Şimdi Ara

MEGANE II SAHİBİ OLANLAR LÜTFEN YARDIMCI OLURMUSUNUZ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • natehufman gerçekten sinirlendirdin beni ki gerçekten de öle bnu araba focus ve opel astradan iyidir diyorum ki yinede öyle sen bu arabayı bu kadar kötüledin ya daha başka bir şey demiyorum yuuhhh yani be kardeşim yuhhh
    RENAULTTAN ŞAŞMA YOLUNU ŞAŞIRMA

• quote:

Orjinalden alıntı: emregulec_1905

natehufman gerçekten sinirlendirdin beni ki gerçekten de öle bnu araba focus ve opel astradan iyidir diyorum ki yinede öyle sen bu arabayı bu kadar kötüledin ya daha başka bir şey demiyorum yuuhhh yani be kardeşim yuhhh
    RENAULTTAN ŞAŞMA YOLUNU ŞAŞIRMA

Arkadaş izlenimini yazmış illa pozitif mi olması gerekior??Fanatikliğin lüzümü yok..

• quote:

Orjinalden alıntı: salatan

bende 2005 full megan II dinamik var.Yakıt arkadaşın dediği gibi çok iyi.süratse kalkışta çokta atak olmasada 210 km sürati görebilirsin.konforsa bence birçok arabadan daha iyi.focus çular ve vw. ciler bana kızsada bence iç konforu onlardan çok iyi.zaten bunu satış rakamlarıda gösteriyor...

BU KADAR GÜZEL ÖZETLENİR MEGANE KULLANICILARININ EN ÖNEMLİ SAVUNMALARI AMA FİYATINA GÖRE MAKUL BİR ARAÇ OLDUGUNUN ALTINI ÇİZERİM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DG00 -- 30 Mayıs 2006; 18:56:37 >
  • birader son olarak bir sorum var bakımları ne kadar tutuyor.cevaplarsan sevinirim.
  • bende 2006 1,6 hb var 2800 km de

ist sehir ici 9 lt yakıyor
    max yaptıgım 190 km/h ( daha fazla basmadım)
    ist icin kullanışlı bi araba gerek yerden yuksekligi gerekse yol tutusu oldukca tatminkar düzeyde
    donanım olarak memnun kalıcagınada süphem yok

bakımları hakkında bi fikrim yok ama servisde 60000 bakımının 400 küsür ytl oldugu yazıyordu bu bakımda zaten arabanın tamamı elden geciyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: justi34

birader son olarak bir sorum var bakımları ne kadar tutuyor.cevaplarsan sevinirim.

aracı bugün 45.000 bakıma götürdüm..

randevu aldığımda fren balataları değişmezse 150.. değişirse 230 tutacağını söylemişlederdi ( bu fiyatlar mayıs ayında %20 kampanya dahilinde olan fiyatlardır)

bugün aracı aldığımda fren balataları aşındığı için balatları yenilemişler.. gerçekten 230 tuttu..
  • hocam dinamikmi full artı full dimi sendeki.hocam kapışma olaylarında nasıl makasta filan ani kırmalarda.artı sen devirli kullanıyosun herhalde basınyosunki bu kadar yakıyo dimi yoksa basmadığın halde mi bu kadar yakıyo.....
  • hocam senin araba ne kadar yakıyo arkadaşlar 9 litre diyor seninkisi ne kadar yakıyor.....
  • dizelin 15.000 lik bakimina bundan 2 ay onceydi yanilmiorsam 141 ytl verdim
  • quote:

hocam dinamikmi full artı full dimi sendeki.hocam kapışma olaylarında nasıl makasta filan ani kırmalarda.artı sen devirli kullanıyosun herhalde basınyosunki bu kadar yakıyo dimi yoksa basmadığın halde mi bu kadar yakıyo.....

evet bizmki hatchback karoser.. otomatik vites hariç herşey var..(xenon olsun cruise olsun sunroof olsun)

otobanda son hız sormuştun:http://forum.donanimhaber.com/m_7008213/mpage_2/key_alfa%252Cmegane//tm.htm#7153829
    burayı bir incele derim

