Şimdi Ara

mekatroniğe mi makinaya mi tamamlamali lisansi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
37
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben mekatronik teknikerliğinden yeni mezun oldum dgs ye hazirlaniyorum ve bana yardiminiz gereken bir sorunum var. Elbette 2 muhendislik de zor is alani genis lakin bilmem gereken şey hangisinin bulma onceliği var ve ortalama maaşlari nedir Türkiye şartlarinda? Zira onca yil dirsek çürüteceksek buna değmeli. Muhendisliği secmemin asıl nedeni hayat boyunca her gun bi onceki gunden hem bilgi hem beceri olarak daha gelismis olmak isteme felsefemdi. her zaman yaratici girisimci biri olarak gordum kendimi iş hayatimda. simdiyse onumdeki soru biraz garip cunku bu iki muhendislik birbirlerine cok yakin bu ssebeple her bir farkini ogrenmem gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nipheria -- 3 Ağustos 2016; 22:55:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sizce Özel Üni Mi,AÖF Mi?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.