Şimdi Ara

Mehmet Fatih İçlek Olayı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • https://eksisozluk.com/3-ocak-2018-annemin-devletce-olume-terk-edilmesi--5538913?a=popular

Arkadaşlar Ve DH Adminlerine sesleniyorum. Buradaki amacım üyeleri kışkırtmak veya sitelere yönlendirmek değil. İnsanlık görevimi yapmak. Lütfen bu konunun üstte kalmasını ve adaletin yerini bulmasını sağlayın

#mehmetfatihiclektutuklansin

Arkadaşa yardım edelim arkadaşlar. Herkesin bilinçlenmesini sağlayalım bu konularda. Sadece bu arkadaş değil bu arkadaş gibi bir çok arkadaşında bu konu ile yardımını sağlayalım.

• Böyle bir durum var evet doğru.

Fakat bu şantajı haklı çıkartmaz.

Benzer olay inşallah kimsenin başına gelmez. İnsanın sevdiği bir kadının, akrabasının namusu ve cinsel şantajı, cinsel kayıtları ile imtihanı tarifsiz zor olsa gerek heleki türk islam geleneğinde toplumunda yetişmiş erkek bireylerin.

Kişi kendine muazzam hakim olmuş. Bu olayları yaşayıp katil olmayacak adam sayısı çok az.

Allah pislikten beladan korusun.

Böyle itlerin pipilerini kesip ağızlarına tıkayıp madam ediceksin. Hakettikleri bu.

Yarın birgün kızçocuğunuz, kızkardeşiniz olursa muhtemelen çok daha farklı düşünürsünüz.
  • Diyebilecegim sozum yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 11 52 7 -- 3 Ocak 2018; 20:18:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 11 52 7 kullanıcısına yanıt
    yinede mesajınız için saolun hocam
  • Keşke ülke dünya gündemine açsaydın burda ilgi görmez

• Allah yardımcısı olsun katil olmamak elde değil.

Harbiden 'Adaleti sağlar yasadışı yollar' -Gazapizm.
  • doğru söylüyorsunuz hocam gören sayısı az da olsa olmuş en azından bilinçlenen ve destekleyenler oldu.
  • Kadin kendi rizasiyla birlikte olmus seks yaparken videolarini cektirmis.

Adamda azili katil gibi kadinin pesini birakmiyor ..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hep aynı şey. kadınların kızlaırn videoları ortaya çıktıktan sonra tecavüz edildim demesi. hiç şaşmaz :D
  • Hepsini okudum, tek çare hak yol ölüm başka çıkar yol yok. Hak edene hak ettiğini vermek suçsa elden birşey gelmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: AlphaFéin

hep aynı şey. kadınların kızlaırn videoları ortaya çıktıktan sonra tecavüz edildim demesi. hiç şaşmaz :D

Böyle bir durum var evet doğru.

Fakat bu şantajı haklı çıkartmaz.

Benzer olay inşallah kimsenin başına gelmez. İnsanın sevdiği bir kadının, akrabasının namusu ve cinsel şantajı, cinsel kayıtları ile imtihanı tarifsiz zor olsa gerek heleki türk islam geleneğinde toplumunda yetişmiş erkek bireylerin.

Kişi kendine muazzam hakim olmuş. Bu olayları yaşayıp katil olmayacak adam sayısı çok az.

Allah pislikten beladan korusun.

Böyle itlerin pipilerini kesip ağızlarına tıkayıp madam ediceksin. Hakettikleri bu.

Yarın birgün kızçocuğunuz, kızkardeşiniz olursa muhtemelen çok daha farklı düşünürsünüz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xreleave -- 4 Ocak 2018; 16:43:46 >

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bladeGny -- 4 Ocak 2018; 16:46:22 >
  • Ülkede adalet, hukuk yok diye diye dilimde tüy bitti.

• Hepsini okudum, adam kesinlikle suçlu ve cezalandırılması gerekiyor. Hatta nasıl olur da bu kadarlık süre zarfında ceza verilmemiş anlamak gerçekten zor.

Fakat postu atan mağdurun annesinin de kendi rızasıyla bilmem kaç yaşında adamla takılıp uygunsuz fotoğraflar ve videolar çektirmesi olayın masumiyetini öldürüyor biraz. En başından alkolik bir yaşlıya postayı koysaydı böyle olmazdı.

Bununla birlikte keşke dosyaya şantaj ile tecavüzü de ekleselermiş korkmadan. İş o zaman daha ciddiye binerdi diye tahmin ediyorum

Umarım olaylar kanla sonuçlanmadan bu mevzu kapanır. Gerçi kanla sonuçlanırken ölecek taraf Mehmet Fatih İçlek denen yaratıksa kanla sonuçlansa da olur...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QuicklyMove -- 5 Ocak 2018; 1:2:41 >
  • Adam alkolik ve tedavi görüyor, kadın da tedavi gördüğü yerde görevli. Adamın alkolik olduğunu biliyor. Adamın sosyal medya hesaplarında elde silah fotoğrafları var.

