Şimdi Ara

MEİZU MX4 16GB FULL KUTU satıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Antalya İlan Türü #Satılık Tablet Marka #OnePlus
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • CİHAZ FULL KUTULU ARKADAŞLAR...CİHAZ EKRANI ÇİZİKSİZ ARKA KAPAK ÇİZİKSİZ 10/9,5 KONDİYONDADIR...CİHAZ BİR ARKADAŞ TARAFINDAN BANA ÇİNDEN MEİZU MAĞAZASINDAN GETİRİLDİ...SHARP EKRAN VE CİHAZDA IŞIK SIZMASI FALAN YOK...SARILAŞMADA YOK...KAYIT ZATEN MALUM MTK İŞLEMCİ SORUN YOK...İSTEYENE WHATSAPP YADA MAİL İLE FOTO YOLLARIM...TAKAS OLUR SAÇMA SAPAN OLMADIKTAN SONRA...İSTEDİĞİM FİYAT 800 LİRA...CEP:5358351030 ALICISINA HAYIRLI OLSUN...REFERANS YOK DİYE KORKMAYIN ELHAMDÜLİLLAH KENDİMİZ REFERANSIZ...
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a5y5d5 -- 2 Nisan 2015; 18:41:51 >

• CİHAZ AKŞAMA KADAR REEZERVEDİR ARKADAŞLAR
  • Kimseye kalmaz arkadaslar aksam is cikisi havale yapilacak tarafimdan alinmistir:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: monnal

Kimseye kalmaz arkadaslar aksam is cikisi havale yapilacak tarafimdan alinmistir:)

Elden al bence..

• neden kardeşim ismimde sahtekar mı yazıyor hemen elden al bence dedin
  • mu5tafa kullanıcısına yanıt
    neden kardeşim ismimde sahtekar mı yazıyor hemen elden al bence dedin
  • quote:

Orijinalden alıntı: a5y5d5

neden kardeşim ismimde sahtekar mı yazıyor hemen elden al bence dedin

Kimsede sahtekar yazmıyor da 800 lira az para değil. Referanslı üyeler bile dolandırıcı çıkabiliyor. Eski sayılacak bir üye olarak çok konu gördüm dolandırıldım yardım edin diyen.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • mu5tafa kullanıcısına yanıt
    canım kardeşim ben kırk tane cihaz sattım bir tane referans istemedim bu güne kadar....insanın verdiği referanstan ne olur allah korkusu olmadıktan sonra...800 lira için ne ben zengin olurum nede muhammed kardeşim fakir kalır.bu onunla ilk alışverişimizde değil her neyse sana diyeceğim konuşurken insanları töhmet altında bırakacak sözler yazmamaya dikkat edelim saygılar...
  • Alisverisimiz oldu saolun dusundugunuz icin

• quote:

Orijinalden alıntı: monnal

Alisverisimiz oldu saolun dusundugunuz icin

Önemli değil. Ptt kapıda ödemeli de alabilirdiniz. Kontrollü olarak ama sağlık olsun diyelim..

• Monnal adlı kullanıcıdan alışveriş yapmayınız.Yaşadığım olayı imzamdan bakabilirsiniz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.