• Iste Turk insani helal olsun..
    quote:

hocam dinamikmi full artı full dimi sendeki.hocam kapışma olaylarında nasıl makasta filan ani kırmalarda.artı sen devirli kullanıyosun herhalde basınyosunki bu kadar yakıyo dimi yoksa basmadığın halde mi bu kadar yakıyo.....
  • Alabiliyorsan dizel megane al. Ankara şehir içi daha yeni olmasına rağman 4.9 lt yakıyor. Hem de dizel yakıyor. Zorlayabildiğin kadar zorla en fazla 5.6 lt yakar. Peder sattı 2004 megane dynamique 1.5 DCI 26500 e(66000km). Böyle birşey bulabilirsen kaçırma derim.
  • lotus1 ile "Makyajlı Megane" konusunda da yazdık. Dizel alırsan yakıttan çok tasarruf edersin. Ben de benzinli ile dizel arasında çok tereddütlü idim. Yaklaşık 1 ay karar veremedim ama sonunda gözümü karartıp forumdaki dizelcilere güvenerek dizel aldım. Şimdilik iyi gidiyor. Bakalım ileride nasıl olacak. Merak ettiklerini daha detaylı olarak sorarsan sana daha iyi cevaplar verebilirim.
  • yaw bugün bişey dikaktimi çekti

dayım geçen ay sıfır bi megane dizel aldı 80 bg lik

bu saba h arabaya bindim ve 5. vites 3000 devirde araç 130 km hızda gidiyo

ama benim dizel getzde 5.vites 3000 devirde 147 km hızda gidiyorum

ikiside 80 bg

bu reno her arabasında böyle devirden çalıyoı galiba
  • soruyu soruş tarzın için benden de

quote:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wicked -- 31 Mayıs 2006; 15:52:31 >
  • yoruma bile gerek yok benden de ban
  • quote:

Orjinalden alıntı: JackDaniels

yaw bugün bişey dikaktimi çekti

ikiside 80 bg

Dostum Buna calmak demek pek dogru olmaz bence.Isın asli getzle megani bu konuda karsilastirmamak lazim yanilmiyorsam megane 200 kilo kadar daha agir bir arac ve icinede5 kisi cok rahat binebiliyor.Bunun sonucu olarak adamlar hizdan cok torka deger vermis olabilirler.Cunku megane aracim icinde 5 kisi falan varken yokusta 90 km den 120-130 gibi hizlara hic zorlanmadan cikabiliyor.Iste aradaki fark bu tabi getzde durum nedir bilemiycem

• quote:

Orjinalden alıntı: JackDaniels

yaw bugün bişey dikaktimi çekti

ikiside 80 bg

son vites dişli oranı daha düşük demekki bunda birşey yok
    her arabanın kendi ayarı var.. belki senin araç 5000devri geçemiyordur son dişlide megane geçiyordur
  • BEYLER YORUMLARINIZ İÇİN TEŞŞEKKÜRLER.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    SORUŞ ŞEKLİNDE YANLIŞ VARSA İDARE EDİN LÜTFEN.!!!!!!!!!!!!
    DALGA GEÇMEYE GEREK YOK....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    SORUM İSE ŞU
    MEGANE II 1600CC 16 VALVE FUL ARTI FUL
    -ÇEKİŞİ GİDİŞİ NASIL
    -FAZLA ELEKTRONİK OLMASINDAN DOLAYI PROBLEM YARATIRMI
    -NE KADAR YAKMATA
    -SERİ BİR ARABAMI.........
  • dci 100 bg 200 rahatlıkla yaptım düz yolda ilk kalkışta araba dizel olduğuna rağmen çok seri bir araba dizel 4.5 5.5 arası yakıyor benzinlide 6 7.5 arası bazı arkadaşlar çok sallamış 9 litrenin altına düşüremedim filan diyor bu tür insanlar büyük bir şiddetle kınıyorum
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.