quote:Orjinalden alıntı: BlacK-AngeL sanırım sitede tanışmak için uygun yer burası Hoşgeldin zamana bırak biraz, konulara katıldıkça kısa zamanda tanışırsın,
hoşbulduk bi de benim sorunum var. bilgisayarım açılmıyor sürekli ses geliyor açılırken acaba sorunun neden kaynaklandığını biliyor musunuz
yardım bölümüne başlık açmıştım birkaç cevap veren kişi olmuş ama ben cevaplardan pek anlamadımhttp://forum.donanimhaber.com/m_13847916/mpage_1/key_//tm.htm
Sanırım bilgisayardan fazla anlamıyorsun. Bence bilgisayarı aldığın yere veya herhangi bir teknikservise götür. Onlar sana yardımcı olabilirler.
quote:Orjinalden alıntı: BlacK-AngeL peki servise götürürsem içindeki dosyalara müziklere falan birşey olmaz de mi dosyaların yedeğini alırlar, hiçbirşey olmaz. ama dosyaların yedeğini almak istediği adamlara söylemeyi unutma
quote:Orjinalden alıntı: BlacK-AngeL peki servise götürürsem içindeki dosyalara müziklere falan birşey olmaz de mi Harddiskte sorun yoksa olmaz
quote:Orjinalden alıntı: BlacK-AngeL hoşbulduk bi de benim sorunum var. bilgisayarım açılmıyor sürekli ses geliyor açılırken acaba sorunun neden kaynaklandığını biliyor musunuz Bilgisayarında donanımsal kaynaklı bir problem olabilir. (RAM vs)
quote:Orjinalden alıntı: .Taner. kasayı yan yatır. gereksizciler her yerde belli oluyor yaf abicim hoşgeldin black
bilgisayarı açın diyorsunuz ya bana nasıl açacağımı tarif ederseniz yaparım sanırım (ama detaylarıyla anlatın lütfen)