quote:Orjinalden alıntı: Akincl magane rs japon kadar kötü ,fransız kadar iğrenç yorumu kadar, italyanların bu tip bir araç yapamıyacağı da gerçek dışı bir yorum. alfa 147 gta var mesela.seneye kasası da değişicek.bilenler biliyorlar zaten Spor otomobil ve tasarım denildiğinde kime sorsanız ferrari ve pininfarina der. italyan spor otomobil üreticilerini ve tasarım firmalarını buraya yazmaya gerek yok.ferrari yeterli. gönül isterki dünyaya nam salmış böyle firmalarımız olsun. Ole bır soluyorsunuzkı duyanda Fıat deıl Ferrarı kullanıyorsunuz sanacak
quote:Orjinalden alıntı: Rockford Fosgate quote:Orjinalden alıntı: Akincl magane rs japon kadar kötü ,fransız kadar iğrenç yorumu kadar, italyanların bu tip bir araç yapamıyacağı da gerçek dışı bir yorum. alfa 147 gta var mesela.seneye kasası da değişicek.bilenler biliyorlar zaten Spor otomobil ve tasarım denildiğinde kime sorsanız ferrari ve pininfarina der. italyan spor otomobil üreticilerini ve tasarım firmalarını buraya yazmaya gerek yok.ferrari yeterli. gönül isterki dünyaya nam salmış böyle firmalarımız olsun. Ole bır soluyorsunuzkı duyanda Fıat deıl Ferrarı kullanıyorsunuz sanacak Belli mi olur lotoyu tutturursam gider alırım. muha zuhaa konuyla pek ilgili değil .
quote:Orjinalden alıntı: arikanturk quote:Orjinalden alıntı: son_samuray quote:Orjinalden alıntı: zdd Bu arada konu haberiwww.modifiyem.com 'dan alıntı. Keşke belirtseymişsiniz .Neyse herkese iyi forumlar . gerek varmı sence önemli olan bilgi paylaşımı değilmi ayrıca ben bu haberi modifiyem.com dan bulmadım Her türlü alıntı bilginin başka yerlerde kullanılması durumunda etik ve verilen bilginin sağlıklı olması açısından kaynak belirtilmelidir. iyi ya arkadaş belirtmiş
quote:Orjinalden alıntı: son_samuray iyi ya arkadaş belirtmiş Haberi ilk yazan siz olduğunuza göre siz belirtmeliydiniz.
Alıntı yapılan yere, bilginin içeriğine ve nerede kullanıldığına göre değişir. Müzik eseri, edebi eserler, bilimsel içerikli yazılar vs mahkemede biter... Tez hazırlarken yaparsan sınıfta kalırsın... Bu forumda yaparsan bizim gibiler bıt bıt konuşur...
araba çok güzel ama beklentim daha güçlü bir motor kullanılacağı yönündeydi. galiba renault performans modelleri yaratacağı için buna gerek duymadı.