Şimdi Ara

Meizu Mx4 Ana Konu - İnceleme ve Yardımlaşma (573. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.928
Cevap
80
Favori
391.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 571572573574575
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Son sürümde whatsapp bildirimleri geç gelmeye başladı. Önce ki hiç bir sürümde bu sorunu yaşamamıştım. Daha önceden arkadaşlar çözüm yöntemleri söylemişler ama son sürümde çözemedim. Çözebilen var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar benim bir arkadaşıma pro5 aldık, tel. geldiğinde 5.1.5.3G yüklü geldi... Fakat Türkçe menü kısmen ingilizceydi, 2 güncelleme geldi, Son güncelleme 5.1.5.6G olarak geldi, indirdik kurmak için bildiğimiz her yolu denedim ama kurulmadı... Sürekli hata verdi...
    Bu mesaja eklenen görseller:

Meizu Mx4 Ana Konu - İnceleme ve Yardımlaşma
    Yükleme için ne yapabiliriz arkadaşlar? Ben mx4 de yaptığım hiçbir şekilde netice alamadım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi besthawk -- 1 Haziran 2016; 23:10:49 >

• Bekir.Kubat kullanıcısına yanıt
    Hakem heyetine git bulunduğun ilçenin kaymakamlığındaki, oraya başvuru yap değişim yapmıyorlarsa.

• hocam aliexpressden nasıl getirtti arkadaşın? net bilgi verirmisin. bizde getirtelim pro6. türkiyede yasak telefon sokmak. gümrükte kalır ve geri döner. nasıl sokmuş ülkeye.
  • Güncelleme sonrası telefon hızlandı sanki. Ama iki konudasorun var. Watsap bildirimleri gelmiyor. Telefon görüşmesinde karşıdan gelen ses bozuldu. Ses kötü geliyor.

• Merhabalar,

Kırılmaz cam vardı ekranda. Defalarca düşürdüm, uçurdum telefonu. Kırılmaz cam kırıldı ama ekranda bişey yoktu. Dün pantolon cebimden çıkartırken kaldırıma düştü telefon. Düşme açısı çok kötü bir yerde oldu; telefonun yan çerçevesi çarptı yere. Ama tam yan kısım değil, ekrana yakın olan kısım. Kırılmaz cam tam kenar kısımda olmadığından ekran kırıldı direk, dokunmatik iptal oldu. Biraz araştırdım, servise yollamak istemedim. Çünkü çok kötü senaryolar, tecrübeler ve çok uzun süreler vardı. Az önce bir siteden ekranı aldım. İnşallah kendim değiştireceğim ekranı, sökme videoları izledim çok zor değil gibi görünüyor...

Ekranını kırmayın bence bu telefonun :)
  • Meizu mx4 de ekran kırılma tecrbesini iki kere yaşamış biri olarak,önerilerim; ekran koruyucu ve kılıflı kullanın, kesinlikle bunu yapın. Ekranınızı kırdıysanız sakın sadece ekran olanlardan almayın, hiç verimli olmuyor. Ekran hassasiyeti kafayı yiyor, klavyede yazmak mümkün olmuyor, tek dokunuş ile 3 harf badıyor, kafayı yiyor alet. Aliexpress ten 36 dolar gibi bir fiyata kasalı ekran ve dokunmatik birlikte olanlarda getirtin, sadece ekran olanlarla arasında 5 - 10 dolar fark vat zaten, bu kasalı tiplerden getirtirseniz bişey olmaz.

• Geç bildirim sorunu için böyle birşey buldum. Çözülür mü emin değilim tam test edemedim daha.

www.siberyardim.com
    siberyardim.com - Bu web sitesi satılıktır! - siberyardim Kaynaklar ve Bilgiler.
    http://www.siberyardim.com/2016/05/meizu-mx5-bildirim-sorunu-whatsapp-e-posta-bildirim-gec-gelme-yada-gelmeme-sorunu-cozumu.html?m=1

• akilliphone.com adresinden aldım kendim taktim.. elinden bu tarz şeyler geliyorsa zor bir şey değil..
  • ededemen E kullanıcısına yanıt
    süpermiş hocam Allah razı olsun vallahi
  • selamlar,

mx4 pro var bende 2 şey sorucam.

1.Resimdeki saat widgetini nasıl ekleyeceğim?
    2.Resimdeki klavye yi yükleme?

Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: ededemen

akilliphone.com adresinden aldım kendim taktim.. elinden bu tarz şeyler geliyorsa zor bir şey değil..

Merhaba hocam,

Yeni ekranı takarken nasıl yapıştırdınız?
  • quote:

akilliphone.com adresinden aldım kendim taktim.. elinden bu tarz şeyler geliyorsa zor bir şey değil..

Yeni ekran orjinali ile aynı mı yoksa hissedilir farklar var mı?
    Daha önce değiştirenler farklı olduğunu söylemişti. Orjinalinin daha iyi olduğunu söylemişlerdi.
  • Stainless.. kullanıcısına yanıt
    çift taraflı bant ile :) makasla telefonun boş olan kısımlarına gelecek şekilde kestim, sonra ekranı üzerine yapıştırdım.. ekranı tam oturduğunuz takdirde bir sıkıntı çıkmıyor..
  • JohnA kullanıcısına yanıt
    farkı hissediyorsunuz.. orjinali ile aynı olmuyor.
  • quote:

çift taraflı bant ile :) makasla telefonun boş olan kısımlarına gelecek şekilde kestim, sonra ekranı üzerine yapıştırdım.. ekranı tam oturduğunuz takdirde bir sıkıntı çıkmıyor..

Ben de çift taraflı bant ile yapıştırdım ama üst kısım oturmadı tam olarak, açıklık var hafiften. Tekrar da çıkaramadım ekran zarar görecek diye :)
  • bewandert kullanıcısına yanıt
    AliExpress tarafından önerilenbu mağazaya göz atın. Düşük fiyatlarla harika ürünler bulun!
    aliexpress.com
    JKTEAM Store - Small Orders Online Store, Hot Selling and more on Aliexpress.com
    http://s.aliexpress.com/qqIRF7bu

(from AliExpress Android)

Bu satıcıdan aldı. Adamlar türkiyeye yollarken sanırım farklı kutu ve ambalaja koyuyor. Ben de 2-3 sene önce iki defa çinden telefon aldım. Satıcı üstüne mp4 player yazmıştı. Aliexpresste gördüm bir yorumda, oyun konsol kutusuna koyup yollamış satıcı :)

• MX4 ile çektiğim birkaç fotoğraf

• Yahu beyler bayadır sürüm güncellemesi yapmadım uygulama verilerini sil dediğimde uygulamalar silinmiş gözüküyor fakat hafızadaki dosyalar hala duruyor ben galeri dahil hepsinin silindiğini hatırlıyordum yanlış mı hatırlıyorum yoksa bi şeyi eksik mi yapıyorum?
  • Fabrika ayarlarına geri dönünce ve temiz kurulum da veriler siliniyor fakat, galeri silinmiyor diye biliyorum... 2 hafta önce son sürüme yükselttim bende öyle oldu...

• 
Sayfa: önceki 571572573574575
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.