Şimdi Ara

Memu emulator için gmail nasıl açılır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar memu isimli anroid emulatorü indirdim.Play storeye girmek için gmail gerekiyor.Bunun için de telefon nosu istiyor.Emulator içinde bir numara var onu yazıyorum tanımıyor.Bu durumu nasıl aşarım?

• hayır telefon nosu istemez. bende kullanıyoru memu emulatoru altta biyerde ok işareti var ona bas telefon numarası girme yazanı seç. geç orayı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Babywolf -- 7 Nisan 2018; 23:2:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Babywolf

hayır telefon nosu istemez. bende kullanıyoru memu emulatoru altta biyerde ok işareti var ona bas telefon numarası girme yazanı seç. geç orayı
    Memuyu açıyorum play storeye giriyorum.

Daha sonra otomatik olarak gmail açma bölümü geliyor.Ben daha önceden pcden açtığım gmail ile denemiştim gene telefon no istemişti.Veya yeni bir hesap oluşturunu tıklıyorum.Yeni isim soy isim giriyorum.

Daha sonra ileri tuşuna tıklayınca gene roboto lmadığını kanıtla yazıyor ve telefon doğrulama istiyor.İleriye bassamda geçmiyor.

Aynı şeyi bluestackste yapıyorum ondada olmadı.

Bluestacksi açtığımda otomatik olarak hesap açma bölümü geliyor.

Yeni hesap oluşturmaya bile izin vermiyor.Kendi hesabımızla açmamızı istiyor.

• ayarlar-uygulamqlar-play store durmaya zorlayın verileri temizleyin. tekrar deneyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Babywolf

ayarlar-uygulamqlar-play store durmaya zorlayın verileri temizleyin. tekrar deneyin
    Ne dediğinizi anlayamadım?Çerez temizliğiyle alakası yok.
    Siz hangi versiyon bluestacks kullanıyorsunuz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.