Şimdi Ara

Mehmet Ekici konusu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Efendi olmayıp ne yapıldı?Aziz Yıldırım'ın olduğu bir yerde Mahmut Uslu çıkıp Ekici'yi Fenerbahçe'ye vermeyeceğiz mi? dedi.Bunu siz yaptırdınız size de gayet efendilikle çok güzel ders veriliyor.Bak her şey kapalı kapılar ardında Tvnin önünde şov yapan yok.

Bizim Ekici'ye ihtiyacımız yok belki sezon sonu Oğuzhan satılırsa onun yerine düşünülebilirdi ama sizin şimdi çok ihtiyacınız var.Hiçbir şey yapılmadıysa akşama olan maçınızda yok.Hadi şimdi gidin Antalyaspor başkanı size futbolcu versin.
  • Kendi ağzınla söylüyorsun ÇOK İHTİYACINIZ yok ancak adamın kadro dışı kalmasını bile sağladınız aynı bölgeye 15525253. Adamın peşine düşerek. Ama o öyle bir adam ki BJK gideceğime sene sonu FB giderim diyebiliyor. Bu size adamlık dersidir. Ayrıca Buna efendilik denmez. Buna salça olmak denir.
    Bizim şuan ihtiyacımız yok Sene sonu Oğuzhan'a güzel bir teklif gelirse satılırsa iyi olabilir.Beşiktaş sanki adamın futbol hayatını bitirme pahasına alacka.Abartmayın.Ayrıca Ekici ne diyor bilmiyoruz her habere inanmam ben ağzından duymadığım sürece ama diyelim haberler doğru o zaman popülizm yapmayacak ben takımımı düşünüyorum falan.Sen daha sözleşmen varken başka takıma söz verirsen senin adamlığını sorgularlar.Hem çıkıp Ben Ts'u düşünüyorum diyeceksin ama ortada anlaşma yokken ben söz verdim diyeceksin.Zaten Mehmet Ekici Fbye gidecek kadar vizyonsuzsa kendisi bilir.Bjk'da rekabet var diye kaçıyorsa Fbnin aldığı yerli oyuncuların bir arpa boyu gelişmediğini görmüyorsa(Volkan Şen,Ozan,Alper...).Alın sizin olsun bizim bu tarz rekabetten korkan kişilerle işimiz yok.

Orijinalden alıntı: SakinAdam16

Kendi ağzınla söylüyorsun ÇOK İHTİYACINIZ yok ancak adamın kadro dışı kalmasını bile sağladınız aynı bölgeye 15525253. Adamın peşine düşerek. Ama o öyle bir adam ki BJK gideceğime sene sonu FB giderim diyebiliyor. Bu size adamlık dersidir. Ayrıca Buna efendilik denmez. Buna salça olmak denir.

tdk >> efendi

* Görgülü, nazik, kibar
    * Buyruğu yürüyen, sözü geçen kimse

herkese birincisi size ikincisi

Orijinalden alıntı: Andres Escobar

bunların hepsinin sonunda ise siz yaptığınız çirkeflikle anılacaksınız bu kadar basit

şimdi gelip bana topuz eto olayını falan anlatmayın tamamen farklı olaylar boş yapmaya gerek yok

Başkanlarınız siyasileri bi yere kadar işin içine sokabilir

Aziz Yargıtaydan korktuğu için sesini çıkartamıyor ama bu devran böyle devam etmeyecek

Yakınad Ali koç gelince neler olacak tahmin edemiyorum

Tayyip Tüsiad başkanı olmasını istiyor Ali Koç'un ama zor

Tayyibe cevabı basit;

Mehmet Ekici konusu

Tutuğun takımn bizim ilgilendiğimiz oyuncuların alayı ile ilgilenip fiyat yükselten klüp. Önce kendine bakacaksın.Bu tarz çirkeflikleri en çok yapan klüp açık ara kim herkes biliyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• çok uzadı bu konu.tamam kötü futbolcu değil ama bu kadar da arkasından gitmeye ne gerek vardı.adam fener'e gitmek istiyor bize gelip mutsuz olacağına fenere gitsin.fenere gitmek isteyen bi adamı zorla takıma alınca taraftarlarımız mutlu olacak mı? sanmıyorum. hem ekici mutlu olsun hemde fb taraftarı ama sezon sonu
  • Yönetim yoğun tepkiler üzerine hedefi hemen üstünden alıp Fenerbahçe'ye attı.Tabi aynı bizim kulüpte olduğu gibi Beşiktaş'ta da başkana körü körüne bağlı gruplar var.Başkan ne derse doğru,ne yaparsa haklı eleştirilmemelidir.

