Şimdi Ara

Megashares.com -6 ay icin 25 $,kota yok, sınırsız download, rapide muthis alternatif- (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
0
Favori
6.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Ctrlshft

torrent

BitComet'in emule eklentisinide kurmuşum Çok kral oldu

Torrent-eMule dururken yıllık 1 dolar yapsalar almam.
  • quote:

torrent

Torrent diyorsunuz da hocam elektrik zamdan dört köşe olmuş.. Seed bulacak da indirecek de.. Zaten torrent kullanırken ekstradan elektriğe verdiğin parayı Megashares' e versen kâr bile edersin.. Kaldı ki her şeyi bulmak çok zor..
  • megashares dan dosyayı acmak ıstedıgımde hatayı aldım demekkı firefox kullanmaya devam eklemek ıstedıgım dosya 7.95gb idi
    2gb dan buyuk dosyalar ıcın explorer dısında baska bı browser kullanmamızı onerıyo neyse explorer ın bu ıse de yaramadıgı anlasıldı.
    logın olayında sorun yok onu kastedmedım :)

Internet Explorer Browsers do not support 2GB+ filesizes.
    You will get an Internet Explorer error if you click the download link!
    Please use a different browser or a download manager for 2GB+ links.
  • megadan bir film buldum başladım indirmeye

ama hız yerlerde sürünüyor
    10-15 kb bazen 40-45 ama 65 i geçemedi

2 gün bir film indirdim 200 lerde inmişti

bu hız olayı herkeste aynı mı acaba yoksa server yoğunluğu ile mi alakalı
  • quote:

Orjinalden alıntı: atokgozlu

megadan bir film buldum başladım indirmeye

ama hız yerlerde sürünüyor
    10-15 kb bazen 40-45 ama 65 i geçemedi

2 gün bir film indirdim 200 lerde inmişti

bu hız olayı herkeste aynı mı acaba yoksa server yoğunluğu ile mi alakalı

Valla ben yansımalar ekliyorum; 8-10 tane daha sunucu ekliyorum yani.. 20 parça ile indiriyorum; demin 720 p filmi (4.47 GB) 430 KB/Saniye ile stabil indirdim..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Darkwinter

quote:

torrent

Torrent diyorsunuz da hocam elektrik zamdan dört köşe olmuş.. Seed bulacak da indirecek de.. Zaten torrent kullanırken ekstradan elektriğe verdiğin parayı Megashares' e versen kâr bile edersin.. Kaldı ki her şeyi bulmak çok zor..

işte ben buna gülerim seed bulacak da inecek ha

valla üyelik trackerlarda 1 yıllık dosyalar bile full hız geliyor.

her şeyi bulmak konusuna gelince hdchina hdcorea bithdtv burda yoksa zaten nettede yoktur.

şimdiye kadar bulup da indiremediğim bi şey olmadı artı tek tek her filmin linkini bulacanda buldugun link çalışacakta tek tek ekleyencen ugraş babam ugraş. bide üstüne üstelik para verecem indiririm rip paketi anında 15-20 film elimde hepsi bu.

ona vereceğim paraya vip olurum daha iyi.

• hatta şunu söyleyim hdcorea da request yani istek yapıyon adama zaten ellerinde orjinal bluray var.

film şu çözünürlükte olsun (720p & 1080p) ses dts veya ac3 yada mp3 olsun şu boyutta olsun diyon anında ripliyo herifiler.
  • hicbir zaman emule veya torrent i rapid ve benzerleri varken tercih etmem.
    yine bu ikisi asla istediğim dosyayı rapid veya benzerlerinden daha hızlı indiremez.

bir tarafta paylasım, diğer tarafta sabit bir serverdan indirmek, üstelik de cok daha az zahmetli.
  • quote:

Orjinalden alıntı: caglar_sss

hicbir zaman emule veya torrent i rapid ve benzerleri varken tercih etmem.
    yine bu ikisi asla istediğim dosyayı rapid veya benzerlerinden daha hızlı indiremez.

bir tarafta paylasım, diğer tarafta sabit bir serverdan indirmek, üstelik de cok daha az zahmetli.

valla dostum paran çoksa kullan fakat paylaşımda 100 mbit lik onlarca serverlardan yapılıyor hatırlatırım.

hızımın 415-420 aşagıyada düştügünü görmedim partlarda bozuk rar dosyaları ile ugraşmak hoşuna gidiyorsa devam edebilirsin.

zahmet konusuna gelince en az zahmetli download torrentle mümkündür. aksini isbat edemezsin.
    toplu paketleri indir bakalım nasıl zahmetsiz oluyor rapidden 100 gb bi dosya çek bakalım tabi çekebilirsen.

ha bide telekom gibi kotasıda var.

• Bende kullanıyorum 4-5 günlük, yoğun olarak kullanıldığı zamanlar 300k-350k lara düşüyor onun harici 400k-410k download yapıyorum. Rapid in hiçbir avantajı kalmadı, bunu denemenizi öneririm. 25$ 6 aylık, hiçbir sınır yok, torrent larla uğraştığınıza değmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sky__walker -- 31 Aralık 2008; 19:02:49 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: sakalak

quote:

valla dostum paran çoksa kullan fakat paylaşımda 100 mbit lik onlarca serverlardan yapılıyor hatırlatırım.

hızımın 415-420 aşagıyada düştügünü görmedim partlarda bozuk rar dosyaları ile ugraşmak hoşuna gidiyorsa devam edebilirsin.

zahmet konusuna gelince en az zahmetli download torrentle mümkündür. aksini isbat edemezsin.
    toplu paketleri indir bakalım nasıl zahmetsiz oluyor rapidden 100 gb bi dosya çek bakalım tabi çekebilirsen.

