Şimdi Ara

Merakla beklenen Samsung Galaxy Tab S6 resmen tanıtıldı (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
563
Cevap
10
Favori
22.770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aralık ayı güncellemesi gelmiş. Parmak izi iyileştirme, güvenlik vb. yazıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • klavye ile ilgili sorun yaşayan var mı? benim klavye bazen çalışmıyor. klavye ve cihazı ayırıp tekrar bağlamak zorunda kalıyorum.

• Derslerin anlatıldığı slaytların üzerinde not almamı sağlayabilecek uygulama var mı? Pdf üzerinden not alma gayet iyi durumda gibi ama aynı şey powerpoint içinde veya başka uygulamalarla yapılabiliyor mu?

• recooz R kullanıcısına yanıt
    Klavye ile tabletin birleşim yerlerini kontrol edin kirlenmiş olabilir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • alykayhan kullanıcısına yanıt
    Samsung kendi sitesinde Wifi modeli klavye hediyeli olarak 4500 TL.ye satmaya başlamış. Daha önce 11.11'de kupon indirimi ile 3980 TL.ye satıldı.

Ekleme:. Değişik mağazalarda geçerli 350 TL hediye çeki de veriyor. Cihaz klavye ile birlikte 4150 TL.ye geliyor böylece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civcivx -- 20 Aralık 2019; 19:30:39 >
  • saydam330 S kullanıcısına yanıt
    o şekilde bir sorun olduğunu düşünmüyorum. ara ara klavye güncelleme gibi şeylerde yapmaya çalışıyor veya yapıyor
  • Ben cuma günü hepsiburadadan sipariş verdim,şimdi bana bu klavyeli kılıf hediye olarak gelecek mi ? Bir bilginiz var mı ?

• karatab kullanıcısına yanıt
    Samsung Türkiye harici satıcılardan aldıysanız hediye gelmez. Hepsiburada'nın kendisinden aldıysanız, tablet bile gelmez :)

• civcivx C kullanıcısına yanıt
    Deme :)
    Gelir ya inşallah :)

• Merhaba arkadaşlar, bu tablete whatsapp yüklenebiliyor mu? Uygulama sorunsuz çalışıyor mu? Deneyip bilgilendirirseniz sevinirim.
  • h2001 kullanıcısına yanıt
    Yükleniyor

• Selamlar,

uzun süredir samsung tab s4 kullanıcısıydım; samsung tab s6'yı dün sipariş ettim, klavyeli kılıf göndereceklerini söylediler ama 45 gün içerisinde dediler. bu konuda tecrübesi olan kimse var mı? gerçekten gönderiyorlar mı? sonradan katekulliye gelmeyelim.

yukarıda program soran arkadaşa cevaben;
    çok aktif bir şekilde kalemi kullanıyorum. xodo pdf reader pdf için inanılmaz başarılı bir program. Powerpoint sunuları için ise microsoft office'in kendi powerpoint programını kullanabilirsin, kalem desteği güzel.
    ama ben pdf çıktı alıp xodo'da düzenlemeyi tercih ediyorum.

onun dışında ink&paper , INKredible ve squid programları inanılmaz, özellike ink&paper vektörel çalıştığı için ve bir çok detayı kontrol edebildiğim için benim favorim.

play store - ink&paper
    inkredible
    squid

Yüklenir lakin aynı anda telefonda kullanamazsın. whatsapp'ın çalışma prensibi verileri server'larında değil de kullanıcıların telefonlarında tutuyor olması. bu nedenle bilgisayardan web.whatsapp.com'a girdiğinizde telefonunuzdan bilgisayarınıza veri aktarımı gerçekleşir bu sayede mesajları görebilirsiniz.
    yani tablete kurarsan telefondan erişemezsin; lakin playstore'da bolca whatsapp uygulaması mevcut. Bunlar web.whatsapp.com'un uygulama haline getirilmiş hali, dolayısıyla çalışma prensipleri bir nebze sıkıntılı ama zor durumda iş kurtarır.
    android'de google chrome artık neredeyse masaüstü versiyonu gibi çalışıyor bu nedenle web.whatsapp.com üzerinden kullanabilirsiniz veya telegrama geçebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pisinoza

Yüklenir lakin aynı anda telefonda kullanamazsın. whatsapp'ın çalışma prensibi verileri server'larında değil de kullanıcıların telefonlarında tutuyor olması. bu nedenle bilgisayardan web.whatsapp.com'a girdiğinizde telefonunuzdan bilgisayarınıza veri aktarımı gerçekleşir bu sayede mesajları görebilirsiniz.
    yani tablete kurarsan telefondan erişemezsin; lakin playstore'da bolca whatsapp uygulaması mevcut. Bunlar web.whatsapp.com'un uygulama haline getirilmiş hali, dolayısıyla çalışma prensipleri bir nebze sıkıntılı ama zor durumda iş kurtarır.
    android'de google chrome artık neredeyse masaüstü versiyonu gibi çalışıyor bu nedenle web.whatsapp.com üzerinden kullanabilirsiniz veya telegrama geçebilirsin.
    ipad darkli mi bu olay

dun ipad whatssapp kurdum ayni anda hem telefondan hemde ipad den whats app ulasabilir dosya yollayabilr ve okuaybilir durumdaydim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• catik kullanıcısına yanıt
    kullandığınız uygulama büyük ihtimal web.whatsapp.com üzerinden çalışan bir uygulama. lakin whatsapp geçtiğimiz aylarda telegram benzeri true multi-device sisteme geçeceğini açıkladı.
    ilgili haber linki

quote:

WhatsApp is developing a new system to allow to use the same WhatsApp account on more devices, at the same time!

Using the new multi-platform system, it means you will be able to use:

Your main WhatsApp account on iPad (when the app will be available) without uninstalling it from your iPhone.
    The same WhatsApp account on iOS and Android devices.
    WhatsApp on your computer (without the necessity for an Internet connection on your phone) using the UWP app (this is one of the reasons why started to develop it).
    It will be obviously possible to use the same account on Windows Phone (using UWP) and WhatsApp for Windows (always the UWP version).

lakin henüz resmi olarak geçilmiş değil, büyük ihtimal öncelikle pilot bölgelerde denemeler yapılacaktır.
    çünkü uçtan uca şifreleme whatsapp'ın tutmasında ve güvenilirliğinde en önemli nokta olmuştur bundan vazgeçtiklerinde, verilerin bir server'da tutulmasını reddeden çok fazla kullanıcı olacaktır.

• Teşekkürler fikir belirten herkese.Denedim bir teknoloji markette google storede whatsapp uygulaması mevcut kurulabiliyor.Whatsap webde sadece yazışma yapılabiliyor görüşme yapılamıyor bu nedenle bence eksik.İpadda whatsap uygulaması yok web üzerinden whatsap yazışma yapılabiliyor. Bağımsuz whatsapp uygulaması nedeniyle ben de s6 siparişimi verdim.

shop.samsung.com.tr adresinden sipariş verdiyseniz hediye klavyeli kılıf göndereceklerini söylüyorlar. benim tablet 1 gün gibi kısa sürede geldi lakin klavyeli kılıf biraz sürecek galiba.
    tablet çok narin bu nedenle kılıfsız kullanmak sıkıntı çıkartabilir. onun dışında ilk izlenimlerim çok iyi.
    Kalemin yanında yeteri kadar uç göndermemişler tab s4'te 5,6 yedek uç vardı bunda iki tane var. kalemin mıknatısla yapıştığı yer çok kötü hiç kullanışlı değil, sırf ipad pro'ya benzememek için yapmışlar galiba.
  • Orijinal klavyeli kılıf gelinceye kadar bir kılıf almam lazım, kalemi de kapatacak şekilde uygun fiyatlı öneriniz var mı? Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: pisinoza

shop.samsung.com.tr adresinden sipariş verdiyseniz hediye klavyeli kılıf göndereceklerini söylüyorlar. benim tablet 1 gün gibi kısa sürede geldi lakin klavyeli kılıf biraz sürecek galiba.
    tablet çok narin bu nedenle kılıfsız kullanmak sıkıntı çıkartabilir. onun dışında ilk izlenimlerim çok iyi.
    Kalemin yanında yeteri kadar uç göndermemişler tab s4'te 5,6 yedek uç vardı bunda iki tane var. kalemin mıknatısla yapıştığı yer çok kötü hiç kullanışlı değil, sırf ipad pro'ya benzememek için yapmışlar galiba.
    Teşekkürler pisinoza @, Ben bu tableti tamamen iş amaçlı alıyorum. Whatsap kullanımlı toplantıları yönetmek için. Bana ipad daha kolay arayüzü daha hoş geliyor. Ama konu ofis ve iş ise s6 yı daha mantıklı buldum. Özellikle bir çok kullanıcı (yukarıdaki arkadaşları tenzih ederim) normal whatsap uygulamasıyla "whatsap web" uygulaması farkını bilmiyor ya da kendisi için önemli bulmuyor.İnşallah tabletten memnun kalırım. Bu arada ben de Samsung shoptan aldım. 350 Tl hediye çeki+klavye kılıf hediyesi vardı. Kılıfsız kullanım bence de sorun olur, kalem ezilir gibi. kalemi yana koysaları daha iyi olurdu ipad pro gibi..

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.