Şimdi Ara

Memoyabo' / 'WhiteMonkey-' hakkında dolandırıcılık ifşası [Yeni dolandırıcı eklendi] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ruLinqq

Elimde ssler var o islerle ugrastigini gosteren fazla konusma istersen arkadasim ben 50ye alip 100e satiyorum taniyan taniyor

elinde ssler mevcutsa sen demekki whitemonkey'sin 5 şubat 2016'da kayıt olup bana laf atmayamı geldin :)

istediğin kadar ss mevcut olsun ne yapabilirsinki beni bunlamı tehdit ediyorsun
    ben en azından milletin çalıntı playstore kodlarını alıp forumda konu açıp biz bir şirketiz riot point kodu satışı yapıyoruz faturalarıda her ay ödüyoruz demiyorum

muhtemel sende öyle yapıyorsun ki sen whitemonkeysin

çalıntı playstore hesabından alıp burda satıyorsun utanmadan gelip bana ssler var diyorsun ben kimseyi bu forumda şuana kadar dolandırmadım veya çalıntı kod satmadım bana boşa tehdit savuramazsın istediğini yap yani umrumda olmaz

• Ben zaten sana kod satiyorsun veya bisey caldin demiyorum ne halt yedigin ssleri duruyor bende merak etme ben %50ye alip satarim gerisi beni ilgilendirmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ruLinqq

Ben zaten sana kod satiyorsun veya bisey caldin demiyorum ne halt yedigin ssleri duruyor bende merak etme ben %50ye alip satarim gerisi beni ilgilendirmez.

benide alakadar etmez canım kendinde demişsin birşey çaldın demiyorum diye emin ol sendeki ss bir işe yaramaz bendeki whitemonkey hakkındaki sslerde ne küfürler var paylaşsam ben ban yerim küfürlü içerik paylaşım diye ss var diye beni tehdit edemezsin
  • Konu bile yanlis yerde !..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • GurcellOnline kullanıcısına yanıt
    RP satışlarının burdan yapılmasına izin veriyorsunda dolandırıcı hakkında konu açınca yanlış yer mi oluyor ?

LOL Pazar alanını kaldır o zaman ,bu konuyu ikinci el alışveriş/sorunlu alışverişler kısmına açayım .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BasbugAtaturk -- 18 Şubat 2016; 15:26:13 >
  • Çok boş konu.Nasıl dolandırılıyorsunuz ? Bu forumda o kadar alışveriş yaptım hiç bir sıkıntı çıkmadı.Sadece bir alışverişim gecikmeli oldu.Alışveriş yapıcağınız adamın profiline bakmak bu kadar mı zor ? Ben genelde ilk gönderiyorum, bakıyorum referanslarına eğer güvenilirse atıyorum.Dolandırılanlar nasıl dolandırılıyor çok merak ettim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RIP Gwen Stacy -- 18 Şubat 2016; 15:15:38 >
  • RIP Gwen Stacy kullanıcısına yanıt
    Ben dolandırılmadım ve bu konuyu açmamın
    sebebi bu dolandırıcıların başkalarının çalıntı kredi
    kartı bilgilerini kullanarak rp,oyun satmasıdır.Kodu ilk al istersen sonra öde farketmez, 1 ay sonra,15 gün sonra hatta 1-2 gün sonra hesabına ödeme ile ilgili bildirim gelirse o dolandırıcı çoktan seni çarpmış olucak ve bunun telafisi olmayacak sonrada qq konusu açabilirsin.

• ruLinqq R kullanıcısına yanıt
    At bakalım ssleri görelim seni ukala dolandırıcı

• Ne yaptiğimi gördünde dolandirici damgasini vurdun hayirdir nasil insansin ona buna dolandirici diyosun yorum attim diye banada dolandiricisi diyosun güldürdün :D

• quote:

Orijinalden alıntı: First Pick Ryze

LOL Pazar alanını kaldır o zaman ,bu konuyu ikinci el alışveriş/sorunlu alışverişler kısmına açayım .

Aynen, satis burada yapilmis olabilir ama kural geregi sikayetler 2nci el bolumunde yapilmak zorunda.
  • quote:

Ben dolandırılmadım ve bu konuyu açmamın
    sebebi bu dolandırıcıların başkalarının çalıntı kredi
    kartı bilgilerini kullanarak rp,oyun satmasıdır.Kodu ilk al istersen sonra öde farketmez, 1 ay sonra,15 gün sonra hatta 1-2 gün sonra hesabına ödeme ile ilgili bildirim gelirse o dolandırıcı çoktan seni çarpmış olucak ve bunun telafisi olmayacak sonrada qq konusu açabilirsin.

Forumdan 100 k ya yakın rp aldım sıkıntı çıkmadı.Alcağın adamı bilirsen sorun yok.Aklını kullanman lazım.Aldığım adamlarda Yerel bağlantı ve tenacious d.Cs go da skin aldım yine aynı şekilde blut91 den.Güvenilir kişi buldun mu sıkıntı olmuyor umarım anlamışsındır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RIP Gwen Stacy -- 18 Şubat 2016; 15:28:34 >

eyvallah hocam sende haklısın istersen taşıyabilirsin istersen kalsın

• Kilitlenmeli bence boş konu vidividi yapiyor bosuna.

Yerel Bağlantıdan da bir sürü kişi rp almış ve sonucunda 1-2 ay sonra hesapları kısıtlanmış

• ruLinqq R kullanıcısına yanıt
    Yeni üyesin ve konularına bakınca dolandırmak için üye oldum diye bağırıyorsun büyük ihtimal şu iki dolandırıcıdan birisin şu Palyaço nun ssleri atta görelim

• quote:

Yerel Bağlantıdan da bir sürü kişi rp almış ve sonucunda 1-2 ay sonra hesapları kısıtlanmış

Bende arkadaştan çok rp aldım ama sıkıntı çıkmadı.Çoğu kişide çıkmıyordu.Benim bildiğim o konu öyle değil, yerelbağlantıyı biri dolandırmış oda rpleri verememiş.Link atsana bakıyım kimin hesabı kapanmış ?

eve gidince bakıcam

• Sen konuyu 2nci ele acip beni mentionlarsin. Simdilik burayi kilitliyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.