler yapacağız. Mümkünse Oğuz Sasi ile ropörtaj yapmayı düşünüyorum eğer olursa. Ayrıca bizim ettiğimiz muhabbet gerçekten komik. Yani izleyicileri güldürebiliriz diye düşünüyorum. Video'lar FACECAM'li olacak. Mesela oyunda komik bir yer mi var ? Hemen o konu ile ilgili vine video'su çekicez. Yani amacımız eğlenmek,eğlendirmek.

Benim sizlere sorum;

Sizce bu işi yaparsak gerçekten izlenir miyiz ?

• up
  • Bunu yapan yabancı kanallar var ve çok başarılı gidiyorlar. Eyer kostümleri, montajları falanda iyi yaparsanız Türkiyedeki en iyi kanal bile olabilirsiniz bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ronald the Adventurer

Bunu yapan yabancı kanallar var ve çok başarılı gidiyorlar. Eyer kostümleri, montajları falanda iyi yaparsanız Türkiyedeki en iyi kanal bile olabilirsiniz bence.

Benimde amacım Türkiye'ye farklı bir boyut getirmek. Yabancı kanallar yapıyor niye biz yapmıyoruz ? Ben bu işi para için yapmıyorum. Vermesinler para istemiyorum. Yeter ki Türkiye oyun piyasası yükselsin ve azcıkda olsa ünlenmeyi istiyorum.
  • Humble Bundle ve benzeri siteler çıktığından beri bu ve bunun gibilerden çok fazla türedi.Her orjinal oyunu olan video çekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SenJi

Humble Bundle ve benzeri siteler çıktığından beri bu ve bunun gibilerden çok fazla türedi.Her orjinal oyunu olan video çekiyor.

Ya ne alakası var Sanane abi sanane ? Onların çektiği video ile benimki bir olur mu Bi git ya. Sizin yüzünüzden milletin zevki kaçıyor. O zaman bir kişi video çeksin diğerleri hiç çekmesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pro Gamer55

quote:

Humble Bundle ve benzeri siteler çıktığından beri bu ve bunun gibilerden çok fazla türedi.Her orjinal oyunu olan video çekiyor.

Ya ne alakası var Sanane abi sanane ? Onların çektiği video ile benimki bir olur mu Bi git ya. Sizin yüzünüzden milletin zevki kaçıyor. O zaman bir kişi video çeksin diğerleri hiç çekmesin.

Yazı tarzın,kurduğun cümelerden dolayı bir çocukla tartışamam.Ha şunu bil diye söyliyorum sen o kanalı açınca tutunmak için ya sub bost kullancaksın yada çok popiler bir kanal sahibinin arkdaşı olup videolarına çıkman lazım onun dışında pro gamer demişsin baya güldüm heralde lol isimli ömür törpüsü oyunda 30 level veya gold hesabın vardır kendini pro gamer sanıyorsundur .Neyse uzatmıcam ilk oalrak nickin sakat,hitap etme şeklin yanlış,yaşın küçük bu etkenlerle çok fazla tutunamazsın sen.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pubg başlamak istiyorum
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Blokladim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Yazı tarzın,kurduğun cümelerden dolayı bir çocukla tartışamam.Ha şunu bil diye söyliyorum sen o kanalı açınca tutunmak için ya sub bost kullancaksın yada çok popiler bir kanal sahibinin arkdaşı olup videolarına çıkman lazım onun dışında pro gamer demişsin baya güldüm heralde lol isimli ömür törpüsü oyunda 30 level veya gold hesabın vardır kendini pro gamer sanıyorsundur .Neyse uzatmıcam ilk oalrak nickin sakat,hitap etme şeklin yanlış,yaşın küçük bu etkenlerle çok fazla tutunamazsın sen.

Benim anlamadığım yaş'a göre mi video çekiliyor ?

Ayrıca LoL oynamıyorum. Bu nicki sadece hesap açmak için acilen aldım tek uygun buydu. Oğuz sasi ile ropörtaj yada reklam yaptıracağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Amon Amarth

Blokladim.

Neden ?
  • İzlenmezsin.
  • Yav he he diyin geçin ne uzatıyosunuz.Youtube fenomeni olunca görürsünüz.

• quote:

quote:

quote:

Olmaz bunlardan. Klavyeyi eline alan video çekiyor. Bi oyun zevkimiz vardı onu da mahvettiniz (bkz. LoL Minecraft) Daha sonra sanane abi sanane. Foruma soruyosun aldığın cevap hoşuna gitmeyince atarlanıyosun hemen. Dediğim gibi "OLMAZ"

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• İnanıp istedikten sonra neden olmasın yapabilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: KY23

İnanıp istedikten sonra neden olmasın yapabilirsiniz

Çok teşekkürler. Herkez içimi karartmıştı. Yaşım 15 diye dalga geçtiler. Sanki kendileri direk 20 yaşında doğdular.
  • Olay yaşınla değil üslubunla alakalı.

• böyle böyle yapacağız, yaparsak izlenir miyiz?... Gereksiz bir soru.
    Kafandaki işi üç beş cümle ile burada hayalimizde canlandırmamız mümkün değil. Yap önce sonra nasıl olmuş de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tatbkath

Olay yaşınla değil üslubunla alakalı.

Efendi birisiyimdir. Küfürsüz güldürürüm karşımdakini. Yaşıma laf ediyorlar diye bu işi bırakmayacağım. Çok teşekkürler.

Caneker abi yeni konu açıcam video'yu çektiğimizde gelirsin konuma. +'lar -'ler neler söylersin
  • quote:

quote:

Efendi birisiyimdir. Küfürsüz güldürürüm karşımdakini. Yaşıma laf ediyorlar diye bu işi bırakmayacağım. Çok teşekkürler.

Caneker abi yeni konu açıcam video'yu çektiğimizde gelirsin konuma. +'lar -'ler neler söylersin

Çok efendiymişsin cidden. En ufak bir eleştiriye "sanane bi git yhaa" diyorsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dovahkiin

quote:

quote:

Çok efendiymişsin cidden. En ufak bir eleştiriye "sanane bi git yhaa" diyorsun.

Adam yaşımla dalga geçiyor. O Annesinden doğar doğmaz 20 yaşında mı doğdu ? Sana da derim. 20 yaşından büyüksünüz diye egonuzu tatmin etmek için küçükleri ezmeyin.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.