Arkadaşlar memurlar.net yada forumuna girebilen varmı. Geceden beridir giremiyorum, okumam gerekli önemli şeyler vardı.
Bari biri deneye bilirmi siteye girmeyi.
Sayfa Görüntülenemiyor... (Firefox,IE) Sizinle alakalı bir problem değil sanırım..
denedim ve giremiyorum..
bu sitenin sahipleri akılsız bence. Reklam geliri iyi olan sitelerden biri olduğu halde sık sık cortlaması saçma. O paranın bir kısmı ile adam gibi server'ini kiralayacaksın, onunla ilgilenecek bilişimci personel tutacaksın.
Aynen, aylardır ''timeout expired'' hatası verirdi, o zamanlar en azından sadece forumunda böyle bir hata vardı.. Şimdi ise site bile açılmıyor..Oysa ki günde en az 5 saatimi o sitede geçirirdim.. Ama biraz da bizim suçumuz, daha doğrusu bunu fırsat bilip memeurlar.net 'e adam gibi dişli bir rakip çıkarmayan girişimcilerin suçu.. Yani ben bu işlerden anlasaydım, sitenin verdiği hatalar sıklaşmaya başlar başlamaz gider aynı formatta rakip bir site açardım,iyi reklam yapardım , şu an belki tüm memurlar.net kullanıcıları o sitede olurdu..
'memur' adı içeren onlarca site var ama girişimciler sadece site hazırlamış-bırakmış.. giriyorsun 2-3 kelime var ya da yok..
Neyse..
Sagolun, hala siteye girilemiyor. Nerdeyse 14 saattirr giremedim.
Daha önce sitede defalarca yazdım, forumun nekadar kullanışsız ve yavaş oldugunu ama adamlar hala reklam gelirlerini yatırıma dönüştürme yerine cebe koymaya niyetli.
Bir forum bukadar kullanışsız olamaz. Bir ara sadece sizin açtıgınız konuları listeleyebiliyordunuz, yazıştıgınız konulara grmek için başka hesaptan sizin profile girip ordan yazıştıgım konulara girebilme şansınız vardı. Şimdi onu menu olarak ekleyerek kendi yaıştıgınız konularada girebiliyorsunuz. Ama sizin yazdıgınız sayfaya degil ana sayfasına gidiyor. Yani 50 sayfalık konunun neresine yazdıysanız aklınızda tutmak zorundasınız. Hele başkasının yazdıgını görmek istediginizde bu nerydese imkansız. Gidip tektek bu adam nereye yazmış diye aramanız gerekiyor. Kısaca arama kısmı çok yetersiz.
Mesajı yazdıgınızda bir daha düzelme yapamıyorsunuz. Hiç bir özellik yok. yazdıgınız gibi kalıyor.
Ama dahada önemlisi sitedeki açık kalma süresi. Problemsiz gün yada hafta yok. Sürekli problem.
Selam Ömer hocam, sen yazdıktan sonra 2 saat geçmiş durum aynı. Adı gibi çalışıyor site yönetimi, cumartesi pazar tatil server başında kimse yok.
quote:
Orjinalden alıntı: Cem
Selam Ömer hocam, sen yazdıktan sonra 2 saat geçmiş durum aynı. Adı gibi çalışıyor site yönetimi, cumartesi pazar tatil server başında kimse yok.
aynen...
ben de 2 gündür giremiyorum.
özünde berbat bir forum sitesi fakat içeriği nedeniyle devamlı girmek zorunda kalıyoruz...
Ben de giremiyorum... aynı nik ile oraya da üyeyim.. arada Hukukçuların olduğu bölüme yazıyorum
You are not authorized to view this page The Web server you are attempting to reach has a list of IP addresses that are not allowed to access the Web site, and the IP address of your browsing computer is on this list.
Please try the following: Contact the Web site administrator if you believe you should be able to view this directory or page. HTTP Error 403.6 - Forbidden: IP address of the client has been rejected. Internet Information Services (IIS)
Technical Information (for support personnel) Go to Microsoft Product Support Services and perform a title search for the words HTTP and 403. Open IIS Help, which is accessible in IIS Manager (inetmgr), and search for topics titled About Security, Limiting Access by IP Address, IP Address Access Restrictions, and About Custom Error Messages.
quote:
Orjinalden alıntı: niko_jr
bu sitenin sahipleri akılsız bence. Reklam geliri iyi olan sitelerden biri olduğu halde sık sık cortlaması saçma. O paranın bir kısmı ile adam gibi server'ini kiralayacaksın, onunla ilgilenecek bilişimci personel tutacaksın.
Bu arada iğrenç bi forumu var... yazılar nikler ana bölümde birbirine girmiş görünüyo bende... ayrıca çok dar bi forumu var... DH gibi geniş ferah özen gösterilen bi forum gerekli oraya.... orası da bi nevi DH ... ama ilgi sevgi gösterilmiyo... adamlar ilgilenmiyo... paspal bi site... ama çok faydalı bi site ne olursa olsun..
Dark nerdesin yaw, gorüşemiyoruz. Hacı birtürlü giremiyom siteye salıya mulakat var bilgi almam lazım giremiyorum. amma saçma bir site yahu hangi site 24 saat offline olurki. Valla memurlar.net se olur. Abi adamlar nasıl reklam alıyor. Site kapalı sürekli.
quote:
Orjinalden alıntı: Darkchild
quote:
Bu arada iğrenç bi forumu var... yazılar nikler ana bölümde birbirine girmiş görünüyo bende... ayrıca çok dar bi forumu var... DH gibi geniş ferah özen gösterilen bi forum gerekli oraya.... orası da bi nevi DH ... ama ilgi sevgi gösterilmiyo... adamlar ilgilenmiyo... paspal bi site... ama çok faydalı bi site ne olursa olsun..
Aslında ordaki kitleyi sevmiyorum. Çok kıl tipler Ama can sıkıntısından takılıyoz işte. Aralarında kavga ediyolar, okumak zevkli oluyo. Mühendislik kısmına takılıyom, nick farklı ama.
açıldı
quote:
Orjinalden alıntı: Cem
Dark nerdesin yaw, gorüşemiyoruz. Hacı birtürlü giremiyom siteye salıya mulakat var bilgi almam lazım giremiyorum. amma saçma bir site yahu hangi site 24 saat offline olurki. Valla memurlar.net se olur. Abi adamlar nasıl reklam alıyor. Site kapalı sürekli.
Abi nolsun nette takıyorum işte okul body falan idare ediyorum... ama ADSL i kestiriyorum 2-3 güne.. memurlar.neti Gün Beye vericeksin bak o site ne oluyo
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: Darkchild
quote:
Aslında ordaki kitleyi sevmiyorum. Çok kıl tipler Ama can sıkıntısından takılıyoz işte. Aralarında kavga ediyolar, okumak zevkli oluyo. Mühendislik kısmına takılıyom, nick farklı ama.
Ekşi sözlük yazarı gibi ukala bi yazar profili var ama ekşidekiler kadar kültürlü değiller... ama yine de seviyorum orayı... hukuk okuyanlarla muhabbet ediyorum ben de..
Memurlar.net e giremediğiniz zaman;
Google da takip ettiğiniz başlığın adını yazıp sonuna memurlar.net yazıp arattırın. Google üzerinden tıklayınca giriyor
Solda Terim hakkında anket var... 3. sayfada Darkchild nikiyle yorumum var
*ohh be açıldı lanet site sonunda
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme