Şimdi Ara

Mercedes ve BMW pist rekabeti.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
55
Cevap
0
Favori
2.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • C segmentini katmıyorum BMW heralde şu an dünyanın en iyi C segmentine sahip benim bildiğim kadarıyla o da yeni M1 , daha güçlüsü varsa lütfen bilgilendiriniz

M1 : 8:15 yapmış.

Eveeet D segmenti efendim rakiplerimiz BMW M3 vs C63 AMG , ufak bir not bmw m3 çeyrek asrı aşkın bir süredir üretilen safkan spor otomobil , C63 AMG üretimi 2 senedir var bildiğim kadarıyla.

M3 GTS : 7:48
    M3 CSL : 7:50
    M3 E92 : 8:05
    C63 AMG : 8:13

M3 E46 : 8:22

Stock E92 M3 : 4000 cc 420 HP
    Stock C63 : 6208 cc 467 HP

Devam ,

Geldik E segmentine , rakipler belli E63 AMG vs M5.E sınıfında yeni , yani F10 M5 dünyanın en hızlı sedanı oldu :) Bence bu basit bir sonuç değil Porsche Panamera Turbo'dan bile hızlı.

F10 M5 7:55
    E63 AMG 8:10

Stock F10 M5 : 4400 cc 560 HP
    Stock E63 : 6208 cc 518 HP.

Devam geldik en ateşli segmente yani G segmentine

SLS sanırsam G segmenti gerçekten süper zaman çıkarmış tebrik etmek lazım G segmentinde şu an BMW'de E63 M6'yı listeye davet edebiliyoruz biraz saçma oldu aslında SLS ile M6 karşılaştırması SLS daha egzotik sanki bir sınıf yukarıda gibi.Yeni M6 bu süreyi biraz daha ilerletir.

SLS : 7:40
    BMW M6 : 8:10

M3 GTS baya yaklaşmış SLS'ye.

SLS : 6208 cc 571 HP
    BMW M6 : 5000 cc 507 HP

Benim tahminim yeni M6 bu süreyi 7:50'ye kadar indirir ve yeni 6 serisini enfes buluyorum açıkçası yeni M6'da buraya 250 bin euro civarında gelir muhtemelen yani 650 bin lira civarına.

C,D,E segmentinde BMW , G segmentinde Mercedes daha üstün görünene göre pistte.

Nurburgring turlarından alınmıştır.

• SLS'in üstünlüğü de, o sınıfta bir BMW olmayışından kaynaklanıyor olsa gerek.
  • Yalnız M3'ler Coupe C63 sedan dikkatinizi çekerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lonely_man

Yalnız M3'ler Coupe C63 sedan dikkatinizi çekerim.

Farketmez motor hacmine falan da bir bakın bmw ezmiş olaya bak olaya gel
  • BMW her zaman sportif yönü ağır basan bir marka , sınıfındaki mercedesleri ağlatmış belli.

SLR , SLS karşılığı yok yalnız BMW'de , zaten gerekte yok şu durumda
  • BMW.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatih211

quote:

Ayrıca 4 kapılı m3 ler de var.

e90 4 kapı
    e92 2 kapı
    e93 cabrio

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0C8FEE75E -- 19 Ağustos 2011; 20:33:32 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Renault motorlu c180 gerçek mi?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: individual

quote:

quote:

Ayrıca 4 kapılı m3 ler de var.

e90 4 kapı
    e92 2 kapı
    e93 cabrio

4 kapılı M3 olduğunu biliyorum. Sedan olarak karşılaştırırsak BMW yine üstün ancak 1-2 saniye ile.

http://www.fastestlaps.com/comparisons/mercedes_c_63_amg-vs-bmw_m3_sedan_e90.html

• Yakıt tüketimi konusunda da önde olması lazım motor hacimlerine bakarsak
  • quote:

quote:

peki

m3ün

256 bhp/tonne

değerine karşılık

63amg nin

254 bhp/tonne

daha dusuk olmasına rağmen hızlanma değerlerinde tokat manyağı olan taraf M3 tür...

her türlü drag,rolling vs farketmez c63amg tokat manyağı yapar ki,performance pack ve black series modelleri var..

m3 harika bir araçtır fakat goklere çıkarıp c63 amg yi yerin dibine indirmenin bir manası yok..

genel olarak m3 pistte üstün fakat pistten piste gorede c63 amg nin üstünlükleri mevcuttur..ayrıca sedan m3 ile kıyaslayınca arada fazla bi fark olmadığı görülüyor..

burda kötülemem m3 ü felan çünkü bende çok severim hatta masaüstümü süsler kendileri jilet gibi maşallah

• quote:

Orijinalden alıntı: HoLY.oNE

quote:

quote:

peki

m3ün

256 bhp/tonne

değerine karşılık

63amg nin

254 bhp/tonne

daha dusuk olmasına rağmen hızlanma değerlerinde tokat manyağı olan taraf M3 tür...

her türlü drag,rolling vs farketmez c63amg tokat manyağı yapar ki,performance pack ve black series modelleri var..

m3 harika bir araçtır fakat goklere çıkarıp c63 amg yi yerin dibine indirmenin bir manası yok..

genel olarak m3 pistte üstün fakat pistten piste gorede c63 amg nin üstünlükleri mevcuttur..ayrıca sedan m3 ile kıyaslayınca arada fazla bi fark olmadığı görülüyor..

burda kötülemem m3 ü felan çünkü bende çok severim hatta masaüstümü süsler kendileri jilet gibi maşallah

Valla dostum açıkçası bende C63 severim baya eğlenceli bir makinaya benziyor ancak o kadar silindir hacmi ve beygir farkına , düzlükte M3 tokatlaması mücize değil , pist değerlerini vermek istedim

• quote:

quote:

quote:

peki

m3ün

256 bhp/tonne

değerine karşılık

63amg nin

254 bhp/tonne

Hızlanma verilerine bakınca hiç de tokat manyagı yapıyor gibi görünmüyor Tekrardan bi kontrol et istersen.Ayrıca bugune kadar hiç bir videoda m i geçen mercedes görmedim.Sadece m6 yı geçen sls görmüştüm başka görmedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatih211 -- 19 Ağustos 2011; 21:19:30 >

• @Fatih211 , C63 AMG , düzlükte M3 tokatlıyor videolarına bakabilirsin.
  • BMW fanatiği biri olarak 65 AMG motorunun BMW'de karşılığı olmadığını hatırlatmak isterim.

Keza SLS AMG'nin de karşılığı yok.

Onun dışında
    Z4>SLK
    M3>C63
    M5>E63

Ancak CL65>M6 diyebiliriz sanırım.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

peki

m3ün

256 bhp/tonne

değerine karşılık

63amg nin

254 bhp/tonne

Hızlanma verilerine bakınca hiç de tokat manyagı yapıyor gibi görünmüyor Tekrardan bi kontrol et istersen.Ayrıca bugune kadar hiç bir videoda m i geçen mercedes görmedim.Sadece m6 yı geçen sls görmüştüm başka görmedim

Sen görmek istememişsin heralde.Youtube'da bolca var.

Pist derecelerini çok fazla önemsiyorsunuz.Pist sürelerinde markalar satışlar için bir sürü oyunlar çeviriyorlar.Çok değil geçen seneler de Nissan GT-R'nin hilelerini de gördük sırf derece havasını yapmak için.
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bianconera -- 20 Ağustos 2011; 3:00:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: L.J

BMW fanatiği biri olarak 65 AMG motorunun BMW'de karşılığı olmadığını hatırlatmak isterim.

Onun dışında
    Z4>SLK
    M3>C63
    M5>E63

S65'e de rakip yok Bmw'de, keza CLS 63 Amg için de.
    SLS zaten rakipsiz Bmw tarafında.
    Mercedes' zaten kendi sınıfını yaratmada bunda da başarılı olmada öncü bir markadır.
  • Orijinalden alıntı: Turbo'

C segmentini katmıyorum BMW heralde şu an dünyanın en iyi C segmentine sahip benim bildiğim kadarıyla o da yeni M1 , daha güçlüsü varsa lütfen bilgilendiriniz

Eveeet D segmenti efendim rakiplerimiz BMW M3 vs C63 AMG , ufak bir not bmw m3 çeyrek asrı aşkın bir süredir üretilen safkan spor otomobil , C63 AMG üretimi 2 senedir var bildiğim kadarıyla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kendikendine -- 19 Ağustos 2011; 22:16:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bianconera

quote:

BMW fanatiği biri olarak 65 AMG motorunun BMW'de karşılığı olmadığını hatırlatmak isterim.

Onun dışında
    Z4>SLK
    M3>C63
    M5>E63

Mercedes' zaten kendi sınıfını yaratmada bunda da başarılı olmada öncü bir markadır.

Mercedes model yaratmada baya etkili bir marka ancak , pistte tırtlıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gasoline 777 -- 19 Ağustos 2011; 22:26:11 >

• Orijinalden alıntı: kendikendine

Orijinalden alıntı: Turbo'

C segmentini katmıyorum BMW heralde şu an dünyanın en iyi C segmentine sahip benim bildiğim kadarıyla o da yeni M1 , daha güçlüsü varsa lütfen bilgilendiriniz

86 da çıkan mercedes 190 amg 2.3 186 hp ler bugünkü c63 amg nin atasıdır. ayrıca sanıyorum 94 te ilk c36 amg olarak c serisi amg versiyonunu üretmiştir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turbo'

quote:

Orijinalden alıntı: bianconera

quote:

Onun dışında
    Z4>SLK
    M3>C63
    M5>E63

Mercedes model yaratmada baya etkili bir marka ancak , pistte tırtlıyor

O kadar aşağılamaya gerek yok bence.
    Mercedes hiçbir zaman güç/ağırlık oranında başarılı olmadı, bunu da güvenlik gerekçelerine dayandırdı. BMW güç/ağırlık konusunda Mercedes'ten her zaman üstün oldu tabi Mercedes de sürüş güvenlik asistanlarıyla, konforuyla ve kaza güvenliği konusunda BMW'nin önünde oldu.

Şunu anlamak gerekir ki bu 2 markadan biri olmasaydı diğeri de bu kadar iyi olmazdı, rekabet olması çıtayı yükseltti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L.J -- 19 Ağustos 2011; 22:30:56 >

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.