Şimdi Ara

Merhaba

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar wowa başlamak istiyorum da ayırmam gereken para konusunda en ufak fikrim yok biraz aydınlatır mısınız

• Merhaba

100tl = tum paketler + 40 gun oyun suresi
  • saol kardeş harcadıgınız paraya degiyor mu peki ? bagımlı olmak istiyorum bir online oyuna ama bi türlü öle oyun bulamadım
  • Aldim ama oynamak nasip olmadi. Valla 2012 nin basinda guildwars2 cikicak. Ben beklerim diyosan acele etme. Cunku o oyun baya tutulcak gibi. Ama maddi durumun iyiyse dusunme basla wowa 100tl cik ;)
  • Verdigin paraya deger tabikide. Millet bagimliliktan sigaraya gunde 5-6 tl veriyo. Sen ise gunde 65 kurus vercen.
  • saol kardeş önerin için
  • quote:

Orijinalden alıntı: sehzademeke

saol kardeş harcadıgınız paraya degiyor mu peki ? bagımlı olmak istiyorum bir online oyuna ama bi türlü öle oyun bulamadım

Sen bunu dedikten sonra paranın hesabını yapma zaten. Ne gerek var. Boşa harcayacaksın her türlü..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elemriel -- 24 Haziran 2011; 20:20:07 >
  • eğlence için harcadıgım para benim için önemsizdir ama eğlenceli oldugundan emin olmam lazım para harcicaksam o yüzden o soruyu sordum yanlış anladın beni
  • aslında oynamaya değmiyor biz blizzard'a para vermeye meraklıyız arkadaşım, oyunun trialı denen bir uygulaması var. arkadaşınlarından wow oynayan varsa taşınabilir hd'le git kopyala 10 gün dene kararını ver.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.