Şimdi Ara

MERCEDES c180 AMG Vs BMW 418i mSport (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
151
Cevap
0
Favori
8.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: M.parolo

quote:

Orijinalden alıntı: laptopal99

quote:

Orijinalden alıntı: EfsaneFocus

Vito tarzı bir araç alsanız daha iyi olmaz mı ?

Olurda onda indirim yüzde 9 binek araçta yüzde 60 o yüzden yani

Hocam bende engelli babama araç alacağım mersedes dnekadar indirim yapıyorlar bilginiz varmıdır?

123 bin tl ve üstü yüzde 60 ötv indirimi

123 bin tl ve 68 bin tl arası yüzde 50 ötv indirimi

68 bin tl ve 40 bin tl arası araçlarda yüzde 45 ötv indirimi var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BekirTemel

Nasıl araçtan ziyade boş c serisi dış ve iç görünüş olarak çok kötü görünüyor, bu araç mümkünse amg, en kötü örta donanım olmalı diye düşünüyorum, birde 5 yıl sonrasında iyi para etmesi için bu şart gibi bir şey

Amg alacam zaten sedan c180 benzinli ama olsun 201 bin fiyatı normalde bize 118200 e geliyor bendeki corallayı satıp üstüne kredi alacam mercedesin kendi kredisini 0 faizli 50 bine kadar

MERCEDES c180 AMG Vs BMW 418i mSport

Hocam c180 amg paket 217 bin gözüküyor nasıl 201 bin dediniz.16 bin tl indirim mi yapıyor mersedes.öyleyse gayet iyi

Mengerleri aradım orda yazandan farklı oluyor galiba

• laptopal99 L kullanıcısına yanıt
    Eğer 16 binlik fark varsa bende babama mersedes alırım.fakat ben exclasive düşünüyorım yıldızı kaborta üzeri.amg pakette yıldızsız

Engelli indirimlerinden bilgim varda hocam ben mersedesin kendi indirimini sormuştum.internette gözüken fiyatlardan nekadar aşağıya çekiyorlar diye merakketmiştim.reno hiç indirim yapmıyor.bmw yüzde 4 yapıyor

• tabikide merso
  • quote:

Eğer 16 binlik fark varsa bende babama mersedes alırım.fakat ben exclasive düşünüyorım yıldızı kaborta üzeri.amg pakette yıldızsız

Kesin bilgimi amg pakettede olur o dediğin isteğe bağlı diye biliyorum birde öyle bir mühendislik varki o yıldızı kalkık mersoda sürücü koltuğundan görünüyor oturunca

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi laptopal99 -- 3 Mart 2017; 23:25:25 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: JMaharaja

Volvo tercih ederim ben olsam. V40 işine yarar mı bilmem ama onun sw olanı var sanırım.

Volvo bek tipsiz be ustad sağlam araç ama

İşte sağlamlığından diye düşündüm durumu da gozonunde bulundurarak kendimce. Yinede karar senin tabi, ben bayıldım v40 r design a mesela. Yinede zevk meselesi elbette hocam.

• quote:

quote:

quote:

Volvo tercih ederim ben olsam. V40 işine yarar mı bilmem ama onun sw olanı var sanırım.

Volvo bek tipsiz be ustad sağlam araç ama

İşte sağlamlığından diye düşündüm durumu da gozonunde bulundurarak kendimce. Yinede karar senin tabi, ben bayıldım v40 r design a mesela. Yinede zevk meselesi elbette hocam.

Sanki böyle 0 bile olsa volvolarda bir böyle ne biliyim eski gibi duruyor araçları ilginçtir.

• quote:

quote:

Kesin bilgimi amg pakettede olur o dediğin isteğe bağlı diye biliyorum birde öyle bir mühendislik varki o yıldızı kalkık mersoda sürücü koltuğundan görünüyor oturunca

Exculısive pakette var hocam.diğerlerinde koca yıldız var.

• sw olunca hangisi daha kolay satar belli olmuyor yine de passat denemekte fayda var
  • quote:

quote:

quote:

Exculısive pakette var hocam.diğerlerinde koca yıldız var.

Exclusive daha konfora yönelik bi araç ama ben 2. elini düşündüğüm için direk amgyi biliyorlar çoğu kişi

• MERCEDES c180 AMG Vs BMW 418i mSport

Ecclusive paket olanda yıldız kaborta üzerii.

• quote:

MERCEDES c180 AMG Vs BMW 418i mSport

Ecclusive paket olanda yıldız kaborta üzerii.

Aynen ne kadardı exclusive

Hocam c180 exclusive daha bi az fiyatı var amg pakete göre.sise önerim 2016 model varsa ellerinde 2016 modellere bakın hattı sayılır fark var fiyat olarak.amg paket beş yada altı bin tl daha pahalı

• MERCEDES c180 AMG Vs BMW 418i mSport

Bu nasıl amg rengini metalik almayı düşünüyorum bu renk nasıl mavi metalik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi laptopal99 -- 3 Mart 2017; 23:43:13 >
    Zevkler ve renkler tartışılmaz fakat ben exclusive düşünüyorum yoksa görünüş olarak avantgarde paketten farkı yok amg paketin.exclusive bi başka hocam.havalandırma panelleri bile açılıp kapanıyor bi başka duruşu var :)

• Gecmis olsun. Passat ve c180 arasindaki secimde kesinlikle passat oneririm. C180 in ic hacim kucuk ve biraz daha genc arabasi. Pek de donanimi olmayacak diyorsunuz. Kapi gibi passat varken c180 cop yaninda. Sinif farkida var hem. Talisman diyenler olmus. Sakin hocam. Saglam arabadan sasmayin.

• quote:

Zevkler ve renkler tartışılmaz fakat ben exclusive düşünüyorum yoksa görünüş olarak avantgarde paketten farkı yok amg paketin.exclusive bi başka hocam.havalandırma panelleri bile açılıp kapanıyor bi başka duruşu var :)

Ben 24 yaşında genç adamım amg daha bi yakışır bana sanki

Şahsen ben de eski kasalar için öyle düşünüyordum, fakat bunlar dediği gibi hoşuma gitti benim. Fakat tabii çok öyle diğerlerini benzeyen tarzlari yok doğru. Kendilerince bişeyler yapmışlar işte.

• Genç adamsın, Exclusive çok resmi kalır sana, makam şoförü gibi gezersin. Alacaksan AMG al fakat ortalık zibil gibi Beyaz AMG dolu, biraz farklı olmak da istiyor insan. Bmw'ye baktın mı veya Audi'ye. Insignia'da çok spor duruyor.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.