Beşiktaş yönetimi taraftarın ve şenol güneşin istediği tipte oyuncular alamadı.1,5 yıldır Eto dediler alamadılar.Yıllardır lider stoper dediler Mitrovic'e 4.2 verdiler diğer fiyasko stoperlerin hepsi gitti.Eto'dan sonra pivot santrafor dedi hoca onu da hala bulamadılar.Taraftar artık yönetime kızmaya başladı kii orda hemen yönetim akıllıca "Üst akıl vs." Diyip kendi başarısızlıklarını örttü.Hedefi rakiplere çevirdi.Mehmet Ekici mevzusunda da aynı şey var.Kendileri istediklerini alamadı başkası da almasın diye uğraşıyorlar.Ayrıca komik bir şekilde biz istersek Fener'e gidemez akıllı olun falan yazanlar var.Mehmet Ekici ts hariç başka bir takımda olsa şuan Adanaspor maçımızın kadrosundaydı.Ts sırf taraftar tepkisinden dolayı Fenerbahçe'ye vermek istemiyor.Daha önceki husumetlerden kaynaklı yoksa Beşiktaş etkisinden değil.

Sezon sonu Beşiktaş şampiyon olamasın görürüm ben şimdi gülenleri.O zaman gelen tepkileri nasıl üzerlerinden atacaklar? Ayrıca Mehmet Fenerbahçe'de oynamak istiyorum diyip zorla Beşiktaş forması giyerse taraftar nasıl kabullenebilecek.

En hayırlısı Fenerbahçe'nin teklifini yapıp çekilmesi ve bir yabancı ortasaha kiralaması.Şuan bir tane düzgün ortasahamız olsa kimse Mehmet Ekici'yi kafaya takmaz.Yönetim acizliğinden en azından o gelsin modunda herkes.

• Umarım Fenerbahçe'ye gelmez. Eğer gelirse ozan tufan vol2 olur katkı 0

bu beşiktaş'ın oyuncusu
    Kudurun.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 1.si Trabzon fb ile anlaşıp seni fb istiyor görüş diyor adam görüşüyor söz veriyor,ondan sonra Ekici görüş dediniz görüştüm söz verdim BJK ile görüşmem diyor, sizin bunlardan haberiniz yok galiba.

2.si ise BJK giden vizyonlu topçuları gördük Oğuzhan'ı bu sene ki performansıyla Bursaspor bile almaz.
  • SakinAdam16 kullanıcısına yanıt
    1.si yine söylüyorum haberler doğru ise Ts görüş diyor amatör gibi ilk görüştüğün kulübün üzerine atla demiyor.Bu zaten doğruysa onun nasıl bir amatör olduğunu gösterir.Belki Beşiktaş'ın teklifi 10 kat daha iyi olacak?Sanırsın doğuştan Fbli doğru ama gelince söyler ben Fbliydim diye siz de inanırsınız her habare bu kadar inandığınız gibi

2.si Oğuzhan şuan satılık denilsin ilk önce kendi kulübün almak ister çok büyük konuşma
    1.5 milyon bütçen var diye konuşuluyor.
    sen şuan gençler birliğinden para verip adam alamazsın hala yok onu alcaz bunu alcaz.
    Kiralik olarak kim gelirse ona razı olcaksınız ya da takas makas işte birşeyler teklif edip adam alacaksınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Worm Holes -- 15 Ocak 2017; 14:39:49 >
  • Adam size soracak demi kimin üstüne atlayacağına ya da kime imza atacağına. Adam istemiyorum dedikçe görüşmek için kapılarında yatıyorsunuz salça olmayın bırakın artık hayır gelmez size bu adamdan. :)
    Yapılan hamleleri gerçekten anlayamıyorsun belli.Bizim önceliğimiz Ekiciyi almak değil size gitmesini engellemek.Başkanınız bu tavrına devam ederse kaptanınızı aldığımız gibi daha çok oyuncunuzu söker alırız.Seneye Ffp de yok o zaman daha çok ağlarsınız.Ligin şımarık çocuğu rolünü oynamamıza sesimizi çıkarmıyorduk ama kulağınızı çekme vakti gelmişti.Başkan da çok güzel yaptı.

Bu yuzden butun calimlar iyi kotu bize ait

“Elimizde 3 katrilyonluk yolsuzluk dosyası var, savcılığa verdik.”

Mansur Yavaş
  • Ya kardeş senin bu yazdıklarını görünce keşke hiç cevap vermeseydim dedim. Senin seviye belliymiş şakşakçı tayfa :) ölümüne biat etme dikkat et başkanına.
    Çok ama çok yanlış adama şakşakçı dedin aç bak bakalım şakşakçı mıyım.Alakam bile yok hatta uzun zamandır ilk defa Fikret Orman'ın yaptığı bir şey takdir ettim.her şeyde olduğun gibi bunda da yanlışsın.
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.