Klasik kezban: Hımm şu adam psikopat, ruh hastası, şiddete meyilli, ufff acayip ıslandım, hemen gidip altına yatayım.
    2. Evre: Ühü ühü, ey ailem, ey çocuklarım, ey polis, ey savcı; Bu adam beni dövüyor, yok tehdit ediyor, yok şeyime ütü basıyor, hadi hepiniz benim derdimle uğraşın.
  • Ya ben gerçekten artık vergi ödeyen bir vatandaş olarak, it, kopuk, psikopat görünce kukusu sulanıp bir anca önce kendini onun altına atmak için can atan kadınlar daha sonra o it kopuk tarafından eziyet görünce, benim vergimle finanse edilen kamu kurumlarının ve kamu kaynaklarının o kadınlar için harcanmasını istemiyorum. Gasp, yaralama, uyuşturucu gibi suçlardan 30 tane sabıka kaydı olan adamla evlenip, adam bunu eşşek odunuyla dövmeye başlayınca "kadına şiddet", "devlet bana sahip çıksın" diye zırlayan kezbanları her gün görüyoruz haberlerde, gazetelerde. Bu vaka da öyle bir şey.
  • be kardesim eliniz ayaginiz dursun bir kere de ic yuzunu bilmediginiz konuya yorum yapmayiverin. akplilere koyun diyorsunuz bir de.

• quote:

Orijinalden alıntı: AlphaFéin

hep aynı şey. kadınların kızlaırn videoları ortaya çıktıktan sonra tecavüz edildim demesi. hiç şaşmaz :D

Sen nasıl bi yaratıksın ya :/

• quote:

Orijinalden alıntı: Gülümseyen Tarih

Adam alkolik ve tedavi görüyor, kadın da tedavi gördüğü yerde görevli. Adamın alkolik olduğunu biliyor. Adamın sosyal medya hesaplarında elde silah fotoğrafları var.

Klasik kezban: Hımm şu adam psikopat, ruh hastası, şiddete meyilli, ufff acayip ıslandım, hemen gidip altına yatayım.
    2. Evre: Ühü ühü, ey ailem, ey çocuklarım, ey polis, ey savcı; Bu adam beni dövüyor, yok tehdit ediyor, yok şeyime ütü basıyor, hadi hepiniz benim derdimle uğraşın.

Bir

• quote:

Orijinalden alıntı: Gülümseyen Tarih

Ya ben gerçekten artık vergi ödeyen bir vatandaş olarak, it, kopuk, psikopat görünce kukusu sulanıp bir anca önce kendini onun altına atmak için can atan kadınlar daha sonra o it kopuk tarafından eziyet görünce, benim vergimle finanse edilen kamu kurumlarının ve kamu kaynaklarının o kadınlar için harcanmasını istemiyorum. Gasp, yaralama, uyuşturucu gibi suçlardan 30 tane sabıka kaydı olan adamla evlenip, adam bunu eşşek odunuyla dövmeye başlayınca "kadına şiddet", "devlet bana sahip çıksın" diye zırlayan kezbanları her gün görüyoruz haberlerde, gazetelerde. Bu vaka da öyle bir şey.

İki.

Burada dursun da silersin filan.

Nasıl bi yaratıksınız lan siz?!

• Neyi sileceğim arkadaşım.

Bu olayın mağduru kesinlikle o kadın değil. O kadının oğlu ve kızı mağdur. Bir tane tedavi görecek kadar alkolik, elde silah poz veren ruh hastasının koşa koşa altına yatarken oğluna kızına sormuş mu? Böyleleri işte nerede ruh hastası pislik var koşa koşa gider altına yatarlar, ondan sonra kendi yedikleri bokun ceremesini aileleri, çocukları, yakınları, devlet, kamu kurumları çeksin diye zırlarlar.

Bu tip kadınlar için yapacak bir şey yok ki, iki tane adam olsun çevrelerinde, biri insan gibi yaşayan, silahla külahla işi olmayan, emeğiyle geçinen olsun, diğeri it, kopuk, pislik olsun, bu tip kadınlar ikincisinin altına yatmak için birbiriyle yarışır. Birinci adamı erkekten bile saymazlar. "Ay, erkek dediğim maço olmalı.", "erkek dediğin sert olmalı", "erkek dediğin serseri olmalı" derler. 30 tane sabıkası olan adamın suç geçmişini duyunca kukuları sulanır. Ondan sonra ühü ühü ben şiddet görüyorum. Ühü ühü yok etimi dağladı. Ailem, devlet, yakınlarım bana sahip çıksın, bana baksın!

Kimse yanlış anlamasın ve kimse çarpıtmasın, ben genel olarak şiddet gören kadınlar hakkında konuşmuyorum. İçinin alacasını belli etmeyip, evlendikten sonra bambaşka bir yüzü ortaya çıkan kocalarından şiddet gören kadınlardan da bahsetmiyorum. Ben işte bu olaydaki gibi kadınlardan bahsediyorum. Şiddete, suça meyilli it, kopuk, ruh hastası görünce üstüne atlayan, sonra da mağdurum diye zırlayan kadınlardan bahsediyorum.

Büyük konuşmak gibi olmasın ama bu kadın benim annem olsaydı, ölüsüne bile gitmezdim bir daha.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.