Şimdi Ara

Megane3 Coupe - Volvo c30 - Seat Leon - Alfa Romeo Mito Tercihi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
1
Favori
1.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Megane Coupe alıp yazılım ile aracın torkunu arttırmak. Çünkü sabuncubelini çıkacaksın ve tork fazlalığı senin daha az yakmanı sağlayacak. 4 yıl önce inşaat müh. okuyan ve bornova-kampüs arası mekik dokuyan arkadaşımın önerisidir. Kendisi çok memnun kalmıştı bu işlemden. Beygir gücünden çok torka önem vermen iyi olur.
  • C4 1.6 THP 156 PS Exclusive derim.

Onun dışında C30.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Matthew Murdock

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-kapora-alindi-megane-3-coupe-321513406/detay

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-kavuklar-2.el-den-2012-megane-coupe-1.5dci-impressor-226624495/detay

Bu kasaya hastayım hocam.

Cidden tasarım muhteşem be hocam ilanlarda 10 numara :) çok sabırsızlanıyorum hayırlısıyla alsaydım artık birini

• quote:

Orijinalden alıntı: practicer

Ne demek hocam elimizden geldiğince yardım etmeye çalışıyoruz. Konu Sabuncubeli'yse vitesi 3'e düşürenler kulübüne beni de ekleyin. Alfa Romeo Guiletta'nın torku yüksekmiş Volvo ve Megane'a göre az da değil 80 tork var arada. Alfa Romeo'da sportif duruyor aslında. Onu da araştırabilirsiniz hocam. Sizi bilmiyorum ama ben sahip olduğum arabanın her köşe başında olmamasından mutluyum. Bir Ford Focus'u Passat'ı Opel Astra'yı her yerde görürsünüz ama Alfa Romeo ve Volvo'yu her her yerde göremezsiniz. O yüzden arabamı değiştirme imkanım olursa gene her yerde bulunmayan bir arabayı tercih ederim.

Dediğiniz gibi bi sabuncubeli mağdurları klübü açalım madem :D sonuna kadar haklısınız hocam, her köşe başında bulunmayan bir arabaya sahip olmak kesinlikle ayrıcalık. Giulietta ciddi aşıyor bütçeyi bunun yanında volvodanda masraflı olucak sanırım bana, o yüzden gözümü korkutuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: tahas

quote:

Orijinalden alıntı: Cerberus

quote:

Orijinalden alıntı: ozgur_gs_91

Volvodan uzak durun bunların arasında parçası en pahalı olan modeldir.

Yıllardır c30 hayranlığım var ama ekonomik olarak canımı yakacak gibi duruyor malesef.

Bir önceki aracım 2011 c30 d2 di. Alt yapıda fordla ortak parça çok fazla. Masraf konusunda sıkıntınız olmasın. Herşeyi uygun yollu halledebilirsiniz. Bana soracak olursanız bu baktıklarınız içinde en ağır ve oturaklısı volvodur yine. Fiyat olarakta 45 e yine d2 bulabilirsiniz. İnsanların yüksek fiyatlar çektiklerine aldırış etmeyin. İş ciddiye bindiğinde uyguna kapatabilirsiniz. Benim aracımı sattığım arkadaş daha 2 ay önce 55 lerden kapıyı açtı, en sonda 45 e innmişti düşünün

Çok teşekkür ederim yorumunuz için. Hocam d2 motor ile 1.6 d yi kıyaslama şansınız var mı acaba. İkisi hakkında oldukça fazla yorum okudum insanlarda 1.6 d nin daha performanslı olduğuna dair bir algı bulunmakta. Bunun yanında malum sitedeki ilanlar almış başını gitmiş durumda. C30 lara ilk bakmaya başladığımda ilanlar 28-50 atalığındaydı şuan 60 lara kadar fırlamış durumda. Temizini uygun fiyata bulmak gerçekten zor. Peki hem motor hemde kaporta parçalarını Megane ile kıyaslarsak ekonomik açıdan nasıl bir yorum yapabilirsiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

Dizel bile alsaniz 80km icin ciddi masraf edersiniz ve renault harici bu araclar ucuz parca sunmazlar.renaultun da oynanmamis dagilmamisini bulamazsiniz.sizin çözümünüz auris 1.33+lpg.
    Hem gence gidecek tasarim hem ekonomi hemde yeterli performansi vr.

Yorumunuz için çok teşekkür ederim. Açıkçası elimde dizel bir çok seçenek varken lpg hiç düşünmedim. Bu saatten sonra aklıma yatarmı onuda hiç bilmiyorum hocam.

• Düşük km
    Ucuz kullanim masrafları
    Daha,az sorun cikarma potansiyeli
    Daha yeni model alma imkani.
    Degerlendirseniz iyi edersiniz.

• Her yoruma saygım var ama 1.33+lpg sadece ekonomi amaçlı bir motor o motor bir gram zevk vermedikten sonra ben o arabayı kullanmam lpg ile performansı biraz daha düşecek bir de. Dizelle de ekonomi yapılır. 90 100 le gittikten sonra o yolda araba çok yakmaz ki. Ayrıca lpgnin bagajdaki alanı daraltma,otoparklara girememe gibi sorunları da var. Bütçe 40 45'ken ben olsam dizel tercih ederdim. Lpg tercih edecekseniz de 1.6dan düşmeyin derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasanmerto

Herkes Megane 3 demiş. Ben eski kullanıcısı olarak, çok keyif aldım. Hatta şu an A3 Sedan sahibiyim, 2.5 kat para vermiş olmama rağmen, öyle bir artısını görmedim.Sırf şekline logosuna o kadar para vermişim gibi geldi :)

Teknoloji olarak, donanım olarak mükemmel bir araçtı Megane.

