Şimdi Ara

megane 3 play edition (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
8.631
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: vanhelcing

Ustam arac gercekten tip olarak dikkat cekici bende 85 bglik olandan var simdi uretilenler 90 bg euro5 olarak uretiliyor.Uzun yolda bir depo ile 1100 km gittim.. Arac 5000 kmde sehir icinde 800 km falan gidiyorum.. Aracta bluetoth var. Muzik sistemi direksiyondan kumandali. Deri direksiyon hiz sabitleyici siyah koltuk dosemesi siyah tavan kaplama 17 jant arac cidden cok goz alici.. Yan aynalar falan siyahda beyaz uzerine siyah gercekten yakisikli geliyor bana..

pazartesi bende alıyorum büyük ihtimalle aracı yalnız o kaplamaların ömrü ne kadar acaba çok merak ediyorum.
  • Güzel araç Ellerindeki kalanı bitirmek gibi geldi bana biraz zira haziranda dci 130 gelecekmiş tüm megane modellerine ve fiyatlarda 1.5 dci fiyatları ile aynı olacakmış.Ama araba güzel bence...Alanlara Hayırlı olsun...

Kaynak: Bu ayki arabam nisan sayısı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gladiotürk

Megane Apaçi Edition olmuş tamda

haklı..
  • iki hafta önce aldım play edition arabamı. otomatik benzinli bir araç 45 kuruş yaktı lpg arıyorum :))
  • benim megane tercihim olsaydı mutlaka dizel olurdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: barbarkes

benim megane tercihim olsaydı mutlaka dizel olurdu.

hiç dizel araç almadım ama insanlar bakıyor güzel felan diyorlar ama benzinli olduğunu duyan kaçıyor :) lpg sektörüne katkımız olsun biraz.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.