Şimdi Ara

Memleket Partisi ve Zafer Partisi ittifak kararı aldı. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
4.822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • akp'nin kazanması için her şey yapılıyor.

• Zafer partisi tek başına kalsa daha iyiydi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • he_man kullanıcısına yanıt

Okuyunca çok güldüm Allah’da seni güldürsün

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • harika haber. oyum kesinlikle bu ittifakın. Hatta bu ittifakın sıkı bir destekçisiyim diyebilirim. CHP'ye oy verenlere Babacan-Davutoğlu gibi ex-AKP'liler ve utangaç PKK'lı kankileriyle mutluluklar.

• Çare Sarıgül’ü de ekibe katarlarsa iktidara yürürler😂

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Muhtemelen seçimde zaten sadece AKP ve CHP kapışacak bu ittifakın pek şansının olduğunu sanmıyorum.

• alex59 kullanıcısına yanıt

Aynen bu muhalefet adam olmaz mavi akp yeşil akpyi yanlarına aldılar seçimi kazanmayı bekliyorlar çok haklısın

• 6'lı masada Deva ve Memleket yerine bu iki parti olmalıydı. Şimdi bölünme ve kavga zamanı değil çünkü.

• Mülteciler konusunda net konuşan birileri olması çok iyi. Nabza göre şerbet veren siyasilerden bıkmıştım.

• Muharrem İnce tek başına girsin. Chp nin tüm kirli çamaşırlarını nasıl döktüğünu ispat ve delil ile anlattığı videoları izleyin. Millet ittifakı neden İnce yi yerden yere vuruyor anlarsınız.

• Ben zafere vermeyi düşünüyordum ama bu ittifak ampüle yarar. Memleketin şuan 1. İhtiyacı değişim.

değişime köstek olmak bence muhalefet olmamaktır.

• Bu pankart sonrası ortalık karışmış gibi.

Karargâhtwitter
    “Memleket Partisi Diyarbakır İl Başkanlığı'nın astığı pankart.”
    https://twitter.com/karargah_haber/status/1601258495667736577?s=20&t=W6yAE4ajEDjtoZJnY_CRJw
  • rezalete bak. Cehape eleştiren ince bu mu?

bende 2018 de inceye değilde rte oy attığım için üzülmüştüm hey gidi hey

• Bu şimdi 6'lı masa yandaşı olan forumun kör muhalifleri 5 sene önce bu Muharrem İnce için kurtuluşumuz diye oy istiyorlardı. Şimdi sayıp sövüyorlar.

Bu durumda sizin bize önerdiğiniz adaya nasıl güvenebiliriz? Seçimi kaybeden her adayınıza sayıp sövüyor ihanetle suçluyorsunuz. Dediğiniz doğruysa sizin adayınıza oy vermek en büyük ihanettir.

• Bu devirde halâ Kürtçe hazımsızlığından siyaset üretecek birileri varsa Allah onlara akıl fikir versin.

PKK ve HDP zamanında Kürtçe yasağından çok ekmek yediler. O nedenle akıllı bir siyasetçi Kürtçeyi yasaklamaz ve böylece PKK ve HDP'ye propaganda malzemesi bırakmaz.

• Masal anlatıyorsun. Pkk sorunu dil sorunu değil.

• Sevgili a haber radyo dinleyenleri burası Kaybedenler kulübü

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.