Problem şu kredi kartı ile direk premium alamıyorum. c&b ile deniyorum telefona pin kodu qönderildi diyor ama ne gelen var ne giden .. aranızda bilgisi olan varsa paylaşabilirmi.
kredi kartı limiti bitmiştir diye düşünmeyin. limitim var
Ben hiç kredi kartıyla almadım bilmiorum kesn almak daha garanti oluo
kesn bilmiomkine :p 1.5 yıl aradan sora yeniden döndüm oyuna. öğrenecek cok seyim war :)
cep telefonunu doğru yazmamışsındır ben de premiumu önceden c&b ile alıyodum ama "kesn"e geçtim daha garantili "c&b"a gelince telefonuna pin codu gelmesi gerekir doğru yazdıysan gelmediyse telefonu yanlış yazmışsındır...
hayır dogru 3 kez denedim 3ünede qelmedi oyunda sordum birisine oda bikac kişiye qelmediqini söyledi. herneyse kesn i anlatırmısınız.
way elerosse kardesimiz gelmis cyperda az kasmadı beni tek basına harpy kesiodu
telefona pin kodu artık göndermiyorlar... bizzat kendin telefon acıyorsun. senden kayıt formu doldurmanı kimlik fotokopini vs vs istiyorlar... bunları ya faks yolu ile yada mail yolu ile gönderiyorsun.... servis telefonları 414 27 97 ara hesabını aktifleştir.
c&b bir kere kayıt olmayı basardın mı kartına duzenli para yatırırsan cok saglıklı ve kolay sekilde premium cash vs. alabilirsin bi sorun cıkarsada kart senn oldugu icin halletmen kolay olur..
gelelim kesn e...
Adım bası herkez satıyor artık knight oynanan her hangi bi cafeye gitsen bile bulabilirsin avantajı nedir bilmiorum ama her aldıgın icin baska bir guvenlik kodu felan veriyorlar ve bir sorunla karsılastıgında bunları vermen gerekicektir yani unutsan kaybetsen işin zor ben derim ara c&b yi ver bilgilerini (.pdf) formatında mail ile yolla kabul ediyorlar ( ben yaptım) sonrasında ragat edersin
yardımcı olabildiysem ne mutlu iyi oyunlar..
www.koesn.com
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme