Şimdi Ara

MERCEDES CL 63 AMG :) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
6.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Dostum ukalalıklan alakası yok, sizi inandıramadım bakın yukarda nasıl cvp yazdınız, bu böyledir hiç kendinize sordunuzmu Ferrari veya başka spor aracların orta motor veya hatta SLS motorun on aksın neden arkasına yerleşdiğini. Bu SL65 / E420CDI / CL65 / CL600 hepsi aynı sorunu yaşar motorları çünkü çok ağırdır ön aksda ağır olduğundan bizde Kopflastig derler ve virajlı yollarda baya hissedersiniz arac sizi yorar istediğiz gibi sürat yapamasınız dediğim gibi otoban aracıdır orda sorun olmaz.

aynı zamanda forumdan supremum hocam ve funkmaster kardeşim aracın sahıbı ıle tanısıklığı da olmuştur..

Kendısı aynı zaman da honda cup pilotudur... Daha oncekı ıstanbul park organızasyonunda cekılmıs vıdeo da kı beyaz porsche un

eskı sahıbı oluyor. Forumda oldukça tepkı toplamıstı

Herneyse araç TR de ki tek PDK lı turbo S kısa zaman ıcınde evotech kıtlerı gelecek araca takrıbı 630 HP cıvarı guc almayı planlıyorlar

eger yakın zaman ıcınde bır organızasyonumuz olursa vıdeolarda bol bol gorme şansınız olur bu aracı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ATTRACTION -- 6 Temmuz 2010; 22:02:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: [GX]Bortu

Birkaç videosu mevcut aracın şu an zaten turbofsi.net'de . Ayrıca Evotech yazılımı yapılmış halinin deneme videosu var, bugün stage 2 ye geçeceklerdi.

halil ile kufurlestıler en son onlar halilin deneme yapmıs olacagını zannetmıyorum emınmısın ?

bu arada bi pm atarmısın bana linki

aynı benim gibi.
    just like me haa
     MERCEDES CL 63 AMG  :)
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.