Şimdi Ara

MEGANE II BÖLÜMÜ (1045. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
16 Misafir (10 Mobil) - 6 Masaüstü10 Mobil
5 sn
27.037
Cevap
140
Favori
3.091.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10431044104510461047
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende o dökümanların türkçesi mevcut. inceledim ama soketin yerini tam olarak göstermiyor. veya ben göremedim. tekrar bakayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rizeli

bende o dökümanların türkçesi mevcut. inceledim ama soketin yerini tam olarak göstermiyor. veya ben göremedim. tekrar bakayım

Merhaba,

PDF olarak o dosya elinizdeyse paylaşabilir misiniz? İngilizcem var ama teknik ingilizce de gerektiğinden açıklamalarda bazen sıkıntı çıkabiliyor.

Teşekkürler
  • quote:

bende o dökümanların türkçesi mevcut. inceledim ama soketin yerini tam olarak göstermiyor. veya ben göremedim. tekrar bakayım

rizeli sendeki dokuman turkceyse benlede paylasabilirmisin elimde birkac katalog var ama bi cogu ingilizce

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar s.a

2006 Megane DCI - 100.000 km bakimi yaptirtmam gerekiyor.
    Guncel olarak bakim fiyatlarindan haberiniz var mi ?
    Neler degistirmem lazim ?
    Sizce servise mi gitmeliyim, ozele mi ?
    Ikitelli taraflarinda onerebileceginiz bir usta var mi ?

Birde, gectimiz ramazan bayraminda baya uzun yol yaptim, normalde yapmamama ragmen arabayi zaman zaman agresif kullandim vs
    Tatil donusu arabada bir tuhaflik var. Bakim zamanida geldi gerci ondan mi bilemiyorum ama..
    Biraz cekisten dustu sanki, yakit sarfiyati hissedilir derecede artti..Rolentada arsinti oluyor bariz bir sekilde hissediliyor.
    Sebebi nedir sizce ?

Tesekkurler
  • Başka bir forumdan alıntıdır.
    Megane II ile ilgili bazı dökümanlar. Araç özellikleri, Motor ve çevresi, Aktarma organları, Şasi, Klima, Elektrik ekipmanları. Daha birkaç döküman daha olması gerek, elinde olanlar paylaşırsa iyi olur.
    https://hotfile.com/dl/163524073/bccb460/megane.rar.html
  • Arkadaş dün paylaşım yapmış, bende farklı bir lik ile yaplaşımı yapayım.

http://dosya.co/pk0f4oci2fn1/servis.rar.html

*Aktarma Organları
    *Araç Özellikleri
    *Elektrik Ekipmanı
    *Klima
    *Motor
    *Şasi

elimde İngilizce dokümanlarda mevcut. onları da zaman bulunca buraya aktarırım.
  • Bence hemen hava filtresini sök kontrol et ve hava ile temizle. bakıma girince zaten yenilenecek. hele uzun yol yaptırsan araçda en çabuk kirlenen ve kirlenincede çekişe ve yakıt tüketimine anında etki eden bence en önemli sey. motora hava girmeyince tabi güç düşüyor ve dayanıyor mazota.
  • quote:

Arkadaş dün paylaşım yapmış, bende farklı bir lik ile yaplaşımı yapayım.

*Aktarma Organları
    *Araç Özellikleri
    *Elektrik Ekipmanı
    *Klima
    *Motor
    *Şasi

Valla mükemmel. Kitaba baktıkçainsanın arabayı söküp yeniden toplayası geliyor. Acaba yapabilirmiyimki

• valla bende düşünmedim değil, klimayı indirmeyi planlıyorum da boş zaman bulamıyorum.
  • quote:

valla bende düşünmedim değil, klimayı indirmeyi planlıyorum da boş zaman bulamıyorum.

Yani inan bende baya inceledim. özellikle merak ettiğim klima ve ısıtma devrelerini. ön kokpit nasıl sökülüyor. aslında inanırmısın o kadarda zor bir işlem değil. yeterki elinde şeman olsun ve elin yatkın olsun. ben saş torpidoyu geçen memlekette sökecem diye yırtındam ve korkumdan sökemedim. şimdi resime bakınca ne kadar basit olduğunu ve hangi tırnağı sökmeyi unuttuğumu buldum.

Bu arada benim renault twingo aracımın kaloriferini komple söküp takma tecrübem oldu. Ama inanırmısın resmen ölümdü çok uğraştım arkadaşla. delinmişti ve tabana su kaçırıyordu. tabi elde resim olmayınca sıkıntı oldu. sırf ufacıcık radyatör için aracın komple ön göğüsü sökmemiz gerekmişti. keşke resimleri olsada paylaşsam. Ne kadar zevkliydi

• SULZER S kullanıcısına yanıt
    Suzer tesekkur ederim bilgilendirme icin.
    Bakimdan sonra duzelir insallah o halde.
  • pardon Sulzer :)
  • 2007 model arabayı 20 bin aldıysan bedava almışsın..ama arabada mutlaka bir şeyler vardır.yoksa o fiyata vermezler..
  • quote:

valla bende düşünmedim değil, klimayı indirmeyi planlıyorum da boş zaman bulamıyorum.

Valla bence iyi bir zaman ayarla kendine Çünkü bizim sunroofla uğraştığımız gibi değil sonuçta ön kısmı baya dağıtıyorsun. Fakat senin verdiğin kitapçıkları inceledim. Direksiyon altındaki yerleri söküp klima, kalorifer ve fan kısmına ulaşabiliyorsun. Sökmeden önce iyice dersini çalışmanı tavsiye ederim. Dedimya ben sağ taraf torpidoyu bile ezbere sökemedim korktum kıracam bağlantı yerlerinden birini diye.
  • söküp takma konusunda sıkıntım yok. elim yatkındır. öncelikle dokümanlar bastırıp kitapçık haline getirmem gerek. malum yanımızda pc yok. telenfon ile de göz yoruluyor.

umarım sıkıntı çıkmadan alırım aşağıya. temizler geri takarım...

aslında bi organizasyon ayarlasak, sırf bu iş için ne var ne yok temizlesek. benim yaptığımı sen yapamazsın. senin yaptığını ben. karşılıklı herkes kendi derdine çözüm bulabilir bir şekilde.
  • quote:

Arkadaş dün paylaşım yapmış, bende farklı bir lik ile yaplaşımı yapayım.

*Aktarma Organları
    *Araç Özellikleri
    *Elektrik Ekipmanı
    *Klima
    *Motor
    *Şasi

Paylaşım için çok teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qube26 -- 13 Eylül 2013; 12:01:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmet1414

2007 model arabayı 20 bin aldıysan bedava almışsın..ama arabada mutlaka bir şeyler vardır.yoksa o fiyata vermezler..

araç temiz tek parça boya.sigorta kayıtlarında hasar yok.tramer kayıtlarında tek parça boyanın hasarı var 375 tl.başka bir şeyi yok aracın.
  • Beyler bir sorum olacak? Bizim araçların ön hoparlörler 13 arka hoparlörler 10 cm mi?
  • 13 cm. arkalar da 13cm
  • quote:

13 cm. arkalar da 13cm

arkalar sanki daha küçük gibi geldi ama neyse siz değiştirdinizmi orjinaller mi?
  • 
Sayfa: önceki 10431044104510461047
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.