Şimdi Ara

Merhaba arkadaşlar yardımınız lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bundan 90 gün falan önce telefonumu kaybettim beraberinde AUTHENTICATOR de gitti hesabıma giriş yapamıyorum

ALLAH RIZASI İÇİN BANA YARDIM EDECEK VARSA LÜTFEN HABER BEKLİYORUMMM NE YAPMAM GEREKİR ONU Bİ SÖYLESENİZ İNGİLİZCEM YOK

• 90 gun...neyse...eu.battle.net sitesine giris yap.senden autatication code istediginde hemen altta bi secenek cikmasi lazim.oradan ticket acar gibi direk basvuruyosun diye biliyorum.birazdan lap topa girip tam nasil diiyor yazarim.telefondan bunlari yazmak bile bi basari benim icin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tamam denedım.sımdı kısaca acıklayayım.support bolumune gıreceksın dırek.oradan my tıckets dan wow sec ve problemı aktar ama ıngılızce tabıı.bırınden yardım alman lazım.@BlizzardCSEU_EN twıtter dan ulasma sansın da var.daha fazla bılgı ıcın support bolumune gır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hollyspirit

tamam denedım.sımdı kısaca acıklayayım.support bolumune gıreceksın dırek.oradan my tıckets dan wow sec ve problemı aktar ama ıngılızce tabıı.bırınden yardım alman lazım.@BlizzardCSEU_EN twıtter dan ulasma sansın da var.daha fazla bılgı ıcın support bolumune gır.

ya ticketi biliyorumda ne yazmacam onu bilemiyorum yüzkere yollamışımdır en az var ya ah bi ingilizce olsa forumda yardım edecek arkadaşlarda yokki bi baksalar
  • kardesım...i have lost my mobile phone which i had mobile authenticator in.this is my email (buraya emailini yaz).could u please help me to reach my account? gıbı basıt bır sekılde yazabılırsın.sonra emaılıne gelen sorulara falan cevap vereceksın sanırım.ınsallah bır an once hesabına ulasır ve oyuna donersın.
  • teşekkürler ilettim bakalım nolacak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.