Şimdi Ara

merch olarak çalışmak ? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
3
Favori
14.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Kaçmaz ya takım iyidir ciddi gösterir, maaş+prim çalışırsın maaşın 1000-1200 olur fazla uçuk şeyler söyleme, prim performansına bağlı değişkenlik gösterir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerrjo1

Kaçmaz ya takım iyidir ciddi gösterir, maaş+prim çalışırsın maaşın 1000-1200 olur fazla uçuk şeyler söyleme, prim performansına bağlı değişkenlik gösterir.

1200 diyim zaten ilk görüşmede öyle diyim.
  • Yazın çalıştığım bir toptancıda merch olan kızın kafasına 1 kg salça düşürmüştüm. Kafaya gözlük takmıştı kendi yansımı o sanmıştım el uzatıyor diye.
  • KyourakuShunsui kullanıcısına yanıt
    Yuh
  • quote:

Yuh

dostum resim çekip reyonu şefe yolluyor muyuz?
  • arabasevdası A kullanıcısına yanıt
    Sana bi palm vereceklerdir bu palmle seni takip edecekler, gittiğin yerleri palmden onaylayacaksın, fotoğraf çekip göndereceksin reyonların düzgün olduguna kanıt, yaptığın teşhirleri çekeceksin.. Veya fiyat araştırması yapmanı isteyecek şirket senden başka markaların sizin ürünle aynı üretimlerinin fiyatlarını vs. çekip göndereceksin yine. Palm önemli adamlar takip ediyor sonuçta rota dışında oldugunu veya bir markette fazla zaman kaybettiğini anlarlarsa tak ararlar hayırdır noldu falan dıye.
  • quote:

Sana bi palm vereceklerdir bu palmle seni takip edecekler, gittiğin yerleri palmden onaylayacaksın, fotoğraf çekip göndereceksin reyonların düzgün olduguna kanıt, yaptığın teşhirleri çekeceksin.. Veya fiyat araştırması yapmanı isteyecek şirket senden başka markaların sizin ürünle aynı üretimlerinin fiyatlarını vs. çekip göndereceksin yine. Palm önemli adamlar takip ediyor sonuçta rota dışında oldugunu veya bir markette fazla zaman kaybettiğini anlarlarsa tak ararlar hayırdır noldu falan dıye.

bakalım yarın gideceğim genel müdürlüğü.araba vermezse uğraşılmaz.yarın gelişmeleri yazarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arabasevdası -- 11 Ocak 2015; 19:15:35 >

• açıkçası araba vereceklerini sanmıyorum merchlere araç verilmiyor çoğunlukla merch lideri olsaydın alırdın. her merche araç yetişmez zaten. sabit merchsen zaten araç maraç lafı bile geçmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atını Seven Kovboy

açıkçası araba vereceklerini sanmıyorum merchlere araç verilmiyor çoğunlukla merch lideri olsaydın alırdın. her merche araç yetişmez zaten. sabit merchsen zaten araç maraç lafı bile geçmez

ilanda b sınıfı sorulmuş,demekki verilicek.zaten verilmezse çalışma bölgesi bana uzak ve ters bölgede.neyse yarın öğrenicem bakalım.bu arada benim başvurduğum ilana 3 bin kişi başvurmuş şanslı azınlıktayım anlaşılan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arabasevdası -- 11 Ocak 2015; 21:29:43 >
  • şimdi geldim eve,direk genel müdürle 1 saate yakın konuştuk,araba verilecek ama sürekli araç verilicek diye birşey yokmuş,yani 3 ay sonra hadi birazda dolmuşla takıl diyebilirlermiş.Belki müdür beni denemek için söyledi.Maaş 1040tl 330 yemek+ servis,araba verilmezse 170 tl yol.
    görüşme olumlu gibi ama maaş bana düşük geldi.
    Kabul ettin mi ? Düşünmek için süre istiyorum falan dememişsindir inş. Prim sistemleri yok muymuş ?
  • quote:

Kabul ettin mi ? Düşünmek için süre istiyorum falan dememişsindir inş. Prim sistemleri yok muymuş ?

prim sistemi yokmuş,sana dönüş yapıcaz denildi.sence nasıl?
    Valla reyis boş durmaktan iyidir bence başla derlerse başla direk yani.
  • quote:

Valla reyis boş durmaktan iyidir bence başla derlerse başla direk yani.

aynen bende öyle düşünüyorum.agi felan 1150 olacak sigaram,kira vs yok yeter.tecrübe olur.ama biraz korku var ya başarısız olursam diye ama zor bir işte değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arabasevdası -- 12 Ocak 2015; 21:58:30 >
  • bugün verdiğim referansımı eski müdürümü aramışlar,müdürümden haber geldi.başka iş görüşme randevularımda var hayırlısı bakalım.
  • quote:

Mesai paranı unut reyız, tam rutunu bitirdin eve gideceksın supervısor arar hop şuraya da gidiver ettı mı sana kafadan 2 saat mesaı Eğer bu işin içinde olacaksan bunları bil de gir, sonradan pişman olma aman ben ne yaptım diye.

saat 16 da şirkete dönmek gerekiyormuş 18.30da da servis varmış yani saat dışında çalışmak ekstrem durumlar dışında yokmuş.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.