Şimdi Ara

Melo'nun yerine Hakan Balta olabilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    sağ kanat= sol kanat yasin, forvet umut
    sol kanat= forvet podolski, 10 numara sneijder
    sol bek= Anadolu kulüplerinin korkulu rüyası fransa 2. ligi futbolcusu carole.
    sağ bek, orta saha, stoper = demeye gerek yok
    bunlara ek olarak 11 mevkide de oynayabilen kevin grosskreutz .
    ayrıca=http://www.ntvspor.net/haber/haber-t/134194/fenerbahcenin-transfere-ihtiyaci-vardi

takımda chedjou ve muslera dışında gerçek mevkisinde oynayıp güven veren oyuncu yok.

• Valla Carole'a laf ettirmem, kavga çıkarırım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Some of them want to be abused

• forvet= sonradan forvet olan burak
    Katılıyorum, beğenmiyorum, güvenmiyorum, sevmiyorum.
    sağ kanat= sol kanat yasin, forvet umut
    Yasin bazen iyi bazen saçmalama modunu açıyor, gelişirse birşeyler yapabilir. Tabi şimdiden kendini CR7 ile kıyaslamak bir gelişim olmuyor, önce biraz ne konuşcağınıda öğrenmeli. En azından mizah anlayışını değiştirmeli.
    Umut ta ilk sezon iyiydi ondan sonrası yok, koşuyor ama sahada herkes koştuğunda bir etki olur, orta saha yatıyor o tek başına koşşada bir anlamı yok.

sol kanat= forvet podolski, 10 numara sneijder
    Buraya Arda Turan gittikten sonra gelen doğru düzgün bir oyuncu olmadı zaten.
    Arda gitti, Barca ya transfer oldu bizde hala bir gelişim yok.

sol bek= Anadolu kulüplerinin korkulu rüyası fransa 2. ligi futbolcusu carole.
    Carole bu sezonun tek iyi işi buna laf atmayalım.
    sağ bek, orta saha, stoper = demeye gerek yok
    Yılların sol bek i Hakan Balta bir ara zorunlu olarak stoper oynamaya başladığından beri orada görür oldum.
    Tam Türk mantığı ya, hani birşey kırılır, oraya idarelik bir parça koyarsın, baktın tutuyo dursun ya idare ediyo gibi bir futbol mantalitesi.
    bunlara ek olarak 11 mevkide de oynayabilen kevin grosskreutz .
    Bu adam iyi buna birşey denmez.
    ayrıca=http://www.ntvspor.net/...ransfere-ihtiyaci-vardi

• La carole 10 yıldır galatasaraya gelen tüm forvetlerden daha teknik daha iyi adam geçebilen bi oyuncu oldugunu gösterdi hala anadolu kulüplerinin korkulu rüyası diyorsun. o zaman umutta atsın anadolu kulübüne çalım, burak atsın, selçuk atsın, telles atsın.. Yapamıyolar işte carole'dan daha kötüler. Carole şuan muslera ile birlikte takımın en iyi 3 oyuncusundan biri

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Her şey daha dengeli günler için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    "Ben size manevi miras olarak hiçbir ayet, hiçbir dogma, hiçbir donmuş ve kalıplaşmış kural bırakmıyorum. Benim manevi mirasım bilim ve akıldır. Zaman süratle ilerliyor, milletlerin, cemiyetlerin, fertlerin saadet ve bedbahtlık telâkkileri bile değişiyor. Böyle bir dünyada, asla değişmeyecek hükümler getirdiğini iddia etmek, aklın ve ilmin gelişimini inkâr etmek olur."
    -Mustafa Kemal ATATÜRK
  • Jem'i unutmuşsunuz premiyer takımlarının elinden kaptığımız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.