Arkadaşlar burada ileride olursa ailemiz için bir araç seçimi yapmak istedim. Bazılarınıza çok mantıksız gelebilir. Rakipler: Mercedes 190 Mitsubishi Lancer Mitsubishi Spacestar Renault Safrane
Ayrıca Renault 19 aracımız eski Tempra Station Wagon ile takas yapılmış.Sizden en uygun olanını ve ikinci elini,yedek parçasının nasıl olduğunu belirtmenizi istiyorum.
Safrane.
Ama Lancer ve Spacestar daha yeni olduğu için Mitsubishi.
Evet araba hiç fena değil.Zamanın Mercedesi ile yakın parada olduğu için r25 gibi olmuş sonu.Renault böyle üç araba üretmiş:r25,Concorde,Safrane.Sadece concorde en fazla tutmuş gibi görünüyor.Zaten Safrane'den sonra da kaliteyi baya bi düşürdü.Mercedes de çok hoşuma gitti.Denizlide ve çok temiz.Ona çok şaşırdım.Çok güzel görünüyor.Sadeece yaştan kaybediyor
hocam en yeni ,en az kilometre yapmış olan araç mits. lanc. Tavsiyem bu aracı almanız daha iyi.Ben Mercedesciyimdir ama mercedes hem çok eski hemde fazla km yapılmış.Diğer Mits. da güzel,yeni araba fakat onunlada lanc. a göre daha fazla km yapılmış.Renault ise kaliteli güzel bir araç fakat o da eski.Bu yüzden mits. lanc. ı almanızı tavsiye ederim. saygılar, aemred.
aemred çok sağol ama bunlar herhangi bir araç sadece.diğerleri herhangi bir araç olabilir ama o mercedes denizli'de olduğu için
anladım,o araçlar sadece bu verdiğiniz markalara örnek.
quote:
Orjinalden alıntı: bis_power
aemred çok sağol ama bunlar herhangi bir araç sadece.diğerleri herhangi bir araç olabilir ama o mercedes denizli'de olduğu için