Hangi motor seçeneğine sahiptiniz hocam, yol tutuşu performans ve yakıt bakımından tecrübelerinizi paylaşır mısınız? Bir de c30 ile kıyaslama şansınız var mı acaba? Şimdiden çok teşekkür ederim.

• Meg 3 kullanicisiyim tavsiye ederim tek sorunum kapi gixirdamasi.ankaradaysaniz incelemeye gelebilirsiniz.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tahas

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ozgur_gs_91

Volvodan uzak durun bunların arasında parçası en pahalı olan modeldir.

Yıllardır c30 hayranlığım var ama ekonomik olarak canımı yakacak gibi duruyor malesef.

Bir önceki aracım 2011 c30 d2 di. Alt yapıda fordla ortak parça çok fazla. Masraf konusunda sıkıntınız olmasın. Herşeyi uygun yollu halledebilirsiniz. Bana soracak olursanız bu baktıklarınız içinde en ağır ve oturaklısı volvodur yine. Fiyat olarakta 45 e yine d2 bulabilirsiniz. İnsanların yüksek fiyatlar çektiklerine aldırış etmeyin. İş ciddiye bindiğinde uyguna kapatabilirsiniz. Benim aracımı sattığım arkadaş daha 2 ay önce 55 lerden kapıyı açtı, en sonda 45 e innmişti düşünün

Çok teşekkür ederim yorumunuz için. Hocam d2 motor ile 1.6 d yi kıyaslama şansınız var mı acaba. İkisi hakkında oldukça fazla yorum okudum insanlarda 1.6 d nin daha performanslı olduğuna dair bir algı bulunmakta. Bunun yanında malum sitedeki ilanlar almış başını gitmiş durumda. C30 lara ilk bakmaya başladığımda ilanlar 28-50 atalığındaydı şuan 60 lara kadar fırlamış durumda. Temizini uygun fiyata bulmak gerçekten zor. Peki hem motor hemde kaporta parçalarını Megane ile kıyaslarsak ekonomik açıdan nasıl bir yorum yapabilirsiniz?

Kaporta megane dan pahalıdır elbet ama mekanikte çok ortak parça var. 1.6d daha performanslıydı evet ama d2 motor 6 ileri vites olarak daha güncel ve tutumlu motordur. O fiyatlara kanmayın satamazlar yalnız.

• quote:

Orijinalden alıntı: landscapee

1.5 dci 105 lik dynamique var fabrika cikis deri koltuk-xenonlu modeli.
    1 kere mitoyla volvoyu direk elerim ikisininde parcalari asiri pahali.
    Megane coupenin iyi yanlari iyi ceken bi motoru var eski 128 lik i30 ma gore daha iyi gidiyor.
    Kullanimi zevkli
    Parcalari ucuz ve kolay bulunabiliyor
    2.el daha hizli
    En az yakiti bu arac tuketiyor.
    Donanimida digerlerinden daha iyi.
    İc hacmi digerlerinden daha genis.
    O butceye alinabilecek en guzel arac bence
    İ30 u hic aratmadi bana aksine daha cok memnun kaldim.

Özel mesajdan detaylı bilgi resim ve fiyat alabilir miyim hocam

• Bu megan a uzun boylu biri binebilirmi ,bende 50-60 arasi arac arastiriyorum ama hala bulamadim birseyler ,zamanim olmadigindan gidip inceleyemiyorumda,kafamda
    Guiletta
    Ford Focus 2012 sonrasi(hatchback)
    Megan coupe
    Lancia delta
    Peugeot 308
    Golf
    Scirocco
    Hyundai i30

dizel otomatik arıyorum ama hala kafama yatanını bulamadım
    1.87 boy 120 kg yum bunların hangisinde rahat ederim bilemiyorum...

• memo84 kullanıcısına yanıt
    Aracin ici coupe arabaya gore cok genis bende 1.80 boy cok rahat biniyorum.

• Merhaba,

Öncelikle seçenekleriniz çok güzel, tam gençlerin düşündüğü modeller.

Volvo C30 çok güzel ve özel bir araç bence. Üniversitedeyken arkadaşımda vardı. Gayet kaliteli ve spor bir araçtı. Eğer parça fiyatı vs. beni üzmez derseniz C30 tavsiye ederim kesinlikle. Seçenekler arasındaki en kaliteli ve kullanıcı profili düzgün (bence) araç C30.

Ama,

Şu da bir gerçek ki benim gözümde öğrenci arabası=Megane 3 Coupe. Tasarımı şık, ithal ve kaliteli bir Renault modeli. Kullanım maliyetleri, bakım giderleri vs. oldukça düşük. Ayrıca DCI motor da kendini kanıtlamış ekonomik ve güzel bir motor.

Özetle; C30 veya Megane 3 arasında bütçeniz ve bakım giderleri konusunda sizi zorlamayacak olanı seçmenizi tavsiye ederim. Kolay gelsin.

@Cerberus

Düzeltme: Sizin için araç bakayım dedim bütçeniz civarı ama C30'ların hep kilometreleri çok yüksekti sizin bütçenize uygun olanların. İki tane Megane Coupe buldum:

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-kapora-alindi-megane-3-coupe-321513406/detay

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-2010-renault-megane-coupe-1.5-dci-dynamique-38.730-km-de-328226190/detay

Özellikle 2. ilan daha 0 gibi, çok beğendim doğrusu.

Not: İlanlardaki araçlarla uzaktan/yakından hiçbir alakam yoktur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ec.dmn -- 15 Ağustos 2016; 16:42:02 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.