quote:Orjinalden alıntı: heart39 19 KARE LG TFT 1953S Monitörümün kare olması gerek sizce bu iyimi veya tavsiye ediceğiniz başka kare monitör varmı matbaada çizim yaparken dikdörtgen biraz garip oluyor Ram olarakta carouserm arkadaşımın dediği gibi 4 gb almam gerekiyor galiba Bide bu soğutuculu ramler ne ayak ne işe yarıyor normal ramlarle arasındaki farkı yaptığı işi bana birisi öğretebilirmi açıklayabilirmi Bilgidiğim kadarıyla oc yapınca ramin daha rahat çalışmasını sağlıyor.
quote:Orjinalden alıntı: heart39 peki işin içine 2 gb daha ram eklersek ve ''DWD RW LİGH SCR LG'' bunu tavsiye edermisiniz?? bunlarıda ekledik mi fiyat biraz daha yükselicek sanırım Bu monitörde dikdörtgen başka bi monitör ne olur yaw ??? kare olsun istiyorum çizim programlarını kullanırken biraz yanıltıyor Yaw hakkaten 22" olup da kare olan yok mu ya? Düz kareden neden vazgeçtiler?
harbi bana kare lazımmm bide şu kasaya gözüm takıldı http://www.pckoloji.com/urun-incelemeler/2226-nzxt-tempest-kasa.html link bu Kayaer07 de bunu düşünmüş buda güzel bi kasa ama seçim konusunda kararsız kaldım KASA COOLER MASTER RC-690 460W nVIDIA SLI UYUMLU ATX SİYAH KASA 129 $