Şimdi Ara

Mercedes A 180 CDI Test Sürüşü ve İzlenimlerim (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
447
Cevap
7
Favori
130.915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: karavemurat

Arkadaslar burada yazan herkez sadece ilk yorumlarını yazmış ben arabanın sahibi olarak yazıyorum aldıktan 2 gün sonra istanbula gittim ve geldim kısaca diyecek olursam 400 bin tl lik Mercedesden hiç bir farkı yok. Bende cdi urban paket var bayırı keçi gibi tırmanıyor yol tutuşu müthiş sessiz kayıyor araba sol şerit icin yapılmış fakat hızın bı bedeli var 150-190 arası gidecem dersem 220 tl lik dizelle 700 km yol yapıyor 120-150 arası gidecem dersen 900 110 - 120 km arası dersen 1150 km civarı ama 120 gitmek cok zor ben lodosun cok olduğu ortamda gittim araba gezinmedi yanımdan tırlar gecti araba sarsılmadı bile arabaya laf atanlar bence cok büyük haksızlık ediyorlar arabanın sahibi olarak diyorum arabaya lütfen dil uzatmayın alın binin tabi 9 ay beklemeniz gerekecek

urban paket cdi ile style paket cdi arasında ne fark var? ben sipariş verdigimde bayii iki secenek var demişti style ve prime.ben style ı sectim.

• quote:

Arkadaslar burada yazan herkez sadece ilk yorumlarını yazmış ben arabanın sahibi olarak yazıyorum aldıktan 2 gün sonra istanbula gittim ve geldim kısaca diyecek olursam 400 bin tl lik Mercedesden hiç bir farkı yok. Bende cdi urban paket var bayırı keçi gibi tırmanıyor yol tutuşu müthiş sessiz kayıyor araba sol şerit icin yapılmış fakat hızın bı bedeli var 150-190 arası gidecem dersem 220 tl lik dizelle 700 km yol yapıyor 120-150 arası gidecem dersen 900 110 - 120 km arası dersen 1150 km civarı ama 120 gitmek cok zor ben lodosun cok olduğu ortamda gittim araba gezinmedi yanımdan tırlar gecti araba sarsılmadı bile arabaya laf atanlar bence cok büyük haksızlık ediyorlar arabanın sahibi olarak diyorum arabaya lütfen dil uzatmayın alın binin tabi 9 ay beklemeniz gerekecek

400 binlik mercedes'e binseniz ne olacak acaba.
    Cebit'e getirmişlerdi bir tane. Standtan kaçıp baktım az çok sağına soluna. Gösterge paneli iyi hoş ama göğüs bence iğrenç tasarım olarak. Bunlar göreceli tabi ancak;
    Arka'ya ya da ön yolcu koltuğuna oturduğunuzda sıradan C sınıfı araç diyorsunuz, aksini iddaa eden kördür bu konuda.
    Sürüş dinamiği, ses yalıtımına birşey diyemem uzun uzadıya kullanmadıkça. Şuda var eski bir alfa kullanıcısı olarak bir C sınıfı araç sürüş dinamiği konusunda beni tatmin etmez kolay kolay.

• Uzun yol kullanmadan yorum yapmak yoğurda siyah demek gibi bir şey diğer arkadas prime aldım üzerine urban eklettim bilgisine sunulur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Uzun yol kullanmadan yorum yapmak yoğurda siyah demek gibi bir şey diğer arkadas prime aldım üzerine urban eklettim bilgisine sunulur

Kaç liraya mal oldu hocam size?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Hayırlı olsun, iyi günlerde kazasız belasız kullanın. Bende aynı araca Ekim 20 de kapora verdim, ancak 20 Ocak gibi gelecek, bayii çok talep var, o yüzden üretime geç girdi dedi.
    style paket üzerine xenon ,cam tavan ,17 jantlı sipariş verdim. Size tek soracağım soru arabanın arka koltuğuna showroom da oturdum, çok karanlık geldi. Birde siyah tavan gelecek. Arkaya binenlerden bu tip bir sıkıntı geldimi. Tşk.

