Şimdi Ara

Melo Gs'den giderse m.aurellonun fenerbahçeden gidişi gibi olabiliriz (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: adam haklı beyler

melo sezon sonu yaklastigi icin iyi oynuyor.
    yoksa oynamaz

adam haklı beyler
  • Güzel benzetme olmuş ve haklılık payı yüksek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zaten bu takımda ŞAKASIZ ilk melo'yu yazarım . Ardından Muslera'yı yazarım . Gerisini TD ye bırakırım karışmam .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sedat.

Melonun artik bu takimda yeri yurdu kalmadi Sene sonu Gönderilecek.. Yine başlamayin meloda melo meloda melo diye Adamin şeyinde bile değil işte takim.. Geçen senede bunu yaptiniz illa melo illa melo diye İlk yari melo varmiydi yokmuydu belli değil... Bana SAKİN ama geç geldi falan filan diye zirvalamayin İsteyen adam kapatir kendini 3 hafta tesise kondisyonunda antremaninda dibine vurur boş yere konuşmayin.. Son 2-3 maç iyi oynadi diye Yine eridiniz lan nasil bişiysiniz anlamadim.. Meloyu gönderilme korkusu sardigi için artik kastiriyo yoksa nerdeydi daha önceki haftalarda o da anladi bonservisinin alinmayacağini...

Melo sezon sonunda GİDECEK, gitmesi lazim yerine Merak etmeyin 10 numara bi Transfer Yapar ünal aysal kuşkunuz olmasin, Şimdiden o mevkiye yönetim Kaliteli futbolcu bakilmaya başlandi bile.. Umarim İnşAllah gider oda rahatlar bizde...

• aurello yu fenerbahçe göndermedi,adam kaçtı resmen
  • quote:

Orijinalden alıntı: antares07

aurello yu fenerbahçe göndermedi,adam kaçtı resmen

Parada anlaşamadılar diye hatırlıyorum ben. Sonuç iki taraf için de kötü oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thør

quote:

Orijinalden alıntı: antares07

aurello yu fenerbahçe göndermedi,adam kaçtı resmen

Parada anlaşamadılar diye hatırlıyorum ben. Sonuç iki taraf için de kötü oldu.

para ancak işin bahanesi olabilir,adam gitmeyi kafasına koymuştu.
    o dönemde üst düzey top oynuyordu,fenerbahçenin yerine adam bulması zaten çok zordu.bunu yönetimde biliyordur muhtemelen
  • melo takımın işçisi, atardamarıdır.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.