Şimdi Ara

Megane 2 Ses Sistemi tavsiyesi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
6.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: mamuli

quote:

Orijinalden alıntı: ibrahim292

quote:

Orijinalden alıntı: bygamer

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bygamer

quote:

anfiye 250ye kadar alabilrm. sıfır veya 2.el farketmez

özellikle link atıyorum satıcı ile hiç bir irtibatım yoktur kendisini tanımam

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-ses-sistemleri-amfi-pioneer-gm-6500f-4-kanal-4190-waat-anfi-amfi-digicom-garantili-96067654/detay

neden özellkle bu linki gönderdiğime gelince 1.si sıfır ürün uygun fiyat 2.si digicom garantisi var. 3.sü aras kargo ile kapıda ödemli gönderim yapıyor

jbl gt5 12" sür çıldırtsın bassı diyemem ama h.b araçlar için güçlü bir bass sesi alırsın

bu arada seri numarasına fatura kesmezse garanti belgesini imzalarım falan demesine inanma. fiş kesmesi de o kadar ö.d seri numarasına fatura kesmesi gerekir.

Bu anfi biraz düşük değil mi? 1çift oval 1çift mid takımı 1 jbl-gt5 sub var yeterli olur mu ?

yeterli olmaz dediklerine sadece 1 çift oval ve bass için yeterli veya mid takımı ve oval yada mid takımı ve bass için yeterli olur

5 kanallı bir amfi gerekli jbl 1004 te yeterli olmıyacaktır.

en iyisi JBL GTO-5355 olucaktır

o çok pahalı

Teyp: DEH-X3550UI

Anfi: Cadence Xa-125.4
    Sub: JBL GT5-12 30cm
    1 çift Oval : Poinner ts-a6911

Sistem bu kadar birde ön kapılarda aracın kendi orj. haporlörleri var. Söyledğim anfi nasıl sisteme yeterlimi ?

Şuan yeterli ama iler comp alırsan onları cadence baglıycam bide mono bi anfi alacan ayrı olarak :)

Bunlar hepsi 1 anfiyemi bağlancak? oval ve bass mı sadece baglancak. öndeki haporlöler nasıl olcak?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deceptions -- 3 Temmuz 2013; 22:08:32 >

• Evet bu sistem için yeterli gelir anfi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jamara

Evet bu sistem için yeterli gelir anfi.

Ön hoparlörleride baglarsın sıkıntı yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Megane 2 aracıma sadece teyp taktırmak istiyorum.Geçen oto ses sistemleri yapan bi yere gittiğimde direksiyon altında ses vb ayarları kontrol eden tusların da teybe
    uyumlu hale gelmesini söyledim.Bunun asla mümkün olmadığını sadece 1 teyp var onla olur cevabını aldım.Ama internette bunun mümkün olduğu videoları izledim.
    Bunu ne kadara yaptırabilirim ve tanıdık yer biliyorsanız yardımcı olabilir misiniz ? Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: webster21

Megane 2 aracıma sadece teyp taktırmak istiyorum.Geçen oto ses sistemleri yapan bi yere gittiğimde direksiyon altında ses vb ayarları kontrol eden tusların da teybe
    uyumlu hale gelmesini söyledim.Bunun asla mümkün olmadığını sadece 1 teyp var onla olur cevabını aldım.Ama internette bunun mümkün olduğu videoları izledim.
    Bunu ne kadara yaptırabilirim ve tanıdık yer biliyorsanız yardımcı olabilir misiniz ? Teşekkürler

ankarada isen buraya gidip baktırabilirisn

https://www.facebook.com/pages/Aydin-Elektronik-Car-Hi-Fi/178780078836276?fref=ts

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.