Şimdi Ara

Mercedes 280 SE Alacağım, yardımcı olur musunuz

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhabalar, üye olma sebebim burda mercedeslerle alakalı pek çok bilgili arkadaşların soru cevaplamaası ve yönlendirmesi.Benimde Mercedes 1984 model 280 SE hakkında sormam gereken sorular var.Lütfen bu araçlar hakkında bilgi sahibi insanlar beni yönlendirirse sevinirim.Hemde böylelikle bu araçlar hakkında bilgi sahibi olmak isteyenlerin aklındaki sorularda gitmiş olur.Araca kapora verildi yarın noterden satış alınacak.Aracın fiyatı 10.000 TL
    ( İstanbul Beylikdüzünde oturuyorum, aracı memleketim Adana'dan alacağım. )

    Yarın yani pazartesi günü noterden aracı üzerime alacağım.Yani arabaya konusuldu anlasıldı.Araç 7.5 sene garajda yatmış, sonrasında ise galerici arkadaşımız arabanın çoğu parçalarını yenilemiş, sıfır muayene yapmış ve galerisine koymuş.Ben 2.sahibi olacağım aracın.Aracın iç kısımlarında kozmetik kusurları var.
    Aracın sorunları ;
    Sunroof motoru çalışmıyor.
    İç kapı kolları aşağıya doğru düşük, kapı kulpunu tutan maun kısımlar çatlak, değiştireceğim.
    Araç 4 cam otomatik lakin sağ arka cam çalışmıyor. ( 3 cam aktif )
    Vitesin olduğu tahta kısımda çatlaklar var, değiştireceğim.
    Torpidonun üst kısımdaki konsolda 4-5 adet çatlak mevcut.Zaten genelde bu model tüm mercedes'lerde çatlak var, değiştireceğim.


    Aracın sorunları bu kadar.Sorularım ise şunlar ;

    1) İlk sorum bu aracın parça fiyatlarını şahin kadar ucuz diyorlar.Bolca parçası mevcutmuş.Farklı şehirlerden 280 SE sahibi kişilerle konuştum, çok rahat bulduklarını hatta çokta ucuz olduklarını söylediler.Lakin ikamet ettiğim bölgeye yakın nerelerde bulabilirim parçasını ?

    2) Aracı henüz ustaya göstermedim, alırken araçta nelere dikkat edeyim.Adana'dan buraya 1000 km yol geleceğim sonuç olarak, beni yolda bıraktığı an işim çok zorlaşacak.

    3) Benim şahsi kanaatim bu paralara honda volksvogen alacağıma mercedes alırım düşüncesinde biriyim.Sizce gerçekten tercihim doğru mu ?

    4) Yukarıda yazdığım masraflar ortalama kaç TL civarı tutar ? Hatta bu aracı süren arkadaşlarım varsa bana genel parça fiyatlarını ( örn : rot başı 50 tl, baskı balata 500 tl v.s ) gibi yazabilirlerse benim için altın değerinde yorum olur.

    5) Bu aracın huyu suyu nedir, beni sanayi sanayi dolaştıracaksa bulaşmak istemem.Araç hakkında bildiğim bilgiler bu kadar.Otomatik şanjumanında vuruntu veya yokuşta kaydırma v.s yok.Araç vites değişirken tekleme tuklama yok, hissettirmiyor bile.Benim isteğim aracı alıp ufaktan yaptırıp keyfini alarak binmek.Beni üzmesini istemiyorum, kimse istemez.Fakat belli başlı gerçeklerde vardır, piyasada üzecek arabalar bellidir üzer, üzmeyecek arabada üzmez.
    Beni bilgilendirirseniz çok memnun olurum.Saygılarımla...

    Not : Resimleri ekleyebilirsem ekleyeceğim.


     Mercedes 280 SE Alacağım, yardımcı olur musunuz
     Mercedes 280 SE Alacağım, yardımcı olur musunuz
     Mercedes 280 SE Alacağım, yardımcı olur musunuz
     Mercedes 280 SE Alacağım, yardımcı olur musunuz







  • Merhaba aracı aldınız mı ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.