Şimdi Ara

merhaba

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• merhaba da topicin bu kadar mı
  • sanada merhaba
    bak davullarla zurnalarla karşılıyorum
  • selam
  • sana da merhaba yabancı.
  • HALA ANLASABİLMENİN YOLLARINI ARADIĞIM İÇİN SİZLERLE VERİMLİ DİYALOG KURAMADIM KUSURA BAKMAYIN.EN KISA ZAMANDA ANLASMA VE ANLASILABİLME DİLEĞİYLE
  • quote:

Orjinalden alıntı: stranger2023

HALA ANLASABİLMENİN YOLLARINI ARADIĞIM İÇİN SİZLERLE VERİMLİ DİYALOG KURAMADIM KUSURA BAKMAYIN.EN KISA ZAMANDA ANLASMA VE ANLASILABİLME DİLEĞİYLE

hemen kaçma bea şaka yapıyoruz şurda geyik kişilikleriz biz

not:zaten bunu gereksizlere açmalıydın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TÜRK! -- 29 Kasım 2005, 17:28:05 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Merhaba arkadaşlar nasılım ?
    10 ay önce açıldı
    Dostlar merhaba ben sikrıt
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • KACMAK MI ONBASIM?
    ASLA BEN BURADA KANIMIN SON DAMLASINA KADAR SAVAŞACAĞIM.SADECE BU SİTEYİ CÖZEMEDİM BİLGİSAYAR VE TEKNOLOJİ KONUSUNDA BİRAZ ÖZÜRLÜYÜM.MESELA SENİN FOTO GİBİ BENDE BİR FOTOĞRAFIMI EKLEMEK İSTEDİM AMA DİR DOSYA OLARAK EKLEDİ.
  • quote:

KACMAK MI ONBASIM?
    ASLA BEN BURADA KANIMIN SON DAMLASINA KADAR SAVAŞACAĞIM.SADECE BU SİTEYİ CÖZEMEDİM BİLGİSAYAR VE TEKNOLOJİ KONUSUNDA BİRAZ ÖZÜRLÜYÜM.MESELA SENİN FOTO GİBİ BENDE BİR FOTOĞRAFIMI EKLEMEK İSTEDİM AMA DİR DOSYA OLARAK EKLEDİ.

yukarıda profilim yazan yere tıkla orda avatar seç var oradan resim ekleyebilirsin eğer imzana eklemek istiyosan net üzerindeki herhangi bi resmin linikin alıp sonu .jpg uzantılı olacak onu
    [simage]..buraya..[/simage] yapıştıracaksın ve imza yazan yere yazacaksın bu kadar..
    en kısa yolunu anlattın ama diyelim bilgisayarındaki bi resmi ekliyecen 80*80 e uygun olacak yoksa yapacaksın herhangi bi basit programla ondan sonrahttp://www.imageshack.com adresine uload edip çıkan linklerden en alttakini kopyalabilirsin imzada dediğim yere

çok basit anlatmaya çalıştım inş. yardımcı olabildim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TÜRK! -- 29 Kasım 2005, 17:51:05 >

• yok ya ben beceeremedim sen beni bırak , kendini kurtar ben onları oyalarım.
  • quote:

yok ya ben beceeremedim sen beni bırak , kendini kurtar ben onları oyalarım.

sen bilirsin
  • bu arada az önce öğrendim merhaba farsça "benden size zarar gelmez"demekmiş
  • benden size zarar gelmez demek olduğunu valla bilmiyordum.sözümü geri alıyorum. neme lazım birsey yaparım sonra sen bize "merhaba" dememişmiydin dersiniz
  • selam hoja
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.