Şimdi Ara

Mehmet Şimşek: %40 MTV Artışı, Sadece 2018’de Alınan Yeni Araçlar İçin Geçerli Olacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu sabah FOX da söyledi. Yani 2018’de önce alınan araçlar, MTV artışından etkilenmeyecek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bakan daha önce kendisi söyledi.Bu sene araba alırsanız seneye %40 zamlı ödeyeceksiniz, seneye alırsanız %68 zamlı ödeyeceksiniz diye. Şimdi kıvır. Artık utanmıyorlar da.
  • Büyük Türkiye için %68 yetmez.
  • Ben hala anlayamadım, bu MTV denilen vergi her yıl iki taksitle ödediğimiz vergi değil mi. 8 yıllık aracımla ben bile etkileniyor ken, bu sene araç alan seneye nasıl etkilenmeyecek. Geri zekalı olan ben miyim, biri açıklasın da sensin desin.
  • Adam yine çark etti. Yanlış anlaşıldığımı yanlış anladığınızı yanlış anladığımı yanlış anladınız dedi. Herkese zamma devam yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: otodr

Adam yine çark etti. Yanlış anlaşıldığımı yanlış anladığınızı yanlış anladığımı yanlış anladınız dedi. Herkese zamma devam yani.

Hocam sesli güldüm.
  • Ağam bizimle egleniyii

• Hayır tüm araçları kapsıyor.
    Reklam arasından sonra düzeltti bu kısmı, danışmanları uyarmış.
  • Hepsini kapsıyor diye düzeltmiş ulen varya biri çıkartıyor kanunu sonra RTE onaylıyor o kadar ne altına bakılıyor ne üstüne dalkavuk ordusu bı AKP nin tamamı bu kadar bilgisiz insanlar neden mevkisi sahibi ve danışman olur ki?

• Gençler paraları köprülerden toplayın..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.