Şimdi Ara

Mekanizmalı ön kameraya sahip Vivo V17 Pro duyuruldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Kısa süre önce NEX 3 5G amiral gemisi ile dikkat çeken Çinli üretici Vivo, bu hafta da mekanizmalı çift ön kameraya sahip akıllı telefonu V17 Pro’yu duyurdu. Telefon yine agresif bir ekran-kasa oranına sahip.


    Vivo V17 Pro özellikleri


    Vivo V17 Pro modeli 6.44 inçlik Super AMOLED ekranında 1080x2400 piksel çözünürlük sunuyor. Mekanizmalı kamera sayesinde tamamen çerçevesiz bir yapıya kavuşan telefonun parmak izi okuyucusu da ekrana entegre.


    Ayrıca Bkz.Huawei kendi uygulama ekosistemi için 1 milyar dolar ayırdı

    2+6 çekirdekli Snapdragon 675 yonga setinden gücünü alan telefonda 8GB RAM ve 128GB depolama kapasitesi bulunuyor. 4100mAh kapasiteli batarya ise 18W hızlı şarj ile destekleniyor.


    Kamera tarafında 48MP çözünürlüğünde Sony IMX582 ana sensör, 8MP çözünürlüğünde ultra geniş sensör, 13MP çözünürlüğünde 2x optik sensör ve 2MP çözünürlüğünde derinlik sensörü yer alıyor. Mekanizma kısmında ise 32MP çözünürlüğünde ana sensör ve 8MP çözünürlüğünde ultra geniş sensör bulunuyor. Yapay zekâ ile kamera ayarları otomatik olarak yapılıyor. Hindistan’da ön sipairşe başlayan Vivo V17 Pro modeli 422$ civarında bir fiyat etiketine sahip.


     







  • gelse de alsak

  • Yakında harici g*t kamerası diye bizede verecekler takmak için kamera, artık şu telefonların bataryasına odaklanın kameraya harcanan emekle şimdi tek şarj da 1 ay giden batarya çıkarırlardi

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.