100 gb bi dosyayla hicbi zaman isim olmaz
    megashare de parca falan yok bozuk dosya da yok, cunku rar parcaları yok.

hele bir dosyada hız konusunda rapid veya benzerleri ile torrent-emule u kimse karsılastıramaz

ben bir dosya cekmek isterim son hız isterim, bu bahsettiklerimde mumkun, emulde torrentte de son hıza ulasırım ama kimbilir kac tane dosya ekleyerek
    zahmet konusnda yine kısır dongu seklinde gececek tartısma rapid veya benzerleri cok basit.

param cok değil ama emule torrente talim edecek de değilim.

• Darkwinter bana bu konuda yardım etmıstı . ona sonsuz tesekkurler megashare yı alalı 5 gun kadar oldu FDM ı darkwinter ın tavsıyesı ıle kurdum ve 4 fılm attım 1*4.37 gb + 3*7.95 eve geldım hepsı sorunsuz ıınmıs elveda flashget merhaba FDM Darkwinter ne kadar tesekkur etsem azdır sagolasın.bu arada flashget ıle hız stabıl degılken FDM ile 430kb altına dsmedım desem yerıdır.

son olarak Darkwinter senden bı kac sorum var program ıle ılgılı eger buralardaysan.

Alıntı: Darkwinter
    ------------
    Hız problemleri yaşıyorsanız Free Download Manager' ı tavsiye ederim..

www.freedownloadmanager.org 'dan indirebilirsiniz..

FDM' ye linkleri eklemeden önce Seçeneklerden İndirme Seçeneklerine girip Ağ sekmesinden Maks. Bağlantı Sayısı: 20 Her bir sunucuya bağlanma sayısı: 20 yapın.. Daha sonra linki ekleyip, indirmeye sağ tıklayın İndirme özelliklerinden Yansıma sekmesine tıklayıp; eklemiş olduğunuz Megashares linkinin

webprod5.megashares.com/index.php?.... diye giden linkin başındaki webprod' un rakımlarını değiştirerek yansıma ekleyin..

Misal:

webprod11.megashares.com/index.php?....
    webprod13.megashares.com/index.php?....
    webprod15.megashares.com/index.php?....

Gibi..

Sonra da linke bir kere sol tıklayıp + tuşuna basın parça sayısı artana kadar.. Çok uğraştırıcı bir şey ama benim gibi 7-9 GB lık HD film dizi severseniz; son hızla inmesi için her şeyi deniyorsunuz..
    ----------------------

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: sakalak

quote:

100 gb bi dosyayla hicbi zaman isim olmaz
    megashare de parca falan yok bozuk dosya da yok, cunku rar parcaları yok.

hele bir dosyada hız konusunda rapid veya benzerleri ile torrent-emule u kimse karsılastıramaz

ben bir dosya cekmek isterim son hız isterim, bu bahsettiklerimde mumkun, emulde torrentte de son hıza ulasırım ama kimbilir kac tane dosya ekleyerek
    zahmet konusnda yine kısır dongu seklinde gececek tartısma rapid veya benzerleri cok basit.

param cok değil ama emule torrente talim edecek de değilim.

100 gb zaten işin olamaz 100 gb lık dosya bulamazsın.

emuleyi bu konudan ayrı tutuyorum fakat kullanmasını bilirsen ve dogru düzgün trackerlardan örnegin tl fl scn iplay vs. vs. tek torrentle maksimum hıza ulaşırsın. üstelik partlarla şifrelerle ugraşmadan ve garantili download mümkün arkadaşım.

sen zaten rapid mega vs. talim ediyosun. torrent senin için lüks olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakalak -- 31 Aralık 2008; 23:27:45 >

• bence bu torrent - rapid,mega kıyaslamasını fazla uzattık ben herıkı yontemıde aynı anda kullananlardanım ve bunda bı sorun gormuyorum torrent ıle daha cok guncel dızılerı ındırıyorum yada boxset eskı dızılerı mega,rapıd,netload danda hddvd turu dosyaları alıyorum.benım gıbı kullanan cok kısı oldugunu dusunuyorum.

bosverın karsılastırmayı bakalım bız downloadımıza :)
  • yansıma eklmek doğruda son yaptığınız + işlemine basmaya gerek yok
    zaten yansımalrı bulunca kendisi otomatik olarak parça sayısını arttırıyor

yani sadece yansıma eklemeniz yeterli
  • Upload yapanlar için ne gibi avantajları var acaba?
  • bu karsılastırma komik bir tartısma, zaten forumda 1000 defa donmustur. herkesin fikri kendine.

ayrıca tekrar yazayım megashare de part yok sifre yok, torrent emule de kullandım ben memnunum.
  • cok iyi bir ozellik kesfettim

megauploadda free indirmelerde bile megashares e remote upload yapılabiliyor, üstelik de cok yuksek hızlarda
    (6000-7000kb/sn)
    yani sadece linkleri alarak megauploadı da megasharese yukleyerek kullanabilirsiniz sınırsız sekilde.
  • Malesef rapid kadar kaynağı yok :(
  • quote:

cok iyi bir ozellik kesfettim

****da free indirmelerde bile megashares e remote upload yapılabiliyor, üstelik de cok yuksek hızlarda
    (6000-7000kb/sn)
    yani sadece linkleri alarak ****ı da megasharese yukleyerek kullanabilirsiniz sınırsız sekilde.

bu olayı tam anlamadım bıraz acarmısın caglar kardes
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.