Bülent Korkmaz'la MSN'de görüştürücem abi seni. Başka türlü olmayacak bu iş. Olmadı Türk Statüsüne soktururuz, parasınıda sen ödersin ?
quote:Orjinalden alıntı: The_Wade Bülent Korkmaz'la MSN'de görüştürücem abi seni. Başka türlü olmayacak bu iş. Olmadı Türk Statüsüne soktururuz, parasınıda sen ödersin ? Kendime don alamadım. Elin dürzüsüne paramı vercem
quote:Orjinalden alıntı: LsR Nonda'nın bu takımda işi yok derhal gönderilmeli Sınırsız ban istiyorum arkadaşa
quote:Orjinalden alıntı: The_Wade N'asıl yani abi şimdi sen Nonda'ya dürzü mü dedin ? Bakma öle dediğime, severim deyyusu
Merak etme lae alpaçino. Sezon sonu Nondanın yerine afrikalı Mondongo yu alıyoruz nondadan daha az biraz uzunmuş.
quote:Orjinalden alıntı: antiyoba Merak etme lae alpaçino. Sezon sonu Nondanın yerine afrikalı Mondongo yu alıyoruz nondadan daha az biraz uzunmuş. Yeni favorim Mudingayi
quote:Orjinalden alıntı: De-Niro quote:Orjinalden alıntı: antiyoba Merak etme lae alpaçino. Sezon sonu Nondanın yerine afrikalı Mondongo yu alıyoruz nondadan daha az biraz uzunmuş. Yeni favorim Mudingayi Hah işte ben de onu diyom zate. Hem bu orta saha oynuyo saç baş da yolmayız işte ne güzel.
quote:Orjinalden alıntı: De-Niro Olm bu adam bizi dağa kaldırır lan -Kim kaçırdı sizi? -Mudin Dayı Ne dayısı adam gaymış gay! Anladın sen onu....
quote:Orjinalden alıntı: De-Niro Olm bu adam bizi dağa kaldırır lan -Kim kaçırdı sizi? -Mudin Dayı Kaldırır mı kaldırır haa.