• quote:

Orijinalden alıntı: ermanka26

quote:

Uzun yol kullanmadan yorum yapmak yoğurda siyah demek gibi bir şey diğer arkadas prime aldım üzerine urban eklettim bilgisine sunulur

http://www.mercedes-benz.com.tr/content/turkey/mpc/mpc_turkey_website/tr/home_mpc/passengercars/home/new_cars/models/a-class/w176/configurator/configurator_w176.html

Bu yukarıdaki linke tıklayarak Konfigur ekranını açınız.

A 180 CDI Prime donanımını seçin. Sonrasında Renk - Döşeme Süslemeler bölümün geçin. Donanım bölümüne geldiğinizde, Paketler adımına geliniz.

İstediğiniz pakedi seçin. Örneğin Urban Pakete bakalım:

Urban paket içeriği

Fabrika satış fiyatı
    8.349,21 TL
    Kısa tanımlama
    Geri görüş kamerası
    Aktif park yardımcısı
    Ayna Paketi
    Urban (Çok fonksiyonlu direksiyon simidi, nappa deri, 17 inç, 5 çift kollu hafif alaşım jantlar, 2'li Krom Egsoz çıkışı)
    Işık ve görüş paketi

Ayna Pakedi nedir?
    Kısa tanımlama
    Otomatik kararan sol dış ve iç dikiz aynaları
    Elektrikli katlanan dış dikiz aynaları

Işık ve Görüş Pakedi nedir?
    Kısa tanımlama
    Yağmur sensörlü ön silecekler
    Aydınlatmalı makyaj aynaları
    Aydınlatmalı kapı eşikleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burak DEMİRAL -- 7 Aralık 2012; 23:15:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Burak DEMİRAL

quote:

quote:

http://www.mercedes-benz.com.tr/content/turkey/mpc/mpc_turkey_website/tr/home_mpc/passengercars/home/new_cars/models/a-class/w176/configurator/configurator_w176.html

A 180 CDI Prime donanımını seçin. Sonrasında Renk - Döşeme Süslemeler bölümün geçin. Donanım bölümüne geldiğinizde, Paketler adımına geliniz.

Urban paket içeriği

Fabrika satış fiyatı
    8.349,21 TL
    Kısa tanımlama
    Geri görüş kamerası
    Aktif park yardımcısı
    Ayna Paketi
    Urban (Çok fonksiyonlu direksiyon simidi, nappa deri, 17 inç, 5 çift kollu hafif alaşım jantlar, 2'li Krom Egsoz çıkışı)
    Işık ve görüş paketi

Ayna Pakedi nedir?
    Kısa tanımlama

Kısa tanımlama

spor koltuk yok urbanda sanırım?

• Sınıfının En iyisi bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sherlocksss

quote:

Orijinalden alıntı: Burak DEMİRAL

quote:

quote:

Urban paket içeriği

Fabrika satış fiyatı
    8.349,21 TL
    Kısa tanımlama
    Geri görüş kamerası
    Aktif park yardımcısı
    Ayna Paketi
    Işık ve görüş paketi

Ayna Pakedi nedir?
    Kısa tanımlama

Kısa tanımlama

spor koltuk yok urbanda sanırım?

Var diye biliyorum.... Ancak yanlışım olabilir isterseniz bayiye sorun bunu.

Sevgiler.

• Bugun kullandim ben de dizelini.

Premium kompakt sinifin en kotusu bu araba bence. Benzinlisi biraz kurtariyordu ama bunun kurtardigi en ufak bi konu yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lady GarGara

Bugun kullandim ben de dizelini.

Premium kompakt sinifin en kotusu bu araba bence. Benzinlisi biraz kurtariyordu ama bunun kurtardigi en ufak bi konu yok.

