Şimdi Ara

megane 3 1.5 dci dynamique mi ford focus 3 1.6 tdci style mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben Van'da çalışan bir öğretmenim iki araç arasında kaldım,her iki araçta ikinci el alınacak,yaklaşık 45 civarı bütçem var,focus için limit artırmak zorundayım,alıp satmak niyetinde değilim,en az 3-4 yıl kullanmak istiyorum,her yıl yaklaşık 15 bin km yol yaparım diye düşünüyorum (yılda en az 2 kez İzmir-Van gidiş geliş yaparım),aracı 1 ay içinde alacağım inşallah,yardımlarınızı ve değerli düşüncelerinizi bekliyorum,teşekkürler...

• bu konuda düşüncesi olan yok mu acaba?
  • git 0 c4 al hocam ya. aynı para neredeyse hiçbir açıdanda üzmez.

düz sorun değilse i30 düz bulabilirsen o da olur. üstelik madem vandasın daha iyi bir seçim bile olabilir. aracın diğer dizeller gibi geç ısınma sorunu yok. ayarlıyorsunuz kendisini ısıtıyor siz daha binmeden hatta.

yeni seat leon ve golf 1.2 dgs bakabilirsiniz. ben olsam leon'a bakarım. donanım olarak üzmez, yakıt olarak uzun yolda dizeller kadar olmasa da az yakar. şehir içinde de az yakar van ufak, dizel alsanız ısınma başlamadan yakıt ekonomisine başlamaz benzinli iyi seçim olmaz. 1.2 tsi dgs ile sorunsuz olur.

bu iki seçim hemde 2. el olarak iyi seçimler değil bu fiyata.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 1 Mart 2013; 21:56:03 >
  • İlla bu iki araç arasında iseniz megane tercih etmeniz yararlı olacaktır bagaj+motor+iç hacim genişliği yönünde focustan bir adım öndedir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: parker48

İlla bu iki araç arasında iseniz megane tercih etmeniz yararlı olacaktır bagaj+motor+iç hacim genişliği yönünde focustan bir adım öndedir.

daha az yakacağından dolayı megane tercih edilir bencede üstelik focus için bütçe artırmam gerek demişsiniz.

yukarda arkadaşta demiş bende ekleyeyim 48 bine hdi 92 bg dizel comfort plus c4 var. Yada şöyle bir araç

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-308-active-0-km-2012-model-111689807/detay

hem sıfır hem dizel hemde gayet dolu

• quote:

Orijinalden alıntı: enrique.xs

quote:

İlla bu iki araç arasında iseniz megane tercih etmeniz yararlı olacaktır bagaj+motor+iç hacim genişliği yönünde focustan bir adım öndedir.

daha az yakacağından dolayı megane tercih edilir bencede üstelik focus için bütçe artırmam gerek demişsiniz.

yukarda arkadaşta demiş bende ekleyeyim 48 bine hdi 92 bg dizel comfort plus c4 var. Yada şöyle bir araç

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-308-active-0-km-2012-model-111689807/detay

43.000'e aldı biri o aracı hocam daha yeni forumdan 48.000 tl değil. c4 92 hp confort plus beyazdı.

308 pek tavsiye etmem yeni kasası gelmek üzere.

• quote:

Orijinalden alıntı: amadeus99

quote:

quote:

43.000'e aldı biri o aracı hocam daha yeni forumdan 48.000 tl değil. c4 92 hp confort plus beyazdı.

hocam öyleyse vallahi bedavaymış ya konu sahibi arkadaş bakmasın başka arabaya madem. ben dizel polo sordum cc ve alaşım jant eklettim fiyat 44 bine yaklaştı

308 eyeni kasa biraz daha bekler bence çünkü daha yeni makyaj gördü çok olmadı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: amadeus99

quote:

quote:

hocam öyleyse vallahi bedavaymış ya konu sahibi arkadaş bakmasın başka arabaya madem. ben dizel polo sordum cc ve alaşım jant eklettim fiyat 44 bine yaklaştı

308 eyeni kasa biraz daha bekler bence çünkü daha yeni makyaj gördü çok olmadı

valla bence de bedava:) alanya bayiisi iyice coşmuştu bir ara 39.000'e baz dizelini satıyorlardı c4'ün 92'lik. 112'lik ki piyasadaki en iyi dizel motor şu anda 45.000'e düz donfortu bırakıyorlardı.

308 2014 başında yeni kasa ile gelecek. c sınıfında artık hiç satmıyor neredeyse. en önemli segment avrupa'da ve psa gurubu sadece c4 ile temsil ediliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 1 Mart 2013; 22:21:09 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.