Şimdi Ara

Megane II 1.5 dci mi 1.6 Authentique mi ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
11.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: seko34123

quote:

Orijinalden alıntı: T-K-Y

Teşekkür Ederim

Zahmet Olmazsa Hocam, Konforu, yol tutuşu, güvenliği, yeni ama yakıt tüketimi nasıl ? Hani arabaya binersiniz farklı olduğunu hissettirir ya öyle bir hava var mı

Konforu Gerçekten İyi Bana Göre 10 Üzerinden 8 diyebilirim Yol Tutuşu Gerçekten İnanılmaz Bana Mısın Demiyor . Volvo'nun Güvenliğini Anlatmama Gerek Yok Zaten Herhalde

• quote:

quote:

quote:

Teşekkür Ederim

Zahmet Olmazsa Hocam, Konforu, yol tutuşu, güvenliği, yeni ama yakıt tüketimi nasıl ? Hani arabaya binersiniz farklı olduğunu hissettirir ya öyle bir hava var mı

Konforu Gerçekten İyi Bana Göre 10 Üzerinden 8 diyebilirim Yol Tutuşu Gerçekten İnanılmaz Bana Mısın Demiyor . Volvo'nun Güvenliğini Anlatmama Gerek Yok Zaten Herhalde

Hondayı Satıp Volvo Almayı Düşünüyorum Açıkçası :) Fikirlerin Eklemek İstediğin Birşey Olursa Dinlerim Hocam...

• Honda Hiç Kullanmadım Hocam O Yüzden Karşılaştırma Yapamamam
  • quote:

Honda Hiç Kullanmadım Hocam O Yüzden Karşılaştırma Yapamamam

Yok Hocam Yanlış Anladın ! İlerleyen zamanlarda kendi aracın hakkındaki düşüncelerini merak ediyorum
  • quote:

quote:

Yok Hocam Yanlış Anladın ! İlerleyen zamanlarda kendi aracın hakkındaki düşüncelerini merak ediyorum

Pardon O Zaman Tabi Zaman Ne Gösterir Bilmem Ama Şimdiye Kadar Hiç Canımı Sıkmadı Tabi Gönül İsterdiki Benzin Ve Hararet Göstergeleride Elektronik Olsun Ama ..

• quote:

quote:

quote:

Pardon O Zaman Tabi Zaman Ne Gösterir Bilmem Ama Şimdiye Kadar Hiç Canımı Sıkmadı Tabi Gönül İsterdiki Benzin Ve Hararet Göstergeleride Elektronik Olsun Ama ..

Her Güzelin Bir Kusuru Vardır Hocam :)... Zaten Bir Süre Sonra İçine Dışına Bakmıyor İnsan, Sorun Çıkarmasın Servise Uğramayayım Yeter Diyor :)...

• quote:

quote:

quote:

quote:

Her Güzelin Bir Kusuru Vardır Hocam :)... Zaten Bir Süre Sonra İçine Dışına Bakmıyor İnsan, Sorun Çıkarmasın Servise Uğramayayım Yeter Diyor :)...

Aynen Öyle

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.