Şimdi Ara

mercedes s class w140 kasa (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
0
Favori
30.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben farklı bir şey soracağım 2013 senesinde otomobil vergilerinde değişiklik olacağını duydum eski model araçların vergisi şimdi daha ucuzken değişiklik olunca daha yüksek olacağı şeklinde. Eğer böyle bir durum olursa bu araçların fiyatları oldukça düşecektir ve bu arabayı almayı düşünen benim gibi insanların aklında şöyle bir şey oluşabilir alsam yasa değişince arabamın değeri yarıya iner mi veya vergiler aşırı derecede yükselir mi gibi. Bu konuda bilgisi olan veya yorum yapmak isteyen var mı acaba?
  • bizde aynı şeyi düşünüyoruz şu an babamla acaba arabayı elden çıkarsak mı,bahsedildiği gibi bi durum ortaya çıkarsa heralde ölü olan 2.el piyasası hepten eriyip biticek.ama mantıken bakınca 1 sene içinde böyle bir düzen kurmaları zor gibi geliyor bana.emisyon oranına göre bir sistemden bahsediliyor.ülkemizdeki eski araçların sayısını düşününce bu sistemin gelmesi daha sonraki yıllara kalır görüşündeyim ayrıca arabadaki karbon salınımı üzerinde takılı olan lpgye göremi yoksa benzine göre mi hesaplanıcak bu da ayrı bi soru benim için
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmet61_55

sonunda bir w140 s320 mercedesim oldu

Kardeşim hayırlı uğurlu olsun bende son zamanlarda ciddi bir şekilde s serisi araştırıyorum ve hayranıyım. İlk kez araç sahibi olacağım ve Buda Mercedes ama 95 96 s serisi olsun istiyorum kullanan arkadaslarımızdan yorum ve fikir bekliyorum açıkcası... Sizde sanırım almışsınız düşüncelerinizi bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam benimde S600L alasım var fakat gerçekten temizini bulmak kolaymıdır tavsiye edebileceğiniz bir esnaf galeri vs... varmıdır? alıp uzun soluklu binmek düşüncesindeyim.vergilerden dolayı malum sıfır arabaların fiyatları barındırdıkları donanım açısından bakıldığında anlamsız yüksek hale geldi.o nedenle bu tarz bir araç alıp uygun fiyata uzun süre binmek daha mantıklı gibi geliyor bana.yalnız V12 motorlarla ilgili yazılanlar biraz kafamı karıştırmadı değil.
  • 2004 model e320 cdi avantgarde ş.dışı 5lt ş.içi 13 lt. yakalıyabilmiştim uzun yolda neredeyse 1.4 araç gibi yakmakta o konfora.eğer zevk için almak istiyosanız kesinlikle alınacak araçtır.ama günlük kullanımda bulunacaksanız bir tek yakıtı üzebilir.yakıta değer mi?bence kesinlikle değer.
  • hocam şimdi arabanın içinde yatıp kalkmayacaz yani uzun yolda zaten araçların genelinin yakıt harcamı bir hayli düşmekte.o kadar konfora o farkı vermeye değer bence.
  • Aşığım bu arabalara

• Araba fena yav

• W 140ın makyajlısı var. Çok hoşuma giden bir kasadır. Donanım olarak bir ekleme var mı bilmiyorum. Bu araçlar maddiyat düşünülerek alınmaz zevk için alınır.

• Bu konu bitmemeli sürekli konuşulmalı s Class candır can

• Arkadaşlar W140 S600 L araç bakıyorum, yabancı sitelerden epeyce bir araştırma yaptım ama TR ye geldiğimizde parça fiyatları lpg uyumu konusunda eksik bilgiler var, araç alım fiyatını bir yana koyarsan Prins VSI lp sistemi ile sorunsuz binilebilir mi bu araç?

İkincisi ve en önemlisi 3 adet araç var sahibinden sitesinde bir tanesi astronomik fiyatla kakalanmaya çalışılıyor, geriye iki adet kalıyor bunlardan da sadece bir tanesi siyah renk (bu seriler orjinalden çift renkli çıkıyor diye biliyorum ana hatları siyah olan hayalimdeki renk araçtır) ki geriye bir tercihim kalıyor, yani piyasada araç bulamıyorum makul ve temiz...

Ne yapmalıyım nasıl ve nereden bulabilirim, nelere dikkat etmeliyim alırken sizce? Evet km düşme var mı ona bakılacak kesin ama onun dışında neler var?
  • R@ kullanıcısına yanıt
    Burada pek bilen olacağını sanmıyorum hocam. Genellikle B-C-D sınıfı tartışılır. Daha f'ye çıkmak nasip olmadı . Kısaca buradaki çoğu kişi için biraz hayal oluyor bu segment.

Ben forumlarda okuduğumda özetle şunlar geçiyordu:

1-Ocağına incir ağacı diker
    2-Belini büker, kırar

Bunları -yakıtı, vergisi, yedek parçasını vs.- göz önünde bulundurduğunuzu varsayıyorum hocam.

Eğer alırsanız, bu süreçte başınızdan geçenleri bize de aktarmayı unutmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Abdülhak Hamit Tarhan -- 2 Şubat 2019; 16:28:46 >

• R@ kullanıcısına yanıt
    en doğru cevabı burada bulabilirsin. bu adamlar, w140 üzerine kitap yazacak kadar bilgili.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi texjrwillerjr -- 2 Şubat 2019; 18:43:26 >
  • texjrwillerjr T kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam biraz inceleyim burayı
  • Abdülhak Hamit Tarhan kullanıcısına yanıt
    Hocam işin para kısmını düşünecek olursak zaten hali hazırda yeni aracım var 5 yılda bir yeniler alırım, parasından ziyade çocukluk hevesim hayalimde ki japon mafya aracıdır kendisi, zaten hafta sonu binilecek günlük kullanım yok o sebeple o dedikleriniz hep göz önünde
  • quote:

Orijinalden alıntı: R@

Hocam işin para kısmını düşünecek olursak zaten hali hazırda yeni aracım var 5 yılda bir yeniler alırım, parasından ziyade çocukluk hevesim hayalimde ki japon mafya aracıdır kendisi, zaten hafta sonu binilecek günlük kullanım yok o sebeple o dedikleriniz hep göz önünde
    w140 mercedes benim de çocukluk hayalim lakin en yenisi 97 model 22 yaşında. bu saatten sonra alsam içinde kendimi ilyas salman gibi hissederim, hadi balkız der yürürüm.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.