herkes sanki parası olunca bayi ve servis sahibi oluyor gibi yorumlamışsınız. daimleri arayın randevu alın gidin görüşün parada sınır yok deyin ve düşündüğünüz şehri söyleyin alacağınız cevap:
Mercedes'e olan ilgi ve alakanızdan dolayı teşekkür ederiz ancak şirketimizin yatırım planında Anadolu'ya yeni bayilik vermek bulunmamaktadır. Şirketimiz yeni bayilik vermek yerine mevcut bayilerimizi güçlendirmeyi planlamaktadır. Sadece servis açmayı düşünürseniz gerekli evrakları hazırlayarak başvuruda bulunabilirsiniz.
Arkadaşlar ben bayi değil yetkili servis işi için yardım istedim.2-3 milyon kadar etmiyordur,o paraya bayi kurarım.Ben mercedes kadar lüks bir markanın servisini demiyor normal düzeyde bir otomobil markasının yetkili servisi hakkında bilgi isterim.Teşekkürler...
Bugün 1.5-2 milyon tl ye citroen bayiliği açılıyor
Ben Mengerler'e sormuştum 6.500.000 Milyon £ istemişlerdi. Ayrıca 'binanın cıvatasına kadar karışıyorlar' dediler
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme