Şimdi Ara

MERAKIMA YENİLDİM , VW YETKİLİ SATICISINA GİTTİM (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
52 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • aslında bu forumda vw böyle yüceltiliyor yoksa gerçek hayatta en azından istanbul da vw öyle premium muamelesi görmüyor insanlar tarafından, ben daha canlı canlı kimsenin mercedes bmw yle kıyaslamasını geçtim audi yle eş değer tuttuğunu bile görmedim duymadım, sanki doğuş çalışanları özellikle bu foruma yükleniyormuş gibi sürekli iyi ya da kötü reklamı yapılıyor vw araçların
  • Vw olayı aynı köprüye adam diken padişahın hikayesi gibidir. Kimse şikayet etmiyor. Fiyat ne olursa olsun alıyorlar. Hatta vw alanları dövseler yetkili satıcı ya bi kaç eleman daha alında işimiz çabuk görülsün derler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • peki
  • Biz de zamanında gittik ama kapıda karşıladılar çayımızı kahvemizi içtik, arabayla turumuzu attık ve beğendik, daha sonra da 50 kere daha gittik hepsinde de efendice ilgilendiler. Arabayı aldıktan sonra bile çay içmeye uğrarım arada.
  • bir anım aklıma geldi aracı satana kadar hemşeri çıkan satış temsilcisi bayan, bir sorun için tekrar gidildiğinde müşterisini tanımamıştı bu işler böyledir gerçi satış temsilcileri yalancıdır sattığı arabadan prim alır vs
  • Konuyu açan sözde vw ye laf çakmaya çalışan arkadaş ne demiş:
    Vw ye insan akıyor
    Diğerlerinde incin top atıyor!!!
    Bizim okuma özürlü ya da işine geleni okuyan işine gelmeyeni okumayan anti vw tayfası da basmış yine zılgıtı.
    Buna konuyu açan Şahıs da dahil, kendi kendine çelişmiş bir kere ya haberi yok.
    Yahu arkadaş akın müşteri geliyor da hepsi araba almak için mi geliyor?
    Öyle olsaydı vw nin en az 5 kat daha fazla satması lazımdı.
    Niyeti ciddi olan müşteri temsilcisini bekler.
    Kaldı ki her müşteri temsilcisine uğrayan aracı mutlaka satın mı alıyor?
    Daha ciddi müşterinin sırasını da işgal ediyor.
    Bu duruma kim ne yapsın?
    Müşteriye girme kardeşim ciddi Alıcı değilsen kapora ver öyle görüşelim mi desin?
    Laf atmadan önce bir düşünün arkadaş, adam akın akın müşteri geliyor diyor diğerleri boş diyor.
    bir okuyun laf salatası yapmadan önce.

• Peşin para , Partner almak için gidip de çay bile içemediğimiz olmuştu zamanında. Balıkesir Çanga'da... Tabi o ara Partner ve 206 yok satıyordu. Şimdi iş değişmiştir.
  • Konu başlığını okuyan bir çok kimse meraktan vw bayilerine akın etmiştir bile. Bence konu sahibi vw satış elemanı /temsicisi dir. yada aylıkçı diyelim. gün geçmiyorki neyse ya. aziz mübarek günde...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sgul2002

Konu başlığını okuyan bir çok kimse meraktan vw bayilerine akın etmiştir bile. Bence konu sahibi vw satış elemanı /temsicisi dir. yada aylıkçı diyelim. gün geçmiyorki neyse ya. aziz mübarek günde...

Konuya atılan her 50 mesaja 250Tl prim alıyorum arkadaşım , ekmek param mani olma ltf.
    Ayrıca 50. mesajı sen atmışsın , teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L&M -- 29 Haziran 2015; 15:04:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pulpa

marka imajı böyle birşey işte vw taşın üstüne logosunu koysa satar bu durum böyle ayrıca bu forum kabul etsede etmesede arabaları bir tık kaliteli ...

passat'ta bi tık ile 10.000 TL FAZLADAN DSG ücreti alıveriyor TC vatandaşı olduğumuz için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Ne kadar eleştirsek de, en çok motor çeşiti, en çok donanım paketi çeşiti, en çok yetkili bayi ve servisleri olan markalardan birisi. İkinci eli çok hızlı, dizel motoru az yakıyor ve sorunsuz. Otomatik şanzıman hariç ve fiyatları hariç sorunu yok.

Şimdi gidip aynı fiyatlara full paket Opel-Hyundai-Chevrolet-Kia-Peugeot vs... gibi tasarım yoksunu ve servis-yedek parça sorunu yaşayan firmalardan araç alana kadar, orta paket VW almak bana da daha mantıklı geliyor.

Geçen sene yana yana D segment dizel manuel araç aradım Passat'dan başka seçenek yoktu. Gittim mecbur aldım. Aynı diz mesafesine sahip, elektrikli sürücü koltuğu olan ve 150-160TL mazota 900km yol yaptıran başka bir D segment araç bulamadım açıkcası.

ayrıca ülkemizde A ve mpv segmentinde aracı olmayan, lpg uyumlu motoru olmadığından her kesime hitap edemeyen, bütün segmentlerinde hemen hemen aynı tasarımı kullanan, standart donanımdan çok opsiyonel donanım sunan, servis/bayi ilgi alakasından bir kesim tarafından iyi bulunmayan, meydana gelen sıkıntıları devamlı olarak tartışılan bir otomatik şanzıman sunan, rakiplerinden daha yüksek bir fiyatlandirma yapan bir markadan bahsediyoruz. Tasarım yoksunu olarak nitelendirdiğiniz markaların pek çok modeli tescilli tasarım ödülü sahibi araçlar. Kia nin bir çok aracında bu tasarım ödülü armasi mevcut. Hatta Bazısinda birden fazla. I30 elite dizel otomatik ile golf highline dizel otomatik arasındaki fiyat farkı 13000 tl civarı. Golf u i30 seviyesinde opsiyonladiginizda fark 15000 tl yi geçecek. Size iki Sorum olacak; Ikinci elde zarar etmemek için ilk alımda 15 bin tl fark vermek mantıklı mi? Ikinci Sorumda golf ile i30 arasındaki fark siyahla beyaz kadar mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi auto_man -- 29 Haziran 2015; 19:04:36 >

• alma aldırma...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.