Neydi kötü olan, paylaşırsanız bizde derin bilgilerinizle aydınlanmış oluruz?
  • Urban ve AMG ile ilgili bir yetkili servis test araçlarını satıyor. Görüntü açısından aşağıdaki ilanlara bakabilir araç hakkında fikir sahibi olmak isteyenler...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-mercedes-bayii-koluman-dan-a-180-amg-1.000-km-kirmizi-107670474/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-mercedes-bayii-koluman-dan-urban-paket-a-180-dizel-1.000-km-de-107668629/detay

• Bakıyorum da herkes kötülüyor aracı, golf kullanan da kötülüyor hyundai kullanan da. kedi ciğer olayı.
    hepiniz minimum bmw 3,audi a4,mercedes c180 e biniyosunuz ya o yuzden bunun işçiliği mişçiliği kötü gelir size doğrudur.
  • Arkadaslar bu arac mb in en alt segment araci beklentileri biraz fiyatina gore ayarlamak lazim
    c180 ile ayni kalitede bir arac bence
    Bu araci golf astra ile kiyaslarsaniz cok iyi dersiniz mb e serisi a4 gibi araclarla kiyaslarsaniz cok kotu dersiniz
    Bence bu araca sahip olmak sizi heyecanlandiriyor ise alin yoksa kotulenecek bir arac deil
    Ben siparis verdim gelince uzun yol yorumlarimi almayi dusunen arkadaslar icin paylasirim

• Güzel yazı fakat...

Biraz da dilbilgisi ve imla kurallarına uysanız daha güzel olacak.

Selamlar

• Ben bu aracı test etme şansı buldum, motor sesini içeriye inanılmaz fazla alıyor, motor tork olarak gayet başarılı fakat yol sesi aynen kabinin içersinde resmen. motor ve yol sesi bakımından zayıf bir araç, almayı düşündüğüm fakat bu nedenlerden ötürü vazgeçtiğim bir araç.
  • Eski a serisi mercedes e çok mu yakışıyordu hani mercedes bozdu ya son zamanlarda kalitesini düşürdü ya birazda eski a dan bahsedin merakımdan soruyorum o tipsiz araba daha mı iyiydi?samimiyetle merakımdan soruyorum??reno moturu muahbbeti de çok sıktı artık olumsuz görüşlerin bir kısmına katılıyorum da arabayı yerin dibine sokmuşsunuz ya tebrik ediyorum..zevkler ve renkler tartışılmaz siz gidin citroen kia binin opel binin biz ucuz mercedese kalitesiz arabımza binelim ...

• Yeni a3 sportback hem iç hem de dış tasarım ve kalite olarak bu araçtan çok çok daha iyi bir tercih olur. Boşu boşuna kazıklanmayın yazık kullanıp da memnun kalan bir elin parmağını geçmez. Kedi ciğer meselesi diyen arkadaş araç inceleyen sitelerinin verdiği puanlara bir bak istersen. 1 serisi gibi, golf gibi, i30 gibi modeller 5 üzerinden 5 alabiliyorken yeni a serisi 3.7 veya 4.0 gibi puanlara layık görülüyor neden acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: respect_89

Yeni a3 sportback hem iç hem de dış tasarım ve kalite olarak bu araçtan çok çok daha iyi bir tercih olur. Boşu boşuna kazıklanmayın yazık kullanıp da memnun kalan bir elin parmağını geçmez. Kedi ciğer meselesi diyen arkadaş araç inceleyen sitelerinin verdiği puanlara bir bak istersen. 1 serisi gibi, golf gibi, i30 gibi modeller 5 üzerinden 5 alabiliyorken yeni a serisi 3.7 veya 4.0 gibi puanlara layık görülüyor neden acaba?

Bos bos yorum yapma. Isteyen istedigini alir. Zevkler nesnel olsaydi piyasada tek marka olurdu hepimiz o araca binerdik.

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.