Bildirim
Mehmet Şimşek: %40 MTV Artışı, Sadece 2018’de Alınan Yeni Araçlar İçin Geçerli Olacak
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bakan daha önce kendisi söyledi.Bu sene araba alırsanız seneye %40 zamlı ödeyeceksiniz, seneye alırsanız %68 zamlı ödeyeceksiniz diye. Şimdi kıvır. Artık utanmıyorlar da. -
Büyük Türkiye için %68 yetmez. -
Ben hala anlayamadım, bu MTV denilen vergi her yıl iki taksitle ödediğimiz vergi değil mi. 8 yıllık aracımla ben bile etkileniyor ken, bu sene araç alan seneye nasıl etkilenmeyecek. Geri zekalı olan ben miyim, biri açıklasın da sensin desin. -
Adam yine çark etti. Yanlış anlaşıldığımı yanlış anladığınızı yanlış anladığımı yanlış anladınız dedi. Herkese zamma devam yani. -
quote:
Orijinalden alıntı: otodr
Adam yine çark etti. Yanlış anlaşıldığımı yanlış anladığınızı yanlış anladığımı yanlış anladınız dedi. Herkese zamma devam yani.
Hocam sesli güldüm. -
Ağam bizimle egleniyii
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayır tüm araçları kapsıyor.
Reklam arasından sonra düzeltti bu kısmı, danışmanları uyarmış. -
Hepsini kapsıyor diye düzeltmiş ulen varya biri çıkartıyor kanunu sonra RTE onaylıyor o kadar ne altına bakılıyor ne üstüne dalkavuk ordusu bı AKP nin tamamı bu kadar bilgisiz insanlar neden mevkisi sahibi ve danışman olur ki?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gençler paraları köprülerden toplayın..
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- söke bağarası bülbül hoca bakım günleri
- rojda tu şirini sözleri türkçe
- yossi kohen kadir mısıroğlu
- singapur pasaportu neden güçlü
- genç emeklilere tavsiyeler
- 2025 ötv muafiyet sınırı
- bina yıkım kararı sorgulama
- teslim alınmayan kimlik nereye gider
- noter bilgi ne demek
- türkiye"deki gsm operatörleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X