Şimdi Ara

MEIZU M8 MINIONE(meizu m8 minione) inceleme (reviews)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
13.775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Selam arkadaşlar Meizu M8 8GB im var artık istediginiz her şeyi sorabilirsiniz şu an çince ve ingilizce dil seçenegi var ingilizce oluyor cihaz ama tam anlamı ile degil birçok yerde yine çince karşınıza çıkıyor ama Wi-Fi var kimse yok demesin
    ilk izlenimler deli birşey ses kalitesi mükemmel ötesi görüntü HD desem uygun olur.
    attıgım ilk divx prisonbreak 624x352 boyutunda convert etmeden direk attım sorunsuz gosteriyor hiç takılma yok 720x480 avi yada mp4 yada mkv leri sorunsuz takılmadan gosteriyor. şu anda alt yazı sorununu halledemedim program bulamadım şarj süresi 1,5 gün, yeterli değil bence.
    dokunmatik iphone kadar hassas degil, iphone bu konuda daha iyi M8 Kötü de degil ama. programları yada oyunlar tam anlamı ile yaygınlaşmadığı yada telefonun firmware i yenilendiği için bazı sorunları var ama bunların telefonun kullanımını etkilemiyor.
    bence çok iyi bir telefon ve kısa süre içinde yazılımsal bir problemi kalmayacak

telefonun firmware inde wi-fi yok sonradan kırılması gerekiyor

firmware yuklemek çok basit internetden yazılımı indiriyoruz usb ile telefona atıyoruz telefonu kapatıyoruz telefonu açarken açma ses ve play tuşuna basıyoruz birkaş sn yazılımı yukleyeyimmi diye soruyor evet diyoruz 1 dk da kurulmuş oluyor.
    Hafıza kartı destegi yok.
    fotograf çekimi gece çekimleri iyi degil. gunduz fotograf kalitesi iyi flaş yok.

Telefon çinden geldi bi arkadaş gönderdi 2300 yuan

soracagınız sorular varsa cevaplarım saygılar

yakında yeni resimler eklenecektir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzakuzay -- 20 Mart 2009; 1:44:12 >

• hayırlı olsun,güzel inceleme..
    ses kalitesini iphone ile karşılaştırır msın_?
  • ses kalitesi iphone ile karşılaştırılamayacak kadar iyi.
    Kutudan çıkan kulaklık kaliteli.
    resimler screenshot (ekran yakalama) teknigi ile alınmıştır,Fotograf makinası ile ekran çözünürlülüğü anlaşılmıyordu bu şekilde daha iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzakuzay -- 19 Mart 2009; 2:51:39 >

• Telefonun çinden geldiğinden bahsetmişsiniz. Nasıl edindiniz. Arkadaşınız size hangi kargo tipiyle yolladı? Gümrükte sorun yaşamadınız mı?. 2700yuan TL olarak ne kadar ediyor? Kayıt işlemi nasıl hallediliyor? Teşekkür ederim.
  • pm cevaplandı

Kayıt altına almak için Pasaportu olan kişinin yurda girdiği zaman itibarı ile 30 günü geçmemiş olacak, 30 günü geçerse kayıt altına almıyorlar. avea tcell vdafon bayilerinde kayıt altına alınıyor imei si yetiyor fatura vb şeyler istemiyorlar

2300 yuan 335 dolar yapıyor 1 Chinese yuan = 0.146312 U.S. dollars

quote:

Orjinalden alıntı: f@Zus

Telefonun çinden geldiğinden bahsetmişsiniz. Nasıl edindiniz. Arkadaşınız size hangi kargo tipiyle yolladı? Gümrükte sorun yaşamadınız mı?. 2700yuan TL olarak ne kadar ediyor? Kayıt işlemi nasıl hallediliyor? Teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzakuzay -- 19 Mart 2009; 2:36:20 >
  • Teşekkür ederim.
  • çok güzel cihaz yaa bende almak istiyorum ama şu kayıt işi bozuyor inşallah türkiyeye gelirde alırız en kısa zamanda.
  • 335 dolar pahalı sanki biraz :( Ama ütün çok güzele benziyor. 250 liram var alamıyacağım şimdilik
  • 3g yok .

Türkiye de şu anda yok kaç lira olur gelince bekleyip görecegiz.
    diger özellikleri harika.
  • Hocam bişey sorucam.
    Eğer 335$ bulursam arkadaşınızın buraya yollama ihtimali var mı ?
  • Yollamak kolay ama burda almak sorun. Kanuna göre 1.1.2007′den itibaren cep telefonu gönderimi yasak. sadece yolcu beraberinde gelebilir başka türlü çok zor. Ama beklerim ben diyorsan Temmuz ayında Çin e gidecegim gelirken getiririm sana bir tane :)

Saygılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: uzakuzay

Yollamak kolay ama burda almak sorun. Kanuna göre 1.1.2007′den itibaren cep telefonu gönderimi yasak. sadece yolcu beraberinde gelebilir başka türlü çok zor. Ama beklerim ben diyorsan Temmuz ayında Çin e gidecegim gelirken getiririm sana bir tane :)

Saygılar

Yasa olayı kötü olmuş.
    Belki Temmuza kadar Türkiye'ye de gelir bakalım :)
  • Telefon çinden geldi bi arkadaş gönderdi 2300 yuan

Böyle demişsiniz fakat yukarıda yasa var yazmışsınız hangisi doğru acaba şimdi
  • Bugün meizu m8 de 1280*720 avi izledim sonuç; tabiki donmalar var ama bu video yu gosterdi. normalde 720*480 destekliyor, ses de bi bozukluk yoktu.

Türkiye de sadece bendemi var diye düşünmüyor degilim. İnşallah birkaç kişide daha olur bilgi paylaşımı için saygılar.
  • hoş
  • quote:

Orjinalden alıntı: uzakuzay

Bugün meizu m8 de 1280*720 avi izledim sonuç; tabiki donmalar var ama bu video yu gosterdi. normalde 720*480 destekliyor, ses de bi bozukluk yoktu.

Türkiye de sadece bendemi var diye düşünmüyor degilim. İnşallah birkaç kişide daha olur bilgi paylaşımı için saygılar.

720 lik avi yi görüntülemek demek ne demek cihazın işlemcisi ve grafik kalitesi harika olmalı ayrıca sesinin de iyi oldugunu belirtmişsiniz çinliler bir yıgın dandik telefon gönderecegini bunu gönderseler ya....
  • arkadaşlar bnir şey soracağım belki yeri değil ama affola uygun bir yer kararlaştıramadım.
    ben bunu uzun zamandır araştırıyordum (8-9 aydır) da ve almaya karar verdim, bir tanıdığım şu an çinde ve kendine de telefon alacak ama şurada tıkandım ben:
    ben şimdi bunu kaydettirirken pasaport gerekecek mi? gerekecekse doğal oalrak senede pasaport başına 1 telefon kaydettirilebildiğinden (öyle biliyorum ben) başka bir pasaportla kayıt işlemini gerçekleştirebilir miyim?
    ya da direkt pasaportsuz da oluyor mu bu işlem?
    teşekkürler
  • Kayıt işlemi yakın zamanda değişti iki yılda bir tek telefon kayıt ediliyor kayıt işlemi pasaportsuz olmuyor ayrıca ülkeye giriş yapıldıktan sonra bir ay içinde kayıt edilmesi gerekiyor
  • peki başkasının pasaportu ile kaydı gerçekleştirsek sorun olur mu ?
  • arabirimi hoşmuş. ama dışı çok iphone çakması. gerçi içi de iphone'dan esinti ama güzel olması bu kusuru kapatıyor.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.