Şimdi Ara

Mercedes-Benz 1000SEL ,1000SEC ve 5000SEL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
22.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bende bildiğim bişeyi ekliyim 1000SEL de 560SEL motoru kullanılıyor daha önce 1000SEC hiç görmemiştim.
  • coook uzun yillar once 1000 sel gormustum istanbulda. icinde yok yoktu. kisa versiyondu, arka tarafta iki koltuk vardi, ortasinda buzdolabi eski tip TV vs..
  • binsel vay be

cyborg sen bu brunei prensine kafayı baya takmış görünüyorsun sebebi nedir
  • Vay Vay Spr birşey bunlar 600 de bittiğini sanıyordum devam ediyormuş meyersem
  • arkadaşlar aslen 1000sel diye bir model yok. bunu en başta söyleyeyim. arabistan şeyhlerinin veya petrol zenginlerinin w126 kasa sına özel yapım 10.000 cc lik motorlar yaptırarak w126 kasa ların arkasına 1000 sel yazdırarak çıkan bir mevzudur. dünya üzerinde mercedes tarafından üretilen orjinal 1000 sel sadece 2 adet dir siyah ve bal köpüğü ve her ikiside mercedesin kendi bünyesinde bulunup hiç bir yere satmamışdır. orjinalde 1000sel diye bir araç yoktur. w126 s classlar 560 sel de bitmektedir. selamlar.
  • Mercedes'in binek araçlara ürettiği en büyük motor SL73 AMG'de ve Pagani Zonda'da kullanılan v12 olarak biliyorum. Şehir efsanesi bence 10litre motor yavaş ya...
  • Mercedes fabrikasının ürettiği 1000 SEL diye bir araç yoktur. gerçekte 1000 SEL biye birşey sadece W126 kasa mercedeslerin modifikasyonuyla alakalıdır. motor modifikasyonu hakkında bilgim yok, ahkam kesmeyeceğim ama 10.000 cc gibi bir motor olduğunu da sanmıyorum. Modifikasyonlar araç dışında altın kaplamalar, özel jantlar, aracın uzatılması gibi şeyler olup iç modifikasyonlar ise gerçekten zamanının en son teknolojisini aracın içine yerleştirmek olmuş.

www.1000sel.com bu siteyi ziyaret etmenizi öneririm.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.