Şimdi Ara

Mercedes G serisi araç çarptı, Tesla Cybertruck ikiye bölündü (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Cody test etnişti G Wagen , baya sağlam  

WhistlinDieselyoutube
    The initial and most mild stage of testing the extremely popular Mercedes AMG G-63 G-Wagon. Beginning at the silver lake sand dunes and ending with a 91ft jump. This is a $300,000 SUV with over 1,000hp and an insane suspension from the factory. MUSIC: Precise - @moneyman 24 - @moneyman www.moneyman.store
    https://www.youtube.com/watch?si=1yE9r4fitAgPs9G6&v=LtwKO3jIAdk&feature=youtu.be

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

f150 cybertruck rivian 3ünüde kullanmadım ancak bi 10 adet elektrikli skutır araba forklift vs... kullanmışımdır 100-200 bin km de pikap kullanmışımdır. offroad kabiliyetine kimsenin ihtiyacı yok, bi kışlık kar lastiği ile tesla model y ile, x5 volvo range rover karda sağa çekip durmuşken siz devam eder gider, çamur lastiği ile 30cm çamura girer çıkarsınız.

offroad isteyenlerin bindiği araba range rover olsa bile bi ünimog eski land cruiser cherokee alıp gidiyorlar. yani ney ne kadar gerekli diyeyim. şehirde kazada ofroad kabiliyetinden çok güvenlik önemli.

• Tesla sıfır kalite.

Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.