Şimdi Ara

Merdiven Altı Atölyeleriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
2
Favori
2.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar hep pc modlarını arada tasarımları çeşitli projeleri masaüstü resimlerini, odalarımızı görüyoruz. Peki bu projelerinizi nerelerde yapıyorsunuz :) balkondamı garajmı vs vs. Belki daha önceden konu varsa affola, forumdan certy arkadaşımızla muhabbeti geçti ve sizin merviden altı atölyelernizin fotoğraflarınızı bekliyoruz Fotoğraf koymaktan çekinmeyin ortalıgı toplamayın temizlemeyin :D doğal olsunlar .D

Saygılar.

• kapının önünde yapıyom hacı ağacın altında gölgelik oluyo biliyon mu?
  • oda güzel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _bluescream_ -- 20 Temmuz 2012; 19:38:40 >
  • çalışma masam eşittir ameliyat masası
  • aha adamın dibi gelmiş :D ilk foto benden hadi
    Bura bizim okul un çeyreği sayılır, o kadar emeğimiz geçtikten sonra kimse bize laf demiyor :)

buda benim rc 690 cık artık rc sımı kaldı 690 ımı kaldı bilemiyorum :D masayıda ben yapmıştım zamanında larex den :)
    son derece doğalız

buda kasanın son hali :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _bluescream_ -- 21 Temmuz 2012; 0:18:59 >

• Merdiven altı deyince uğur dündar basmasın
  • Gelen uğur dündar olsun :D çaresine bakarız
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • masamda yapıyorum veya yerde :D ama yere bişeyler seriyorum once
  • Tabiki balkon sonra halılar tozlanırsa annem öldürüyo beni
  • Nere uygun olursa orada ama genelde Salonda halının üstünde çalışıyorum.Tabi ki halının üstüne bir gazete falan seriyorum

Resimler de müsait bir zamanda gelecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: herdogan80

Nere uygun olursa orada ama genelde Salonda halının üstünde çalışıyorum.Tabi ki halının üstüne bir gazete falan seriyorum

aman dikkat ummadık zamanda terlik gelebiliyor kafaya :D bende az dayak yemedim ya en çok da halıya japon yapıştırıcısı dökmekten
  • quote:

Orijinalden alıntı: _bluescream_

quote:

Nere uygun olursa orada ama genelde Salonda halının üstünde çalışıyorum.Tabi ki halının üstüne bir gazete falan seriyorum

aman dikkat ummadık zamanda terlik gelebiliyor kafaya :D bende az dayak yemedim ya en çok da halıya japon yapıştırıcısı dökmekten

ben perdeye boya sıçratmıştım bana perdeyi yıkatmıştı.

• quote:

Orijinalden alıntı: certy

quote:

quote:

Halı değilde, üzerime dökerim japon yapıştırıcısını. Hanımdan fırça yemekten bıktım.

o zaten kaçınılmaz oluyor :D her pantolonda şortta illa ki bi japon vardır :D

• Ya alışmışız makinanın motorun içinde büyümeye sökmeye takmaya evde temiz kıyafetten cok işbaşım vardır ama her zamanda olmuyor ya şortla gelıom 2 dk da mahfedıorum
  • Kardeşş Kasanın Ön taraftaki plastik kısmı kescem kare çekilde veya yuvarlakk neyle kesilir dediğin aracı nerde bulurumm ?? valla sinirden çatlıyomm bi bulamadımm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Istakoz44 -- 21 Temmuz 2012; 23:29:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Istakoz44

Kardeşş Kasanın Ön taraftaki plastik kısmı kescem kare çekilde veya yuvarlakk neyle kesilir dediğin aracı nerde bulurumm ?? valla sinirden çatlıyomm bi bulamadımm

Dostun nereyei kastetdiğini tam anlamadım. ama bişeleri kesiceksen demir testeresi dekupaj canavar temel araçlar
  • quote:

Zaten büyük bir korku ile çalışıyoruz. Genelde lehim işleri için uğraşırken çıkan koku perdeye ve mobilyaya siniyor diye azar işitiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: baris_55

ben perdeye boya sıçratmıştım bana perdeyi yıkatmıştı.

Bu kadar risk alırsak sonuçlarına da katlandırıyorlar
  • quote:

Ya alışmışız makinanın motorun içinde büyümeye sökmeye takmaya evde temiz kıyafetten cok işbaşım vardır ama her zamanda olmuyor ya şortla gelıom 2 dk da mahfedıorum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Istakoz44

Kardeşş Kasanın Ön taraftaki plastik kısmı kescem kare çekilde veya yuvarlakk neyle kesilir dediğin aracı nerde bulurumm ?? valla sinirden çatlıyomm bi bulamadımm

Dostun nereyei kastetdiğini tam anlamadım. ama bişeleri kesiceksen demir testeresi dekupaj canavar temel araçlar

Saol Kardeş O dediğin ekupajla zorla orsada kestim. Kasa UUçak Gibi 40 Tane tus olcakk :D :D Yakında foto eklicemmm

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.