Şimdi Ara

MEGAWORKS TEMİZ 260TL THX ve Audigy 7.1 30tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 5.1 thx megaworks 260tl. temizdir. vatan bilgisayardan 2006 yılı haziran ayında alınmıstır. kullanılmadı pek. oda da kutuda durdu. (araya askerlık gırdı sonrada kullanmadım)

sadece kumanda kablosunda bazen bı temas sorunu oluyor ıstersenız yaptrırsınız ama kabloyla cok ısınız yoksa onemsız. urunun kutu ve evrak ıcerıklerı tastamam. eksızsızdır.

evımde kurup dınleyıp alabılırsınız. şişlide oturuyorum. cepden hızlı ulasırsınız. 0531 214 61 11 güven ıcın yaptıgım cok alısverıs var ve 27 yıldır aynı evde adresteyım 5yıldır aynı hastanede laborantım sıkıntı yasanmaz. guven ve temız sorunsuz alısverıs.

notebook aldığım için mevcut kullandığım tüm sistemi özenle kutulayıp satmaya karar verdim. acelem olmadığı için ve ürünler ilk aldığım günkü gibi eksiksiz durduğu için pazarlık kesinlikle yoktur. satış güvencesi evimden gelip alıp gidebilirsiniz. malın arkasındayım...

parça adıma faturalıdır. fatura kutu , cd , poşeti kitapcığı vs herşeyi sıfır alır gibi mevcut ve verilecektir. Fatura 21.09.2007 tarihli

http://www.bimeks.com.tr/urun.aspx?kid=1066&uid=18768

Creative Sound Blaster Audigy 7.1 PCI ses kartı

30TL

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.