Şimdi Ara

Melih Bulu'ya Boğaziçi'nde öğretim üyesi kadrosu verilmedi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • o okulu yönetmek için, önce o okula girecek kapasitede olacaksın

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-61960E1CE

Boğaziçi F-22 mi üretiyor hahaha seçse kaç yazar sanki LM, Boeing CEO'su. 

Alıntıları Göster

nasıl kuduruyorsun boun'a karşı. kudur kardeşim kudur. 10 yıl çalışsan giremeyeceğin okullara laf atmaya çalış :D

• quote:

Boğaziçi devlete katma değerli ne üretmiş? F-35 mi yapmış tank mı yapmış mühendisleri Passat mı yapmış?

Yapmadıysa, katma değer yoksa liyakat vs. umrum da değil, General Electric'te çalışan Akşit Hoca TEİ'nin başındaysa gerisi önemsiz.

Alıntıları Göster

"F-35 mi yapmış tank mı yapmış mühendisleri Passat mı yapmış?" BİLİMDEN ANLAMIYORUM DESEYDİN DİREKT.

boun mezunu kaç kişi nerelerde çalışıyor ne üretmişler bunu bir arat bakalım internetten, linkedin'den. :DD

• quote:

Orijinalden alıntı: Epıl

nasıl kuduruyorsun boun'a karşı. kudur kardeşim kudur. 10 yıl çalışsan giremeyeceğin okullara laf atmaya çalış :D

Alıntıları Göster

Gazi Eczacılık mezunuyum, sayısaldan çok sayıda bölümüne girebiliyordum.

Sanayi Bakanlığında çalışıyorum, buraya alınan mühendisler ABD ve İngiltere yüksek lisanslarını söyler, Türkiye'de Boğaziçi bitirsen kaç yazar ABD doktoran vs. yoksa General Electric'in gözünde bir Pakistan'lı Ortadoğu'lu bireyden farkın yok.

Acı ama gerçek.

• quote:

Orijinalden alıntı: Epıl

"F-35 mi yapmış tank mı yapmış mühendisleri Passat mı yapmış?" BİLİMDEN ANLAMIYORUM DESEYDİN DİREKT.

boun mezunu kaç kişi nerelerde çalışıyor ne üretmişler bunu bir arat bakalım internetten, linkedin'den. :DD

Alıntıları Göster

Ne yapmış, ne markamız var.

Ha pardon Arçelik saç kurutma makinesi yapmış off be abi bilimin doruklarındayız.

Herifler Mars'a mekik yollasın biz fön makinesi kasalım ne de olsa boğaza tutunca virüsü öldürüyor. 

Passat'ı üreten VAG grubu da senin övündüğün üniversitenin kurulduğu ülke ekonomisi kadar para çeviriyor her sene. 

• quote:

Orijinalden alıntı: agtr

o okulu yönetmek için, önce o okula girecek kapasitede olacaksın

Sanki Oxford, Ortadoğu'da bir üniversite.

• quote:

Orijinalden alıntı: amadeus99

Dostum sen psikologların konususun benim değil. Blokla beni geç.

Boş beleş saçma sapan muhabbetlere karnım çok tok. Hadi canım.

Alıntıları Göster

Eşim Klinik Psikoloji de yüksek lisans yapıyor, benim ruh sağlığım yerinde. 

Boş beleş ne demişim şurada 2 dk BrainStorm yapacaktık hemen yan çizdin.

• Ben adamın yerinde olsam inadına kıpırdamamn yerinden bırak çözümsüz kalsın.

• quote:

Gazi Eczacılık mezunuyum, sayısaldan çok sayıda bölümüne girebiliyordum.

Sanayi Bakanlığında çalışıyorum, buraya alınan mühendisler ABD ve İngiltere yüksek lisanslarını söyler, Türkiye'de Boğaziçi bitirsen kaç yazar ABD doktoran vs. yoksa General Electric'in gözünde bir Pakistan'lı Ortadoğu'lu bireyden farkın yok.

Acı ama gerçek.

Alıntıları Göster

"Gazi Eczacılık mezunuyum, sayısaldan çok sayıda bölümüne girebiliyordum." başka insanların okuduğu bölümü onursuzlaştırmak için söylemiyorum ama istersen biraz puanlara bak hocam.

"Sanayi Bakanlığında çalışıyorum, buraya alınan mühendisler ABD ve İngiltere yüksek lisanslarını söyler, Türkiye'de Boğaziçi bitirsen kaç yazar ABD doktoran vs. yoksa General Electric'in gözünde bir Pakistan'lı Ortadoğu'lu bireyden farkın yok." Bu da yanlış bir önerme olarak görülemez haklılık payı var. Ama akademik özgürlük sence de okulun kalitesini arttırmaz mı? Samimi olarak söylemeni bekliyorum.

• quote:

Ne yapmış, ne markamız var.

Ha pardon Arçelik saç kurutma makinesi yapmış off be abi bilimin doruklarındayız.

Herifler Mars'a mekik yollasın biz fön makinesi kasalım ne de olsa boğaza tutunca virüsü öldürüyor. 

Passat'ı üreten VAG grubu da senin övündüğün üniversitenin kurulduğu ülke ekonomisi kadar para çeviriyor her sene. 

Alıntıları Göster

"Ne yapmış, ne markamız var." Var da eğer dediğin dünya çapında sarsıcı bir markaysa, evet yok. İnsanlar marka çıkarmaya uğraşırken yaw bi gugıl olamadınız demek ne kadar doğru?

"Ha pardon Arçelik saç kurutma makinesi yapmış off be abi bilimin doruklarındayız." Arçelik saç kurutma makinesini eğer dış ülkelere satabiliyorsak ve ülkemizde daha uygun fiyatlı bir ürün ise gayet işe yarar. Bilim, mühendislik değildir hocam.

"Herifler Mars'a mekik yollasın biz fön makinesi kasalım ne de olsa boğaza tutunca virüsü öldürüyor." bu dediğinin konuyla alakasını çözemedim.

"Passat'ı üreten VAG grubu da senin övündüğün üniversitenin kurulduğu ülke ekonomisi kadar para çeviriyor her sene." ???

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.