Şimdi Ara

Mercedes CDI motorlar...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
2.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mercedes CDI motorlarin belirli oranlarda yag yaktigini (kabaca 4-5 bin km'de 1 litreye kadar) ve bunun normal oldugunu okudum bazi forumlarda. Arastirma sebebime gelirsek, bakimdan bu yana yaklasik 9 bin km gecmesine ragmen gecenlerde arabanin yag seviyesini kontrol etmem icin uyarmasi.

Bu genel bir sorun mu yoksa piyango diger forum kullanicilari ile bana mi vurdu? Bunun gibi bir durum sizin de basiniza geldi mi?
    Bahsettigim motor 320 CDI

Simdiden tesekkurler...

Orijinalden alıntı: SilverBlue

Mercedes CDI motorlarin belirli oranlarda yag yaktigini (kabaca 4-5 bin km'de 1 litreye kadar) ve bunun normal oldugunu okudum bazi forumlarda. Arastirma sebebime gelirsek, bakimdan bu yana yaklasik 9 bin km gecmesine ragmen gecenlerde arabanin yag seviyesini kontrol etmem icin uyarmasi.

Bu genel bir sorun mu yoksa piyango diger forum kullanicilari ile bana mi vurdu? Bunun gibi bir durum sizin de basiniza geldi mi?

Simdiden tesekkurler...

Sadece bu motorda degil mercedesin cogu yeni nesil motorunda durum bu mercedes durumun normal oldugunu soyluyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: SilverBlue

Mercedes CDI motorlarin belirli oranlarda yag yaktigini (kabaca 4-5 bin km'de 1 litreye kadar) ve bunun normal oldugunu okudum bazi forumlarda. Arastirma sebebime gelirsek, bakimdan bu yana yaklasik 9 bin km gecmesine ragmen gecenlerde arabanin yag seviyesini kontrol etmem icin uyarmasi.

Simdiden tesekkurler...

Ben yaklaşık 3 yıldır 2001 320 CDI kullanıyorum, servis uyarısını 14000 km civarında veriyor ama hiç uyarı almadım. Arada kendimde kontrolünü yaparım ve hiç yağ eksiltme sorunu olmadı. Belki kullandığınız yağla ilgilidir, ben MB 229.51 onaylı olana castrol edge turbodiesel 5-40 kullanıyorum

• E 270 CDI var 2 senedir hiç dikkatimi çekmedi bu durum

KİMSE KENDİNİ PAHALIDAN SATMASIN , BEN BİLİRİM HERKESİN İNDİRİMLİ GÜNLERİNİ..
  • bende c200 cdi var uc yildir biniyorum uc yilda yaklasik 50000 km yaptim yag yakma olayi 4-5 binkm de degilde bir keresinde 15 bin km de bor keresinde 17 bin km de yag lambasi yandi bir litre ilave edin yazisi cikti
    geçen ay açıldı
    2006 model mercedes ML320 CDI
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.